View Full Version : Cine A Calatorit Asemanator
um-rahmun
12-04-2007, 04:10 PM
AL SALAMU ALEIKUM!
Fetelor m-am gandit sa merg acasa.Mama mi-a zis sa ne intalnim personal cu toti e cel mai bine sa discutam (problema).Alte probleme:Copii au cetatenie siriana.Au ei si cetatenie romana dar nu au pasapoarte romanesti numai certificate de nastere rom.De aceia i-i duc cu cele siriene.Locuim in tara Europeana avem drept de sedere toti de aceia nu e nevoe de viza pentru copii.Plec doar eu cu copii cu pasaportul individulal al copiilor sirian.Nu stiti am nevoie de acordul tatalui sa-i pot duce pe copii in tara si sa-i aduc inapoi?Avem certificat de casatorie romanesc.
Va multumesc!
UMM TAREK
12-05-2007, 11:21 AM
Salam alekum...am sa incerc sa-tzi raspund ...nu am calatorit singura cu kopii,dar stiu ca itz-i trebuie acordul tatalui sa-i scotzi din ro...sa intri nu stiu...ma salami si sper sa nu intampini greutatzi,inshallah.
um-rahmun
12-05-2007, 12:03 PM
Salam alekum...am sa incerc sa-tzi raspund ...nu am calatorit singura cu kopii,dar stiu ca itz-i trebuie acordul tatalui sa-i scotzi din ro...sa intri nu stiu...ma salami si sper sa nu intampini greutatzi,inshallah.
AL SALAMU ALEIKUM!
Multumesc UMM TAREK!
Am fost la Ambasada Rom. de aici si nici macar n-au stiut ca am sau nu nevoie de acordul tatalui.Au spus sa plec asa dar daca voi ramane in vama noaptea ca nu vor sa-mi dea drumul in tara?
Sotul vrea sa dea o delaratie la Ambasada Siriana precum este de acord sa calatoresc doar eu cu copiii.Trebuie tradusa din araba in romana nu stiu trebuie apostilata la miunisterul de axterne sau nu?
Offff...legile astea,parca n-am destule pe cap!!!!!!!!!!!!
dunia
12-05-2007, 03:46 PM
Eu spun ca mai bine sa suni in Romania, la serviciul Pasapoarte sau la imigrari stiu eu ce servicii sunt pe acolo si intreaba acolo. O sa incerc sa o intreb pe mama mea dar nu stiu daca stie ca nu s-a prea ocupat de asa ceva. Sau incearca sa suni la punctul de trecere al frontierei prin care intentionezi sa intri in Romania si intreaba acolo
khalia
12-05-2007, 07:56 PM
parerea mea este sa cauti chiar si pe net politia de frontiera,au site cu orice informatii doresti.Chiar asa scrii pe google ,politia de frontiera,pt ca ei vor fii cei ce te vor intreba de copii,si daca nu gasesti raspuns,vei gasi si nr de tel afisat si poti sa suni.Iar pt faptul ca copiii au si cetatenie romana poti sa intrii cu ei in Rom dar ca sa-i scoti ai nevoie de acordul tatalui mai mult ca sigur de aceea iti spun sa-i contactezi pe ei ca asa e in Rom si multe din legi se schimba mai mereu,Mult succes Allah maaki
UMM TAREK
12-05-2007, 08:17 PM
http://muenchen.mae.ro/index.php?lang=ro&id=8624...sper sa-tzi fie de folos.
um-rahmun
12-07-2007, 10:14 PM
AL SALAMU ALEIKUM!
Va multumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat.
Sotul mi-a facut o Declaratie la Ambasada Siriei precum ca este deacord sa calatoresc doar eu cu copii am tradus-o si mi s-a zis ca este deajuns.
Insaalah sa nu avem probleme nici la drum si nici acasa.Voi avea nevoie de mult ajutor de la ALLAH si chiar si DUA de la voi mi-ar prinde bine.
Ala makon!
UMM TAREK
12-07-2007, 11:43 PM
salam alekum...sa calatoresti impreuna cu kopii tai cu bine,inshallah...ma salami,
khalia
12-08-2007, 02:50 AM
Drum bun si sa ajungi cu bine si sa te intorci cu bine,Allah sa te aiba in paza lui pe tine si copilasii si sa te ajute sa-ti rezolvi cu bine problemele.Allah barak fiky