View Full Version : Dubai Shopping Festival
shama
12-14-2006, 12:39 PM
Am auzit ca in perioada asta in Dubai are loc evenimentul de mai sus. Cunoaste cineva mai multe detalii? Cum este un shopping festival in Dubai? A avut cineva ocazia sa participe la unul? Si daca da, cu ce impresii a ramas? Ca sa nu mai vorbesc de cumparaturi :)...
gabriela guettat
12-14-2006, 02:34 PM
Habibty Shama,in primul rand trebuie sa stii ca TARILE DIN GOLF SUNT FOARTE GREU DE DESCRIS.Trebuie sa mergi sa poti SA CREZI!
Deci Dubai este un oras care te fascineaza,totul este enorm (standard american)ca sa poti colinda printru supermarche,iti trebuiesc PICIOARE SANATOASE,nu exagerez!
Shopping Festival,(AGLOMERATIE INIMAGINABILA),reduceri de preturi ajung pana la 75%
Cumpartori in masa!!!De exmplu cumperi un tele, ti se ofera o combina CADOU,cumperi un telefon, il ai pe al doilea gratuit,cumperi o perche de pantofi,ai dreptul la a doua perche gratuit.
REDUCERI EXTRORIDINARE LA DIAMNANTE,ajung si la mai bine de 50%,perlele la fel,ce as putea sa iti spun,conceptia de marketing e ceva de nu iti poti imagina!
IMPRESI SURIOARA MEA?
DACA REUSESTI SA TE INTORCI DIN DUBAI FARA SA AI DATORII INSEAMANA CA ESTI UN OM CALCULAT,CHIBZUIT,deci cine merge acolo se intorce LEFTERRRRR!!!OBOSITTTTT!!!DAR:
SATISFACUT CA CEEA CE A VAZUT ACOLO NU VA GASI NICIODATA IN NICI UN ALT COLT AL LUMII!!
shama
12-15-2006, 02:34 PM
Multumesc pentru raspunsul edificator, Gaby :give_rose: .
Am inteles ca festivalul de shopping este dublat, in aceeasi perioada si de anumite manifestari artistice, de festivaluri de poezie, de exemplu...
Nu de alta, dar e bine sa-ti mai odihnesti putin picioarele si sa-ti pui in miscare creierul :36_1_21: .
Una peste alta, pare un eveniment destul de important si de cunoscut, acest festival al cumparaturilor din Dubai.
gabitzu mai convins si mai mult sa ma mut in dubai si asa imi doresc tare mult dar asta cu shopping ma dadu gata
acolo e de mineeeeeeeeeee
dar cred ca o sa fie un motiv in plus pentru sotul meu sa nu mergem in dubai pentru ca o sa imi zica ceea ce imi zice mereu: daca u atata cheltui intr-o tara in care preturile sunt in continua crestere si mai ales pretul creste in fata ta ca ai batic....daca ar fii reduceri nici nu vreau sa ma gandesc....:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:
shama
12-15-2006, 06:43 PM
Apropo de postarile anterioare, la Dubai Shopping Festival inteleg ca se fac reduceri, dar chiar si preturile acelea sunt negociabile? Sa obtii o reducere la reducere, ce perspectiva placuta :smile16: !
aoleu shama nu ma tenta si mai mult:36_1_21:
deja .....:smile16: :smile16: :smile16:
sara h
06-01-2007, 09:25 PM
Salamo aleikom surioara noastra Gabriela_Guettat a descris ff bine,in aceasta perioada aeroproturile,hotelurile,mallurile si starzile sunt pline de turisti in special cei din Europa.Mai adaug la descrierea Gabrielei ca exista unele parade care se tin pe starda in diferite parti ale orasului unde te poti bucura de muzica si dansurile traditionale din Arabia Saudita,Yemen,chiar si Uae.Exista un loc anume unde,daca esti facinata de cultura si traditiile lor,vei vedea cu ochii tai cum erau femeile lor inainte,cum faceau painea (ca ti-o fac de-a gata in fatza ta),cum scot perlele pure din scoici si multe altele...Astea-s doar cateva cate am enumerat:p Au in fiecare seara spectacole speciale,in care se ofera premii zilnic,ba ca-i aur,ba ca sunt bani,ba ca sunt masini...asta se intimpla zilnic si orice turist are sansa sa se duca bogat acasa:999:
Festival Shopping acuma s-a largit,tinaind mai mult de 3luni . Asa ca bucurati-va si voi,luati-va bagajele si duceti-va la cumparaturi :smile06:
Saira
06-01-2007, 10:23 PM
Sara,dupa cum ne spui cam ce se intampla pe acolo...mi-as cam lua zborul :D :beberon: ;)
sara h
06-01-2007, 10:37 PM
Serios surioara,poate iti vei face vreodata drum pe acolo inshallah sa vezi cum stau lucrurile:999: :smile06:
:salam:
Saira
06-01-2007, 10:48 PM
Serios surioara,poate iti vei face vreodata drum pe acolo inshallah sa vezi cum stau lucrurile:999: :smile06:
:salam:
insha'Allah! :o
Mai descrie-ne,habibti,cand mai ai ocazia :give_rose: