am pus ca thread separat continuarea postarii propuse de maryam.
Results 141 to 150 of 187
|
|
-
-
05-29-2006, 08:05 PM
pai aiscia, ne pui poze fara retete si noi sa murim de pofta?
site in limba franceza pt amatorii de soia (printre care nu fac parte...)
soia e buna asa, in general, pt sanatate, si la femei creste nivelul estrogenilor, insa sant produse care contin soia modificata genetic (iar Romania cam e teren pt experimentele strainilor); eventual fiti atente si cititi ambalajul produselor cumparate.
http://www.soy.tm.fr/
-
05-29-2006, 08:09 PM

couscous (adaugat de amal)Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
05-29-2006, 08:14 PM
OARE DE CE A IESIT? EU NU AM MAI VRUT SA O PUN
MERSI MULT IUBITA
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
05-29-2006, 08:15 PMPAI AM SPUS LA INCEPUT CA NU STIU SA GATESC...DAR,EI NA ,MA DAU SI EU NIKA MARE CU CE GATESC ALTII
Originally Posted by amal
Doar Allah ma poate judeca!
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-29-2006, 08:16 PMAISCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,ce ti-ai pus vrun gand surioara????
Chiar ca mi sa umplut gura de apa,ce asa noi salivam si tu mananci....
astai treaba,afla cum se fac si scrie soro sub ele,sau iti cofiscam farfuria,asa de necaz,sa ramai si tu sa te uiti
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAHA HABIBTY!!
-
05-29-2006, 08:17 PM
nu-i nimic, lasa ca inveti de pe forumul nostru

oricum, noi avem de invatat de la tine in alte privinte: respectul, gratia, si rabdarea.
am adaugat numele mancarurilor dupa linkul sursa a pozelor; fetelor ia ajutati-o pe aiscia, ca i s-a facut pofta la pozele astea si nu stie cum se prepara...nici eu nu stiu la toate
-
06-05-2006, 10:36 PM
Pui cu ghimbir
pt 4 portii:
1 jumatate de lamaie
1 portocala
2 linguri ulei masline
2 piepti de pui dezosati, fara piele
3 catei usturoi
2 cepe mijlocii
1 ardei gras rosu
1 cutie fasole verde
3 linguri sos soia
1 lingurita amidon
1 lingurita ghimbir de la plic
1. Se storc portocala si lamaia.
2. Se incinge uleiul, se adauga carnea taiata bucati, 1 lingurita ghimbir si usturoiul pisat. Se soteaza pana ce bucatile de carne devin maronii pe ambele fete.
3. Se micsoreaza focul, se adauga ceapa si ardeiul taiat pestisori si 100g fasole verde, marind apoi focul.
Separat se dizolva amidonul in 3 lingurite apa, se adauga zeama de portocala si lamaie, se toarna peste carne impreuna cu sosul de soia, se acopera si se fierbe pana ce se leaga sosul.
Se serveste cu garnitura de orez.
reteta Kotany
-
Harnic

06-08-2006, 03:31 PMsalutare ...de la mare
- hai sa va zic si eu 2 vb.
-SUPA DE LINTE o las sa fiarba pana ii ,,vine acru,, apoi o las sa se raceasca si o pun in blender si ii pun un cubulet de maggi cu gust de gaina +cammun, las blenderul sa o ameteasca bine ...cca 1 minut si o pun inapoi in oala ,ii iau spuma care a facut-o de atata invarteala la blender si...gata supa de linte.
cammun= chimen
-la SAMBUSAC eu fac aluatul cu iaurt.nu am cantitati fixe ,doar ca la cata faina am pun iaurt + sare +putin ulei si...gata coca.
- OREZ CU CURRY:
-orez bob lung
- pui
- morcovi+ardei gras rosu si verde(ca sa fie frumos colorat)...nu strica si o ciusca ..daca suportati
-nuci si/sau..snobar
= nu am scris cantitatile pt ca nu fac dupa cantitati fixe.dar cu aprox,
1 kg orez,1 kg piept de pui,juma" de morcovi+juma"ardei , 300 gr.nuci....curry...1 cutiuta .
- nu va zgarciti la pus curry.
-cand pun orezul la fiert ii pun si o ling.ta de curry+sare+cubulet maggi.
-intre timp fierb carne de pui pana iese toata ,,aviara ,,din el,apoi o desfac bucati nici mari nici mici care le prajesc dupa ce am aruncat si pe ele curry.
- legmele le prajesc dar nu ininte de a le da si lor curry.
- nucile le fac bucatele si ...bineinteles ca le dau cu ...curry.
- se ia un platou mare si frumos...musai...si se pune orezul,se aseaza frumos,deasupra se pun legumele si se amesteca putin cu orezul,apoi se pun bucatile de carne .si la sfarsit se pun nucile.
- in cazurile fericite...se poate pune snobar.
gata !pofta buna!
ciusca= ardei iute
snobar= seminte pin
-
Harnic

06-08-2006, 03:39 PMam uitat sa va spun:eu sunt adepta retelor ,,la minut.,,
-cand ma intereseaza o reteta ma uit sa fie cat mai scurta si cat mai rapida.
- bine....ca si cand am chef ma incui o zi intreaga in bucatarie dar...asta se intampla mai rar.
- ceau fetele.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |