View Full Version : din ce orash suntetzi?
goldensystar
04-30-2007, 10:08 PM
Sper sa nu deranjez pe nimeni :D , dar sunt foarte curioasa sa vad din ce orashe din romania suntetzi(daca mai suntetzi in romania), pt. ca pana in momentul asta nushtiu daca exista cineva din orashul meu.
app eu sunt din iashi :)
Saira
04-30-2007, 10:14 PM
:salam:
:beberon: Eu sunt din Craiova :beberon:
Mariyah
04-30-2007, 11:34 PM
eu sunt din botosani
.................................................. ....
imanikka
04-30-2007, 11:44 PM
*** Eu sunt din Nisporeni ( Republica Moldova :D asa ca nu va uitati pe harta Romaniei :D ) ***
Hayat
05-01-2007, 12:29 AM
eu stau in bucuresti...cu ocazia asta ne gasim ;)................................................ ..........
genan
05-01-2007, 12:29 AM
eu sunt din bucuresti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iman99
05-01-2007, 12:33 AM
salamu aleikom wa rahmatulah
-din timisoara sunt dar locuiesc in jordania
maryam
05-01-2007, 12:57 AM
:salam: din pacate, din bucuresti :mad: :smile308: :smile308: :smile308: (deocamdata;) )
Simona
05-01-2007, 01:26 AM
E foarte buna ideea. Eu sunt din Cluj-Napoca. Mi-ar placea tare mult sa mai fie cineva din acelasi oras cu mine. :)
Latifah
05-01-2007, 01:48 AM
La mine se vede sub avatar :D. (sunt nascuta aici)
Rog pe cei din Bucuresti sa ma contacteze. Tare as vrea sa ne vedem.
khadija
05-01-2007, 03:38 AM
E foarte dragutz subiectul................
~~~~~ Eu sunt din Bacau ~~~~~
ibadat
05-01-2007, 09:50 AM
As salam wa alecum wa rahmatulah wa barakatuhu!eu sunt din dambovita
MaLaK
05-01-2007, 09:55 AM
eu sunt din petrosani, dar sunt studenta in cluj :D
goldensystar
05-01-2007, 12:51 PM
super tare !! ma bucur mult ca vi-a plakut ideaa :) dar inka nu vad pe nimeni din iashi , uoff!! :) cel mai tare mi-ar fi plakut sa fiu din bucureshti, poate asha mai cunoshteam shi eu pe cineva :P
emilia
05-01-2007, 01:24 PM
eu sunt din bucuresti dar de 8 ani locuiesc in londra
Cynthia
05-01-2007, 03:11 PM
londra:999: , ce lux!ce mi-as dori sa fiu si eu acolo :(
eu sunt din satu mare ,in curand in cluj
um-rahmun
05-01-2007, 05:55 PM
din bacau, dar locuiesc de 13 ani in bucuresti...mai stiu doar o fata din bacau care a devenit de curind musulmanca...
Eu sunt tot din Bacau dar sunt plecata din tara de 10 ani.ALHAMDULILAH sunt musulmanca de 5 ani.
gabriela guettat
05-01-2007, 08:13 PM
Assalmeu alecom,sunt din PLoiesti :999: si sunt de 18 in Tunisia!
nour al huda
05-01-2007, 10:03 PM
wawwwwwww/////.........super idee dragelor!
GABITA ......suphanallah, si eu sunt tot din Ploiesti dar de 10 ani in Bucuresti........
khadija
05-01-2007, 10:18 PM
Aisha sa stii ca nu sunt eu fata despre care vorbesti.Eu sunt Nicoleta si nu sunt musulmana( InshAllah poate in curand voi fi si eu o surioara de-a voastra) ...sunt crestin-ortodoxa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
P.S : Mi-ar face o mare placere sa o intalnesc pe acea fata care locuieste aici:) Daca vrei sa mai vorbim sa stii ca in profilul meu vei gasi si id - ul meu de pe yahoo messenger.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
daniela_muslimah
05-02-2007, 12:05 AM
interesanta ideea.. :)
asa poate ne intalnim mai multe..
~~~
Bucureshti :D
Simona
05-02-2007, 12:28 AM
Mai este cineva care locuieste in Cluj si care o sa locuiasca. Alhamdu-l-Illah! :) O sa-mi pun id-ul de yahoo pe profil, poate vorbim acolo, daca vreti.
Mariyah
05-02-2007, 01:18 AM
oho ce s-au adunat , daniela schimba titlul : pune ceva de genul musulmani din toate partile tarii, uniti-va!
samira
05-02-2007, 01:11 PM
Salam alekum. Sunt din Bucuresti,am doi copii .Mi-ar face placere cei din Bucuresti sa ma contacteze.Inshallah.
batool391
05-02-2007, 04:22 PM
Nascuta in Gh. Gh. Dej , Bacau, copilaria si scoala la Iashi, actualmente in Bucuresti....
Nour0604
05-04-2007, 07:48 AM
Eu sunt din Constanta dar locuiesc la peste 3000 de km... in Kuwait:999:
dunia
05-10-2007, 01:36 AM
salam alaikum
am reaparut si eu pe forum in fuga...
sunt din cluj-napoca insa locuiesc in anglia
vad ca mai sunt din cluj:D
Madyna
05-10-2007, 01:54 AM
Din Galati nu e nimeni?
Eusunt galateanca dar locuiesc in Elvetia
gabriela guettat
05-10-2007, 07:53 PM
Draga mea este din Galatzi surioara noastre DIDA!:999:
criss
05-10-2007, 08:36 PM
Buna madyna. Asa este eu sunt din Galati, si aici si locuiesc, daca vrei sa ma contactezi iti trimit pm cu adresa mea de mail. Ma bucur sa intalnesc o galateanca, chiar daca este in Elvetia.:give_rose: :give_rose: :give_rose:
raluca
05-11-2007, 12:12 AM
eu sunt nascuta in bucuresti, dar locuiesc in cluj-napoca de foarte multi ani...e ca si cum m-as fi nascut aici:) Simona, ce varsta ai? am avut o prietena Simona cand eram in liceu, ea era eleva la liceul Baritiu ...sa fii tu, oare?
Madyna
05-12-2007, 12:15 AM
Mashallah Criss ce ma bucur sa cunosc o galateanca de-a mea!
Eu nu pot trimite pm dar lasa-mi tu id de yahoo sa putem vorbi acolo.
:D :D :D :999:
Simona
05-12-2007, 01:44 PM
Raluca, ma bucur foarte mult ca si tu esti din Cluj. Cand am vazut anuntul tau am avut emotii deoarece si eu am avut o prietena Raluca in generala si in liceu care era nascuta in Bucuresti, din cate imi aduc aminte, din pacate insa eu nu am fost la liceul Baritiu ci la Onosifor Ghibu si ea a fost un an acolo si apoi s-a mutat la Avram Iancu, asa ca din pacate nu sunt acea Simona, dar putem fi prietene, daca vrei. :) Eu am 25 de ani, tu cati ani ai? Sper sa mai vorbim.
raluca
05-19-2007, 12:34 AM
Simona...eu am terminat la Balcescu, din pacate nu sunt fata pe care o cunosteai...imi pare bine de cunostinta :)
sara h
06-01-2007, 09:09 PM
Salamo aleikom,dragele mele eu sunt intre Constanta si Dubai,tot timpul pe drumuri ... :) mi-ar placea sa cunosc surioare si din Constanta,exceptie Nour 7abibty care deja ne cunostem,al7amdulellah !
bekolina
06-03-2007, 06:33 PM
Eu sunt o nou venita nu sunt musulmanca dar sper sa ma primiti in grupul vostru,sunt din bucuresti:give_rose:
ummraschid
06-03-2007, 08:23 PM
http://i19.photobucket.com/albums/b193/ummraschid/glitzer00043.gif
...Bine ai Venit
si , inshaallah, cu Voia lui Allah, vei petrece cat mai multe clipe alaturi de noi, cat mai placute si cat mai pline de folos!...
...mult succes la postat!...
ommuhee
06-03-2007, 11:34 PM
assalam alecum ma bucur sa ved ca mai sint fete din Republica Moldova ,eu sint din DROCHIA si cred cu voia liu Allah peste o luna ma mut in Siriia ,Allepo:999: :999: :999: ,ura ura ura,cit mai aproape de sot.
si va salut pe toate fetele indiferent unde stati sa va aiba Allah in grija Sa.
maryam
06-05-2007, 03:31 AM
:D :D Tine cineva o evidenta a populatiei rasarite??? Nu de alta, da` poate facem vreo intalneala in Bucuresti macar, ca e densitatea mai mare :999: :p
Sarah_Nour
06-05-2007, 08:03 AM
Maryam:
Tine cineva o evidenta a populatiei rasarite??? Nu de alta, da` poate facem vreo intalneala in Bucuresti macar, ca e densitatea mai mare
;) ;) ;) :D mi-ai luat vorba soro, adevarul este ca ar trebui sa ne intalnim si noi cele din Bucuresti, macar:beberon:
huda_alrahim
06-05-2007, 12:32 PM
Maryam:
;) ;) ;) :D mi-ai luat vorba soro, adevarul este ca ar trebui sa ne intalnim si noi cele din Bucuresti, macar:beberon:
Assalamu alaikum!
Noi cele din Craiova v-am luat-o inainte :999: :999: si ne intalnim (la cat de multe suntem, stam toate la o masa :p ) dar alhamdulillah....Grupul initial s-a format pe forumuri, asa ca insha Allah faceti si voi un club si in alte orase...
ummraschid
06-05-2007, 12:46 PM
:D :D Tine cineva o evidenta a populatiei rasarite??? Nu de alta, da` poate facem vreo intalneala in Bucuresti macar, ca e densitatea mai mare :999: :p
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...inshaallah, ya Rabb, sa va intalniti cat de curand, si ca sora voastra fillah si ca bucuresteanca o sa trimit si eu toata dragostea mea de dragul lui Allah ta'ala pentru voi toate, la acea intalnire!...
...iar daca, inshaallah ta'ala, vom reusi sa venim la vara in Bucuresti, tot ce-mi doresc este sa va vad, macar si o singura data!...inshaallah!...
...iar daca nu, inshaallah, sa ingaduie Allah subhanahu wa ta'ala intalnirea noastra in Jannah !!...
:give_rose::give_rose::give_rose:
Saira
06-05-2007, 03:17 PM
Assalamu alaikum!
Noi cele din Craiova v-am luat-o inainte :999: :999: si ne intalnim (la cat de multe suntem, stam toate la o masa :p ) dar alhamdulillah....Grupul initial s-a format pe forumuri, asa ca insha Allah faceti si voi un club si in alte orase...
:D :p Vai,Huda,ce figura mai esti,mashaAllah! Dar ai dreptateeee ;) Btw...cand iesim din nou? (adica sa fac si eu act de prezenta:beberon: )
Eu sunt de la nea Marin :D din romania , prezent locuiesc in Egypt , in Rehab City .
maryam
06-06-2007, 06:51 AM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...inshaallah, ya Rabb, sa va intalniti cat de curand, si ca sora voastra fillah si ca bucuresteanca o sa trimit si eu toata dragostea mea de dragul lui Allah ta'ala pentru voi toate, la acea intalnire!...
...iar daca, inshaallah ta'ala, vom reusi sa venim la vara in Bucuresti, tot ce-mi doresc este sa va vad, macar si o singura data!...inshaallah!...
...iar daca nu, inshaallah, sa ingaduie Allah subhanahu wa ta'ala intalnirea noastra in Jannah !!...
:give_rose::give_rose::give_rose:
NUUUUUUUUUUU, nu merj:D e asa cu dragostea la distanta, ne spui cand vii si Inshaa ALLAH facem un islamic party la moschee:999: cu dedicatie ptr asa sosire:kuzya_01:
Mashaa ALLAH :36_1_21: craiovencele :give_rose:
Saira
06-06-2007, 12:00 PM
NUUUUUUUUUUU, nu merj:D e asa cu dragostea la distanta, ne spui cand vii si Inshaa ALLAH facem un islamic party la moschee:999: cu dedicatie ptr asa sosire:kuzya_01:
Mashaa ALLAH :36_1_21: craiovencele :give_rose:
Maryam,te asteptam la Craiova ;) sper ca nu ne refuzi :D Daca suntem toate toate poate reusim sa ocupam si noi doua mese :beberon: in loc de una
UMM TAREK
06-08-2007, 03:05 AM
salam alekum:36_1_21: sunt iesheanca,dar locuiesc de 15 ani in bucureshti..inshallah sa ne intalnim candva :give_rose: :give_rose: :give_rose:
Sarah_Nour
06-08-2007, 08:43 AM
aleykum salam, Bucurestencelor ce ziceti voi :p o delegam pe Maryam sa ne organizeze:999: o intalnire:999: :999: Maryam :scenic: ce zici soro stiu ca e pasiunea ta:D ?????
:D :p Vai,Huda,ce figura mai esti,mashaAllah! Dar ai dreptateeee ;) Btw...cand iesim din nou? (adica sa fac si eu act de prezenta:beberon: )
si eu tot olteanca din Craiova:D
denisutza draga las' ca iesim chiar azi dar fara tine u ai de invatat pentru bac:d si asa te vaiti mereu las ca nu mai ai mult si scapi si de el si mergi la fac inshAllah si ne vei povesti "pe lung" asa cum sta in fire:d despre profii si colegii de la fac:D:D
pana atunci fiind bebela Craiova tre sa inveti sa cresti mare:)
Iar pe Maryam si pe restul fetelor le invit la Craiova (dupa sesiunea mea si bacu bebicai) sa inauguram sediul Fundatiei Taiba si Asociatiei Surori Musulmane din Craiova inshAllah :d al hamdu li Allah
Saira
06-08-2007, 02:08 PM
si eu tot olteanca din Craiova:D
denisutza draga las' ca iesim chiar azi dar fara tine u ai de invatat pentru bac:d si asa te vaiti mereu las ca nu mai ai mult si scapi si de el si mergi la fac inshAllah si ne vei povesti "pe lung" asa cum sta in fire:d despre profii si colegii de la fac:D:D
pana atunci fiind bebela Craiova tre sa inveti sa cresti mare:)
Iar pe Maryam si pe restul fetelor le invit la Craiova (dupa sesiunea mea si bacu bebicai) sa inauguram sediul Fundatiei Taiba si Asociatiei Surori Musulmane din Craiova inshAllah :d al hamdu li Allah
Las' ca trece si asta,inshaAllah! :beberon: Deja ma sui pe pereti,m-am saturaaaat :scenic:
Bafta in sesiune :o
bekolina
06-09-2007, 06:04 PM
Sunte-ti atat de calzi si de buni iar forumul iti ofera atat de multe sfaturi si informatii incat imi este greu sa stau departe!:smile06:
hajar
07-09-2007, 11:48 AM
simona draga...si eu sunt din cluj...asa ca fi linistita...sunt o groaza de musulmani din cluj
daca vrei ne putem intalni
why not?
:D
buna, eu sunt din timisoara , chiar maine plec in egypt la viitorul meu sot , imi place f. mult de voi si daca sunt fete romance in cairo, nasr city a-s fi asa de bucuroasa sa luam legatura .
Ahlen wa sahlen ,
Da sunt romance in Egypt :scenic: , si chiar f multe .
Unde mai exact stai ?
Iris00
07-14-2007, 11:57 PM
Mai este cineva care locuieste in Cluj si care o sa locuiasca. Alhamdu-l-Illah! :) O sa-mi pun id-ul de yahoo pe profil, poate vorbim acolo, daca vreti.
Eu sunt din Cluj.Sper sa ne intalnim .................................................. ..................
Iris00
07-15-2007, 12:06 AM
simona draga...si eu sunt din cluj...asa ca fi linistita...sunt o groaza de musulmani din cluj
daca vrei ne putem intalni
why not?
:D
Eu nu sunt musulmana dar am prieten musulman si ma gandesc si eu sa ma convertesc.As vrea sa luam legatura.Locuiesc in Cluj pe Nicolae Titulescu(Pata).
mariamch
07-16-2007, 03:04 AM
:salam: :36_1_21: ...eu sunt din FOCSANI dar momentan locuiesc in PAKISTAN!....ALLAH fie cu tine
Aminah Khan
07-16-2007, 12:08 PM
Assalam-o-alaykum Wa Rahmatullah Wa Barakatuh
Sunt din Timisoara si in curand voi plecat in Lahore,Pakistan :p
Fi Amanu Allah
mariamch
07-16-2007, 05:45 PM
Sunt din Timisoara si in curand voi plecat in Lahore,Pakistan :p
Fi Amanu Allah
:salam: :smile28: .....imi pare bine surioara!de pe acum "BUN VENIT IN PAKISTAN"...si inshALLA
H ne vom putea intalni!...ALLAH fie cu tine!...:D ...ALLAHAFIZ
Aminah Khan
07-16-2007, 06:15 PM
Si mie imi pare bine...
JazakAllah Khair pentru bun venit :p InshAllah o sa ne intalnim...:999:
Fi Amanu Allah
Allah Hafiz
buna, eu sunt din timisoara ,momentan sunt in egipt
Aminah Khan
07-16-2007, 07:48 PM
Imi pare bine...:o
Fi Amanu Allah
subhanAllah suntem de peste tot si suntem pretutindeni:D
ne inmultim in fiecare zi si "emigram" mereu al hamdu li Allah ca suntem musulmani si al hamdu li Allah pentru tot
Salam waleikum,si eu fac facultatea in bucuresti,mai am de stat vreo 2 ani pe aici.Pupici!
faten
07-23-2007, 01:06 AM
Din Galati nu e nimeni?
Eusunt galateanca dar locuiesc in Elvetia
salamu aleikom wa rahmatulah eu sunt din galati,momentan locuiesc in olanda
faten
07-23-2007, 01:15 AM
daca vreti sa luati legatura cu mine id meu in yahoo este feli_me2000 si in hotmel feli_just_me barak allah fiki
as -salam alaykum tuturor
Sunt din Cluj si sunt noua aici dar sper sa ma primiti cu placere
Saira
09-02-2007, 10:32 PM
Wa alaykum assalam wa rahmatullahi wa barakatuhu
Bun venit,Dina :smile06: . Desigur,esti binevenita pe acest forum si te asteptam la mai multe topicuri :p
Simona
09-03-2007, 01:37 AM
as -salam alaykum tuturor
Sunt din Cluj si sunt noua aici dar sper sa ma primiti cu placere
We Alaikom el salamu Dina!
Bine ai venit!:smile06: Si eu sunt din Cluj, sper sa tinem legatura.
Ma3a al salama!
gabriela guettat
09-03-2007, 07:59 PM
Alhamdulillah Dina surioara fii binevenita shi te ashtept la lectzi pentru toate surioare musulmane romance din toata lume;miercurea la 21.15 ora RO,pe yahoo mess.Acolo o sa ai ocazia sa cunoshti foarte multe surioare de ale tale!
267
eu sunt din onesti dar locuiesc in irlanda si sotul mau este din Egipt. m-as bucura sa reintalnesc vechii mei prieteni si desigur si altii noi.
QURRAT-UL-AIN
11-09-2007, 08:58 AM
:salam: :36_1_21: ...eu sunt din FOCSANI dar momentan locuiesc in PAKISTAN!....ALLAH fie cu tine
:oSI EU UNDEVA INTRE PAKISTAN SI ROMANIA , UNDEVA INTRE PUNJAB SI MOLDOVA,MAI EXACT INTRE HAVELI LAKHA (OKARA)(LANGA LAHORE),SI ROMAN.MA BUCUR SA STIU CA INCA CINEVA IUBESTE PAKISTANUL:999:
hajar
11-14-2007, 08:50 AM
salam aleykom
iris00,scuze,dar am avut ceva probleme cu pc-ul.si eu as vrea sa ne intalnim,eu stau in zorilor,dar daca vrei hai la clinica pe motilor 33,clinica de chirurgie maxilo faciala,ma poti gasi acolo luni,miercuri si joi dupa amiaza de la ora `13 pana la ora `18.sau daca nu,marti si vineri dimineata de la 9 la ora `13.mi ar face mare placere.InchALLAH o sa vorbim mai multe
te astept si cand ai timp,treci pe acolo si intreaba la etajul `1 de laboratorul de tehnica.o sa ma reperezi usor,sunt cea cu hegeab:p
wa alecum salam we ALLAH MAAK
aisha nabil
12-24-2007, 12:51 AM
:110::009: Salem Alekum eu sant din Bucuresti si locuiesc in Egypt in Heliopolis.:D
Anamaria
12-30-2007, 08:06 PM
Assalam aleikom wr wb.
Eu sunt din Arad si nu am vazut pe nimeni din Arad, din nefericire, dar inshallah o sa apara. Oricum ma bucur ca am descoperit acest forum si de asemenea ma bucur foarte mult ca vad surori care stau in Egipt si sper sa ne cunoastem cand o sa ajung acolo, cat mai curand, inshallah. Ma bucur sa va cunosc pe toate. Fe aman Allah. Waleikom assalam wr wb
gabriela guettat
12-31-2007, 05:27 PM
Fii bine venita Anamaria draga mea,te ashtept pe yahoo.
Avem miercurea lectzii numai noi surorile ,eshti binevenita surioara!
gabrielaguettat@yahoo.fr
coralia
01-21-2008, 03:36 PM
Wa alaykum assalam wa rahmatullahi wa barakatuhu
Bun venit,Dina :smile06: . Desigur,esti binevenita pe acest forum si te asteptam la mai multe topicuri :p
Buna ,eu sunt din Bucuresti imi place tare mult acest site ,am accesat multe site-uri dar ca acesta nici unul FLELICITARI .
sekhmet
02-27-2008, 11:48 AM
as'salamu 'alaykum
eu mis din bucuresti si tot aici si locuiesc. citind aces thread am vazut ca cineva a propus sa ne intalnim. s-a conretizat? fie ca da, fie ca nu, nu vad ce ne-ar impiedica sa facem acest lucru. poate pentru inceput cei din bucuresti. va surade ideea? :)
cu drag a dumneavoastra
sekhmet
huda_alrahim
02-29-2008, 12:01 AM
as'salamu 'alaykum
eu mis din bucuresti si tot aici si locuiesc. citind aces thread am vazut ca cineva a propus sa ne intalnim. s-a conretizat? fie ca da, fie ca nu, nu vad ce ne-ar impiedica sa facem acest lucru. poate pentru inceput cei din bucuresti. va surade ideea? :)
cu drag a dumneavoastra
sekhmet
De vreo jumatate e an si eu sunt tot in Bucuresti si mi-ar placea sa ne intalnim... noi avem un grup care ne intalnim la moschee miercurea la rugaciunea maghreb si sunteti toate fetele invitate, daca aveti timp...Daca vreti detalii, doare cereti si vi se va da... Va asteptam...
Mariyah
02-29-2008, 11:21 AM
as'salamu 'alaykum
cu drag a dumneavoastra
sekhmet
daaaaa sigurr ca vreau sa ne intalnim:D
nu cred ca s-a concretizat ideea in ceva organizat insa eu am cunoscut si in realitate cateva fete de pe forum
.................................
sekhmet
02-29-2008, 11:28 AM
daaaaa sigurr ca vreau sa ne intalnim:D
nu cred ca s-a concretizat ideea in ceva organizat insa eu am cunoscut si in realitate cateva fete de pe forum
.................................
pai cum vreti sa facem. de exemplu putem lua legatura pe messenger(msn sau yahoo) si am putea stabili acolo modul. voi ce spuneti?
cu drag a dumneavoastra
sekhmet
Mariyah
02-29-2008, 11:34 AM
sigur sigur
id-ul meu este : azizami_ro :D , acum plec la moschee insa revin pe mess dupa 2:)
sekhmet
02-29-2008, 04:02 PM
sigur sigur
id-ul meu este : azizami_ro :D , acum plec la moschee insa revin pe mess dupa 2:)
id-ul este pentru msn sau yahoo? :)
id-ul meu de msn messenger este shekmet78 coada de maimuta hotmail punct com
iar pentru yahoo este doar shekmet78 :)
Eu sunt din Bucuresti:D.............................
Mihaela Eid
04-05-2008, 01:13 AM
assalamu aleikom,
eu sunt din constanta si stau in cairo, egipt din decembrie 2006, insha allah cine mai este din egipt sa ma adauge pe yahoo messenger cu id-ul mihaela_eid
Yumna
04-11-2008, 10:20 PM
Gabitaaaaa iubia,eu sunt noua doar pe forum,nicidecum in islam,si ne cunoastem.ghici cine sunt?:D imanika,asa cum iti place sa ma alinti.Ne-am cunoscut la Taiba cand ai venit in Ro in vizita si vorbisem destul inainte pe net.Sunt mama lui Nur si Huda,asa poate iti amintesti mai bine.Cu aceasta ocazie salut inca o data pe fetele care ma cunosc personal.
Shaimaa2
04-12-2008, 12:46 AM
Pacea si Binecuvantarile Lui Allah SubhanAllah fie asupra tuturor surorilor si fratilor musulmani din intreaga lume, fie ca Dumnezeu sa se Milostiveasca asupra noastra a tuturor, si sa-i aduca pe calea cea dreapta pe cat mai multi dintre cei ce Il cauta pe Dumnezeu , eu sunt din Bucuresti ,zona Colentina, sunt o multime de musulmani Slava Domnului in aceasta zona, in apropiere se afla Liga Islamica si Culturala din Romania si putin mai sus pe Sos .Colentina Fundatia Taiba ,insa cu toate acestea si cu atat de multe posibilitati inca nu am facut nici un demers notabil de a ma integra in comunitatea de musulmani din zona.
Am ales Islamul si L-am acceptat pe Allah ca fiind singurul Dumnezeu , si pe profetul Muhammad Salla Allahu Alaihi Wa Sallam ca find ultimul profet al Lui Dumnezeu in urma cu un an si 5luni alhamdulillah , de ce va scriu aceste randuri pentru ca intrebarea de pe forum din cadrul discutiilor generale LA MASA ROTUNDA ,<<Din ce oras sunteti?>> imi poate oferi posibilitatea cunoasteri unor persoane care sper in timp sa-mi devina apropiate.
Sper ca nu am plictisit pe nimeni cu aceste cateva randuri ,si sper sa ne auzim cu bine.
As Salamu Alaikum wa Rahmatu Allah wa Barakatoh.
ommuhee
04-12-2008, 01:00 PM
waleimu assalam si cred sa te integrezi cit mai comod pe forum si sa ai parte de numai bine.
ommuhee
04-12-2008, 01:06 PM
*** Eu sunt din Nisporeni ( Republica Moldova :D asa ca nu va uitati pe harta Romaniei :D ) ***
uite eu sint din r.Moldova dar cred nu ne cunoastem?tu ai fost la assalam din moldova?si in general unde stai acum?:give_rose: esti bravo ai multe postari miar face placere sa te cunosc
memouna
04-15-2008, 09:01 PM
E foarte buna ideea. Eu sunt din Cluj-Napoca. Mi-ar placea tare mult sa mai fie cineva din acelasi oras cu mine. :)
Si eu sunt din cluj,si ma chiama ca si pe tine!:))Din pacate nu sunt in cj acum,ci in spania.Dar poate cine stie ne vom intalni vre o data acasa,cand am sa vin. inshaallah.
alynutza79
04-24-2008, 01:02 PM
Buna..si eu sunt din Cluj si am intrat pe acest forum din dorinta de a afla mai multe depre islam. Prietenul meu este din Egipt, acum asteptam raspunsul de la Serviciu de imigrari pt invitatie. Am citit intr-un mesaj postat de Simona ca raspunsul la invitatie dureaza cca 2 saptamani, noi am depus de peste o luna si inca nu avem nici un raspuns :(
ommuhee
04-24-2008, 01:17 PM
bun venit pe rasarit,si insAllah sa inveti cit mai multe lucruri bune si folositoare,si sa ai raspuns la viza insAllah cit mai curind.
Alina1968
04-26-2008, 04:27 PM
Asalamu Aleycom Wa Rahmatulahi Wa Barakatuhu.eu Sunt Din Craiova Dar Locuiesc De 12 Ani In Palestina.ma Bucur Sa Va Cunosc.:999:
genan
04-26-2008, 08:58 PM
alina, imi pare bine sa audca stai in palestina... dar in ce oras mai exact? (daca se poate stii :) )
Gabriela Gharabli
05-19-2008, 09:07 PM
eu sunt din satu-mare si sunt unguroaica :p dar de 9 ani traiesc in rafah din fasia gaza
BASEL
06-06-2008, 02:42 AM
ASALAMW ALIKUM, eu sunt palestinian , si locuiesc in GAZA
uite eu sint din r.Moldova dar cred nu ne cunoastem?tu ai fost la assalam din moldova?si in general unde stai acum?:give_rose: esti bravo ai multe postari miar face placere sa te cunosc
Din pacate surioara Iman este f ocupata si nu mai are timp de internet , ne este dor si de postarile ei din care toti avem de invatat . InshaAllah sa revina curand la acele vremuri :D
memouna
06-06-2008, 09:23 PM
:999:imi creste inima n mine cand vad cate surori romance suntem.La inceput, nici nu mi imaginam.Sunt din cluj dar sunt in spania.Stie cineva vre o sora prin zona Barcelonei??Va iubesc pe toate!!!!! Allah Subhana Wataala sa va aiba in paza Sa.
Bine v-am gasit
Eu sunt Gabriela...si sunt din Iasi...nu sunt musulmana, dar sper ca asta sa nu fie o bariera in calea comunicarii.
Dragele mele...pun aici o intrebare pt voi...daca-mi este permis...ar fi trebuit sa postez la Bucatarie...dar acolo nu am putut deschide subiect nou...nu stiu de ce...sunt o mare gurmanda...ador mancarea arabeasca...am gatit cateva din retetele date de voi...au iesit f bine...doar ca nu am condimentele specific arabesti si e ca sarea in bucate...stiti voi...
Aici in Iasi nu stiu nici un magazin arabesc de la care sa ma aprovizionez cu condimente si altele...dar peste doua zile plec cu sotul la mare si o sa trecem prin Constanta...acolo stiu sigur ca sunt magazine cu specific arabesc...dar nu am o adresa...Asa ca rog doamnele din Constanta...daca sunt amabile sa-mi dea o adresa...eventual o strada si un numar...avem GPS si ne indruma f bine...
Multumiri anticipate
Gabriela Lungu
madossa
07-02-2008, 12:14 PM
eu sunt din timisoara :999:
.................................................. ............:p
maria1tamer
07-02-2008, 04:47 PM
as salamu alaikum wa rahmatu - llah wa barakatuhu
eu sunt tot din bucuresti rolleyes:
maryam
07-02-2008, 05:26 PM
Bine v-am gasit
Eu sunt Gabriela...si sunt din Iasi...nu sunt musulmana, dar sper ca asta sa nu fie o bariera in calea comunicarii.
Dragele mele...pun aici o intrebare pt voi...daca-mi este permis...ar fi trebuit sa postez la Bucatarie...dar acolo nu am putut deschide subiect nou...nu stiu de ce...sunt o mare gurmanda...ador mancarea arabeasca...am gatit cateva din retetele date de voi...au iesit f bine...doar ca nu am condimentele specific arabesti si e ca sarea in bucate...stiti voi...
Aici in Iasi nu stiu nici un magazin arabesc de la care sa ma aprovizionez cu condimente si altele...dar peste doua zile plec cu sotul la mare si o sa trecem prin Constanta...acolo stiu sigur ca sunt magazine cu specific arabesc...dar nu am o adresa...Asa ca rog doamnele din Constanta...daca sunt amabile sa-mi dea o adresa...eventual o strada si un numar...avem GPS si ne indruma f bine...
Multumiri anticipate
Gabriela Lungu
Sincer, in Cta nu stiu, dar cred ca e imposibil sa nu gasesti si in Iasi sa stii ca uneori la Carrefour, Mega Image si alte mag de gen poti gasi.
maryam
07-02-2008, 05:32 PM
Bine v-am gasit
Multumiri anticipate
Gabriela Lungu
Sincer, in Cta nu stiu, dar cred ca e imposibil sa nu gasesti si in Iasi sa stii ca uneori la Carrefour, Mega Image si alte mag de gen poti gasi.
Multumesc mult pt sugestie...in Carrefour deja am cautat...am gasit cate ceva...sofran, tarhon, dar mai sunt destule pe care as vrea sa le cumpar si din pacate in Iasi nu avem...sau nu stiu eu de existenta vre-unui magazin cu specific arabesc...
Cu iubire
Gabi
As salamu alaikum wa rahmatu - llah wa barakatuhu
Este cineva din Onesti jud Bacau? caut o sora muslima , nu stiu daca si-a schimbat numele , o chema Georgescu Marina locuieste un Turcia acum
daca e vreo sora din Turcia care o cunoaste, va rog dati-mi de stire
.:give_rose:
Alina1968
08-16-2008, 08:27 PM
ASALAMW ALIKUM, eu sunt palestinian , si locuiesc in GAZA
Asalamu aleicom.
Basel si eu locuiesc in Gaza.Poate te cunosti cu sotul meu,poti sa-mi spui de unde cunosti limba romana?
genan
08-17-2008, 02:59 PM
acum sunt in Nasra, in frumoasa Palestina :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
aiscia
08-17-2008, 04:45 PM
Salam aleikum...
Eu sunt din Timisoara...si traiesc de circa sase ani in Italia...:999:
elif1977
08-18-2008, 05:13 PM
Ce idee buna:)
e un lant al celor de aici, un lant al prieteniei... doar de un lucru imi e ciuda : ca nu am venit eu cu ideeaaaa:( glumesc..
sunt din tecuci, si de aproape un an intre Austria si Turcia:)
gabriela guettat
08-25-2008, 02:03 PM
Marea Britanie
--------------------------------------------------------------------------------
Assalamu aleikom,
imi cer scuze ca postez aici dar cred ca in mare este unul dintre cel mai vizitat subforum si de aceea daca nu este potrivita locatia, rog administratorii sa-mi mute topicul, le cer scuzele de rigoare si multumirile de rigoare
Doar ce m-am mutat in Anglia, mai specific in Manchester si caut surioare
stiu ca erau niste fete romance musulmance prin marea britanie dar nu mai stiu de unde sa le iau. daca stiti pe cineva va rog sa ma indrumati, ca tare e greu fara nimeni
Mesaj de la sora MAHI EID
lina_leona
08-25-2008, 02:26 PM
Salam aleikum. Sunt din iasi si nu sunt musulmana; ma aflu aici pentru a afla cat mai mult despre islam si pentru a nu avea o imagine falsa asupra lui.
umalkasem
08-25-2008, 03:58 PM
Salam aleikum. Sunt din iasi si nu sunt musulmana; ma aflu aici pentru a afla cat mai mult despre islam si pentru a nu avea o imagine falsa asupra lui.
Bun venit Lina.Bunul Dumnezeu sa te indrume si sati arate calea cea dreapta.
:smile06::smile06::smile06:
Tariq al Jabar
08-30-2008, 07:52 PM
As Salaam Aleykum!
Sant dintr'un oras la doar 60 de km de Cluj, insa Clujul va fi totdeauna inima Ardealului pt mine:999:
" M'am suit' in dealu' Clujului tanananaaaa!''
memouna
08-30-2008, 09:55 PM
vad ca suntem destul de multi clujeni.Nu e nimeni prin Spania?
Betti
08-14-2009, 06:03 PM
Eu din Bucuresti ,dar m-am mutat la Valenii de munte.Numai bine.
Alexyna
08-14-2009, 07:26 PM
Slam alikom ,
Din Cluj-Napoca . Am postat si pe profil . :)
suleiman
08-14-2009, 07:59 PM
vad ca suntem destul de multi clujeni.Nu e nimeni prin Spania?
Pai daca adminul e din Cluj :D .
Nu vad ca suntem multi din cluj ...
Amar Hasan
03-26-2012, 04:57 PM
As salam aleykum , eu sunt din constanta , inshallah sper sa cunosc surori de aici !
munir
04-05-2012, 12:20 PM
:smile01:Eu ,cu toata modestia o spun ,sunt din orasul - Bobo Dioulasso - regiunea Hauts-Bassins- statul -BURKINA FASO-:kuzya_01:
Daca vreti sa veniti pe la mine luati-o prin Cote d`Ivoire urmind autostrada A3 iar dupa intrarea in Burkina Faso mergeti pe autostrada N 7 care va aduce pina in orasul meu.Acolo intrebati de mine primul politist intilnit sau pe orice trecator intilnit si va va indruma in mod cert. .:cup1:
http://www.mlfat4arab.com/i/00075/fbnngyts41wu.jpg
As salam aleykum ,
Fetele care sunt in Alexandria Egypt . haideti sa ne intalnim sa ne cunoastem daca va face placere .. cred ca e mai simplu sa trimiteti un mesaj pe privat asa stim sigur . Eu una cand redeschid forumul gasesc mai greu pagina care ma intereseaza .
ommuhee
07-19-2012, 06:05 AM
Sunt nascuta in R. Moldova insa locuiesc in Seattle Washington!!!