View Full Version : Pe drumul spre islam
milena_siria
01-30-2008, 10:09 PM
Va multumesc la toti pentru ceea ce faceti aici. De ceva timp vreau sa ma fac cunoscuta cu fete atit de bune ca voi. Sunt intr-o mica dilema acum ... vreau sa imbratisez islamul dar am mici indoieli si putina frica. Cu toate ca viitorul meu sot nu ma impune .dar totusi cred ca pentru el conteaza foarte mult acest lucru. Am fost deja de multe ori la mosqee si mia placut mult atmosfera de acolo, si as vrea sa cunosc mult mai mult.
Daca puteti sa ma ajutati si cu "traditiile" un pic. In iunie voi pleca in siria si nu prea stiu cum sa ma comport , ce trebuie sa fac. Poate ma incurajati voi un pic...
Va multumesc la toti pentru ceea ce faceti aici. De ceva timp vreau sa ma fac cunoscuta cu fete atit de bune ca voi. Sunt intr-o mica dilema acum ... vreau sa imbratisez islamul dar am mici indoieli si putina frica. Cu toate ca viitorul meu sot nu ma impune .dar totusi cred ca pentru el conteaza foarte mult acest lucru. Am fost deja de multe ori la mosqee si mia placut mult atmosfera de acolo, si as vrea sa cunosc mult mai mult.
Daca puteti sa ma ajutati si cu "traditiile" un pic. In iunie voi pleca in siria si nu prea stiu cum sa ma comport , ce trebuie sa fac. Poate ma incurajati voi un pic...
mashallah ce frumos, daca te pot ajuta te rog frumos sa ma contactezi. Allah sa fie cu tine in aceste momente de cumpana si sa iti lumineze si calauzeasca drumul.
Daca, cu voia lui Allah vei trece la islam sa o faci pentru Allah, nu pentru el pentru ca nu ii datorezi nimic, dar in schimb suntem toti atat de datori fata de Allah Preainaltul. Ce pot sa iti recomand eu acum pentru moment in privinta islamului este "Iqra" adica Citeste! si cauta-L pe Allah!
Allah sa fie cu tine
maryam
01-31-2008, 11:36 AM
Inshaa ALLAH sa te ajute ALLAH si sa iti usureze drumul catre islam...
As vrea sa-ti spun doar ca acest drum este unul extraordinar de simplu si de frumos, trebuie doar ca tu sa eliberezi din inima si privirea ta orice ar impiedica ca aceasta frumusete sa ajunga la ele.
Pentru orice intrebare, Inshaa ALLAH iti stau la dispozitie.
Daca esti din Bucuresti, am postat la stiri un anunt referitor la lectiile pentru femei care au loc la Liga Islamica in fiecare zi de luni, de la ora 16.30...
um-rahmun
01-31-2008, 08:46 PM
AL SALAMU ALEIKUM!
DA sa sti ca ISLAMUL este cea mai simpla cale de a invata legile lui ALLAH.Si daca le intelegi si cu trup si suflet le indeplinesti vei vedea ca este simplu si nu vei simti nici un sacrificiu ba din contra vei vedea ca ALLAH merita mai mult decat vei fi capabila sa faci,si chiar daca i-i vei mulltumi zilnic si atunci te vei simti datoare pentru tot ce ti-a daruit.
Este diferit ISLAMUL de traditiile arabilor.Tu daca decizi sa fi musulmanca o faci pentru tine si precum faci asa primesti.E normal ca sotului tau sa-i faca placere sa fi musulmanca mai ales daca te iubeste.Si eu mi-as dori ca toti apropiatii mei sa imbatiseze religia asta PURA ( parinti,fratii)deoarece stiu sigur ca aceasta e cea mai dreapta cale catre ALLAH PREAINALTUL.
E posibil ca n-o sa-ti placa in Siria si mai sigur poate vei intalni persoane mai rele ca niste pagani de la noi dar asta nu are nici o legatura cu ISLAMUL.
Eu ma consider norocoasa ca mi-a placut in Siria foarte mult. si cu multi dintre oameni de acolo am fost multumita.A....?cum sa te comporti ?Fi tu insati.
Daca te decizi sa fi musulmanca si mai ales daca vei avea frica de ALLAH oriunde te vei duce in lume nu trebuie sa te temi v-a fi mereu cu tine daca i-l vei chema.Citeste QURANUL invata comportamentul unei femei musulmane si comportate precum spune ALLAH sa fie multumit de tine ca la el te vei intoarce.
MULTA BAFTA SI ALLAH SA-TI LUMINEZE CALEA CATRE EL.
gabriela guettat
02-02-2008, 04:00 AM
Mashallah draga mea:smile06:,inshallah calea spre Adevarat Religie sa itzi fie luminata numai de Bunul shi Generosul Allah subhnahu.
Noi itzi multzumim:give_rose: ca eshti cu noi, aici, unde inshallah vei gasi surorile mult dorite!