Hayat (06-17-2008)
Results 1 to 6 of 6
|
|
-
membru de onoare

06-17-2008, 06:19 PM
Daca ar fi sa ma intorc in timp, desi qaddar ALLAHU wa ma shafal as opta in a fi mai atenta fata de sanatate.
Multi dintre noi neglijam problemele de sanatate ca si cum ar fi o normalitate sa fi ok.
Desi am un motto (pe lg multe altele
) mai bine sa previi decat sa tratezi, l-am avut doar teoretic, ptr ca de pus in practica ioc.
Astazi exista o super eficienta metoda de investigare completa a starii de sanatate a organismului prin biorezonanta, o metoda non invaziva, extrem de precisa, Inshaa ALLAH.
Nu as fi postat la stiri si nici nu as trage un semnal de alarma daca nu as fi testat personal, muta de uimire ...la final!
ptr detalii: http://bioterapie.net/BIOREZONANTA.html si nu doar, la un simplu click pe google iti mai mult decat o parere!
UN SFAT: Mergeti sa faceti, n-o sa va para rau, Inshaa ALLAH!!!
-
Mersi maryam de la :
-
Deosebit

06-17-2008, 07:39 PMiubita ne poti da detalii referitoare la pret,unde putem face testul,,,stiu de asta de acum 4 ani insa am pirdut contactul cu persoana care oferea acest test si era 400 mii pe atunci,,,as vrea sa il fac si eu asa ca astept informatii daca se poate,,,multumesc

-
membru de onoare

06-17-2008, 08:27 PM
Pe mine m-a "motivat" o emisiune TV de la antena 2 si pot sa zic ca, nu-mi pare rau, ba dimpotriva...cabinetul la care am fost se numeste BIO MEDICAL REMED si poti afla detalii, sau dc vrei sa te programezi aici:
http://www.biomedicalremed.ro/testimonials.php
Am platit diagnosticarea 120 de lei, restul am inteles ca este personalizat in functie de ceea ce iti gaseste.
Este in spatele Universitatii, langa fac de arhitectura, pe str Academiei 17.
Inshaa ALLAH sa nu fie nimic!
-
-
06-18-2008, 03:13 PM
Si eu am fost la un cabinet privat dotat cu aparat de biorezonanta si mi-a diagnosticat corect tot ce aveam si altele in plus fata de ce stiam.
avantajul e ca nu mai trebuie sa recoltezi sange.
desi pretul e mai mare, cred ca mai bine faci o consultatie si stii tot ce ai decat sa mergi la n spitale si sa faci n analize. plus ca poti afla ce ai atat la nivel organic cat si celular, cu ce virusi ai venit in contact, ce toxine ai acumulat in corp (de exemplu, am vazut cum unui pacient care a lucrat toata viata in mediu toxic i-a aratat imediat toti compusii chimici toxici cu care a venit in contact, fara sa spuna el nimic despre locul lui de munca) iti arata si cat de predispus esti sa faci cancer, etc. se foloseste si pt diagnosticarea bolilor genetice, deci cred ca de fapt costul e mai redus per total.
una din materiile studiate si care mi-a placut foarte mult a fost biofizica; de aceea mi s-a parut logic si credibil mecanismul de functionare al aparatului, desi altora li se pare o prostie. stiu si ca NASA foloseste de cativa ani aceasta procedura.
si noi avem atomi si electroni in corp, deci cred ca e logic ca legile fizicii sa se aplice si noua.
-
membru de onoare

06-18-2008, 04:00 PMNu ai de ce Hayat, Inshaa ALLAH sa iti fie bine!
Amal, perfect de acord, numai ca uite, oamenii astazi s-au obisnuit cu clasicele si poate, uneori perimatele consultatii.
Sincer, nu stiu la cele mai..."dotate si moderne" clinici cat este ptr sanatate si cat ptr castigul clinicii devenita mai degraba srl, avand in vedere ca te trimit intr-un lant nesfarsit de la un cabinet la altul sa faci n investigatii, radiografii, Eco, samd la sfarsitul carora constati ca trebuie s-o iei de la capat.
Inshaa ALLAH sa ai/aveti parte de multa sanatate.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |