PDA

View Full Version : virus_Y! Messenger!!!~



daniela_muslimah
09-16-2006, 08:37 PM
Assalamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!..

Imi cer scuze ca scriu aici, poate nu e potrivit..

dar nu stiu ce s-a intamplat..

cred ca mi-au trimis cateva surori mesaje offline...

Y! Mess mi-a luat-o razna..

s-a trimis automat mesaj pt grup (mass message) cu nu stiu ce adresa... mi-a schimbat automat status-ul cu adresa.. vreau sa ma loghez_imi schimba ID-ul cu adresa...

home page_pt net.. s-a setat automat cu adresa (si mai rau ca NU se poate schimba..)

si nu stiu ce altceva mai face...

daca a primit careva vreun mesaj offline de la mine cu ceva de genul... sau mai stiu eu ce... nu stiu ce sa zic..

NU deschideti... sau aveti grija...

cred ca trebuie sters tot de-aici din PC..

Insha'a Allah sa fie totul bine in final...

(mi-e cam teama)

Ma'a Alssalama,
d.

imanikka
09-16-2006, 09:06 PM
Daniela Surioara si eu am primit o pagina de net de la una dintre surori si am apasat click sa vad ce e ( ca deh ma rog... curiozitatea e mare :scenic: ) si m-a pus sa incarc un program :scenic: .Evident am facut cancel si gata .Alhamdulilah

Adica la tine la home page iti apare automat o alta adresa in loc de about:blank? Daca da... atunci fa

1. click dreapta internet explorer ; properties

http://img20.imageshack.us/img20/2641/untitledyz1.jpg
2. click USE BLANK


http://img110.imageshack.us/img110/3763/1qm2.jpg

Si eu uneori mai fac click pe Clear history si acolo e de dorit sa fie 0 sa nu sa se memorizeze toate siteurile.:(

sara
09-16-2006, 09:44 PM
:salam:

este adevarat , si eu am primit msj asta . Chiar de n ori , cred ca mai mult de 20 , de la aceiasi persoana . Am facut ca Imanika , daca sunt aproape corespondam prin telepatie :36_1_21: . Si am mai primit acelasi email , de la mai multe persoane , de 2-3 ori . Dar AL Hamdulillah , nu este nimic grav .
InshaAllah a nu fie nimic periculos . Rabena Maakum :give_rose:

Anna
09-17-2006, 11:27 AM
al salam aleykum,
si eu imi cer mii de scuze ca stiu ca am trimis mesaje la tot grupul
nici nu mai deschis yahoo messenger acuma pentru a evita asta
e un virus foarte bun:( si eu nu aveam antivirus pe calculator si a distrus atat internet explorer cat si yahoo messenger
iman nu merge cand dai pe explorer proprieties sa schimbi cu about blank pentru ca optiunea e blocata e pus siteul acolo si mi se schimba statusul de la yahoo si trimite mesaje
acuma downloadez firefox mozzila am 3 antivirusi deschisi:D dar e tarziu
oricum trebuia sa imi formatez calcu si bine ca am mai multe parititii nu trebuie decat c
imi cer mii de scuze inca o data la toti si sa nu fiti suparati pe mine:give_rose: :give_rose:

ab0_yazen
09-17-2006, 06:25 PM
al salam alikum

Virusul se instaleaza la deschiderea paginii "geocities.co.jp/thanatos183188" (nu cumva sa intrati pe ea)
Trece perfect peste firewall si antivirus (Am Avast v4.7 Pro cu update-urile la zi)
Trimite massuri celor online cu diferite pagini INCLUSIV cea mentionata mai sus.
Schimba status cu pagini similare
Daca te deloghezi dupa Yahoo Messenger, si ai bifata optiunea "Remember my ID and Password" se logheaza singur, si efectueaza cele mentionate mai sus
Isi copiaza in clipboard pagini similare celei de sus,iar daca ai dat Paste undeva, efectueaza iar cele mentionate mai sus.
Dezactiveaza Task Managerul si Registry Editor.
Anuleaza posibilitatea schimbarii paginii de internet de la IE, ce ramane setata pe "geocities.co.jp/thanatos183188"
Pune dupa numele orcarei pagini deschise "Webhosting h t t p://geocities.co.jp/thanatos183188"
Se instaleaza prin 3 fisiere ce le si infecteaza: "Syshost.exe, SvcHost32.exe , Srshost.exe (le gasiti in Directorul Windows\System | numai de cel subliniat sunt sigur ca ala e... celelalte doua nush...)

Downloadati Security Task Manager http://software-files.download.com/sd/gF4RWNzc6UinoZMr7ECXOez6YpfC0Tc-pMtzT_A9vPhyUTxZWJj63nZ9You2xHG3kAgY0QDemRMuNfMQTk I3h4Ay8Spdy_RG/software/10408960/10246545/3/taskmanager16.exe?lop=link&ptype=3000&ontid=2094&s iteId=4&edId=3&pid=10408960&psid=10246545, instalati-l si puneti procesul SvcHost32.exe in carantina... nu va mai porni la urmatoarea restartare.


Pentru reactivare Task Manager, downloadati si rulati asta "Taskman.bat" www.extremeracingclub.ro/archive.zip
Pentru reactivare Registry Editor, downloadati "Reg.inf" (din arhiva), dati click dreapta pe el, si Install !
Pentru reactivarea posibilitatii de a schimba homepage-ul... dupa ce ati reusit sa activati Registry Editorul, intrati in Registry Editor (regedit), si mergeti la

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel] iar acolo o sa gasiti HOMEPAGE, cu valoarea D-Word setata pe 1. Dublu click pe ea, si setati-o pe 0. Inchide-ti registry editor, si acum mergeti in Contol Panel > Internet Options, si setati-va oricare altapagina decat cea existenta. Si ati cam rezolvat problema.
Totusi dupa, incercati sa dati cu un AntiSpyware sau un program de genul asta, ca sa eliminati toate "ramasitile"...

Cam asta am constatat eu din tot ce am patit... si asa am rezolvat si eu, sper sa va fie de folos....

PS. Pana atunci... daca nu reusiti, ca sa nu formatati HDD-ul.... folositi GAIM sau e-buddy!

Am rezolvat si problema cu titlul paginii... tot in RegEdit... mergeti la Registry Key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main iar acolo este o cheie "Window Title" care e setata pe titlul actual... "Webhosting h t t p : / / w w w.geocities.co.uk/thanatos18388" ... dublu click pe ea, si modificati-o... scrieti "Internet Explorer"... si ati rezolvat si problema asta... daca am timp ma ocup ca o aplicatie sa faca toate astea...

Inca o chestie.... In C:\Windows o sa gasiti fisierul Svchost32... el este "infractorul" fisierul cu pricina... cautati-l si stergeti-l....

suleiman
09-17-2006, 08:08 PM
Benefica metoda ai propus frate .

Pentru cei care cauta o alta solutie :D

Faceti format .

genan
09-17-2006, 10:20 PM
asslam 3laikom......

eu am primit astfel de mesaje de la 4 persoane din lista mea de yahoo, dar nu am deschis nici unul din siteurile care erau in mesajele alea.. pur si simplu inchideam window=ul cu acea persoana...
ca si anti-virus si firewall am avastul, si al7mndolillah nu am patit nimik....
ma gandesc ca virusul imi ataca pc-ul numai atunci cand deschid site urile respective...
eu in continuare primesc astfel de mesaje de la acele persoane, dar sper sa nu imi infectez pc ul daca nu deschid site urile....
mai scrieti si voi cum procedati....
o seara bunA...
genan

nour al huda
09-18-2006, 01:28 AM
Scuze, mii de scuze ...si eu am primit la randul meu si cred ca am trimis si la altii...poate si unora dintre voi...........scuze, din suflet!!!!!!!!!!:give_rose: :give_rose:

imanikka
09-18-2006, 08:51 PM
Genan eu fac ca tine dar Alhamdulilah nu am nimic. Eu repede daca mi se pare ceva anormal fac restart la computer, fiindca am Freeze ( asa mi se pare se zice :confused: ). Dar daca se intampla ceva are cine sa-mi schimbe Windowsul:give_rose: .

genan
09-18-2006, 09:08 PM
tocmai asta e problema.. ca la mine nu prea e nimeni care sa se priceapa klumea sa imi instaleze windows-ul si sa il mai si faca sa mearga "brici".... :36_1_21:

ultima data mi-a formatat pc=ul in luna martie.... si de atunci al7mdolillah nu am ptitt nimik, nimik cu el , plus pot sa spun ca merge ca atunci, nu sta 7 ore sa gandeasca poana deschide nu stiu ce..... dar din pacate persoana care mi l-a facut asa, acuma e foarteeeeeeeeee departe.. :(

de aia imi este si fica de tot ceea ce inseamna virus... dar al7mdolillah pana acuma nu am avut probleme si sper nici sa nu am prea curand.... :give_rose: :give_rose: :give_rose:

drkhalid
09-20-2006, 02:47 AM
assalamalaikum
infectia cu virusuri se face atunci cand ai deschis un link necunoscut si daca un messaj tremis la tine de la un prieten intii sa te asiguri daca este tremis de persoana respectiva si sa
intrebi ce este linkul si si in ultima vreme apar virusuri de genul geotice sa nu deschideti deloc
va multumesc








i

daniela_muslimah
09-20-2006, 01:28 PM
Si uite asa am ajuns eu sa nu mai pot folosi PC-ul acasa..

:D :D :D....

ce sa-i fac...

acum sunt la net cafe...

(asa ca nu stiu cat de des mai reusesc sa intru... )

Insha'a Allah sa se rezolve..

dar pana atunci_trebuie sa gaseasca fratele meu driver-ele potrivite.. ca nu mai gaseste..

si dupa-aceea un Format...

si se rezolva Insha'a Allah...

~~~

(da, Imanikka.. nu se mai poate schimba home page... nu se poate face setarea... )

acum nici nu mai pot intra pe calculator, ce sa mai zic de net?

Ma'a Assalama

..