View Full Version : O noua binevenita khulud
suleiman
04-11-2008, 06:24 PM
Bine ai venit printre noi sora Khulud .
Sper sa-ti placa sederea in familia Rasarit-ului .
gabriela guettat
04-11-2008, 07:05 PM
:salam:
Mashallah,fii binevenita draga noastra Khulud:give_rose:
Inshallah sa fim cat mai multe!
Allah subhanahu sa fie multumit de tine:smile06:!
maryam
04-11-2008, 07:13 PM
Iti doresc numai bine.
ALLAH sa te aiba in paza Lui si sa-ti sporeasca stiinta. :give_rose:
iman99
04-11-2008, 07:56 PM
Salamu aleikom
bine ai venit fie ca Allah sa te calauzeasca si sa-ti sporeasca stiinta
wa aleikom salam
huda_alrahim
04-11-2008, 08:27 PM
Assalamu alaikum!
Fii binevenita printre noi toti si sedere cat mai placuta!!!
Saira
04-11-2008, 09:06 PM
Assalamu alaykum
Bun venit si sedere placuta,sora Khulud :p.
Bine ai venit surioara Khulud .
.................................................. ..................
ommuhee
04-12-2008, 12:44 PM
assalam waleicum,iti doresc si eu un bun venit pe rasarit!
ps. de ce yumna daca te numesti eman?si e foarte frumos nume,cel putin mie imi place.
Simona
04-12-2008, 07:09 PM
BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!:smile06::smile06::smile06:
Faizah
04-12-2008, 09:29 PM
Salam alekom, bine ai venit surioara, iti doresc sedere placuta si cat mai multe postari inchallah.
bine ai venit printre noi. iti doresc o sedere placuta.
Yumna
04-13-2008, 11:47 PM
Ommuhee,nu ma numesc nici Yumna si nici Iman.Asta asa,ca sa iti raspund la intrebare.Mi-ar fi placut sa-mi schimb prenumele oficial (Iman),dar cand m-am interesat cate acte imi trebuie,am renuntat.Iar cu Yumna,e o alta poveste...nu am stiut sa ma inscriu pe forum si o alta sora m-a ajutat,alegand pt mine Yumna.
umalkasem
05-11-2008, 03:19 AM
assalam aleicum pt toti,sunt noua aici si nu ma descurc deocamdata :(
gabriela guettat
05-11-2008, 07:27 AM
Fii binevenita draga noastra sora:give_rose::give_rose::give_rose:
Toate inceputurile sunt grele draga mea,dar ushor,ushor cu timpul o sa vezi ca o sa tzi se pare ca eshti pe acest forum,(drag noua tuturor),dintotdeauna!:smile06::smile06::smile06:
Pentru nelamuriri contacteaza ma pe yahoo.mess.Aici o sa ai ocazia sa faci cunoshtintza cu foarte multe surori musulmane.
Allah subhnahu sa te binecuvanteze shi sa binecuvanteze pe totzi cei care cred in EL UNICUL!
Yumna
05-11-2008, 01:07 PM
wa aleykum sallam,bine ai venit!Te vei descurca cu timpul,inshaalla.
Gabriela Gharabli
05-14-2008, 06:00 PM
Fii binevenita draga noastra sora:give_rose::give_rose::give_rose:
Toate inceputurile sunt grele draga mea,dar ushor,ushor cu timpul o sa vezi ca o sa tzi se pare ca eshti pe acest forum,(drag noua tuturor),dintotdeauna!:smile06::smile06::smile06:
Pentru nelamuriri contacteaza ma pe yahoo.mess.Aici o sa ai ocazia sa faci cunoshtintza cu foarte multe surori musulmane.
Allah subhnahu sa te binecuvanteze shi sa binecuvanteze pe totzi cei care cred in EL UNICUL!
BUNA! SUNT SI EU NOUA SI PE FORUM DAR SI IN ISLAM. MA BUCUR CA AM CUNOSCUT-O PE GABRIELA QUETTAT SI EA M-A INDRUMAT AICI. MULTUMIRI EI SI PE ACEASTA CALE!
umalkasem
05-14-2008, 07:58 PM
(Fii binevenita draga noastra sora
Toate inceputurile sunt grele draga mea,dar ushor,ushor cu timpul o sa vezi ca o sa tzi se pare ca eshti pe acest forum,(drag noua tuturor),dintotdeauna!
Allah subhnahu sa te binecuvanteze shi sa binecuvanteze pe totzi cei care cred in EL UNICUL!)
Assalam aleicum Gabriela.Dar cum te pot contacta pe yahoo mesenger?
Yumna
05-15-2008, 01:04 PM
Salam aleykum!Bine ai venit,Gabi!Ne bucuram de fiecare data cand avem un nou membru al acestui forum.Te asteptam cu postari cat mai multe.
BASEL
05-17-2008, 02:39 AM
Asalamw alaikum,bine ai venit in forumul nostru iti doresc o sedere placuta printro noi
sanda ahmad
06-02-2008, 01:46 PM
sunt noua pe aici, sunt casatorita recent cu un barbat mususlman si as vrea sa invat cat mai multe despre traditiile lui. Il iubesc mult si nu vreau sa-l dezamagesc. Sper ca veti avea bunatatea sa ma ajutati.Va multumesc !
Saira
06-02-2008, 06:19 PM
sunt noua pe aici, sunt casatorita recent cu un barbat mususlman si as vrea sa invat cat mai multe despre traditiile lui. Il iubesc mult si nu vreau sa-l dezamagesc. Sper ca veti avea bunatatea sa ma ajutati.Va multumesc !
Bun venit,Sanda! Cu mare placere,ori de cate ori vei dori ne vei gasi aici,inshaALLAH.
Casa de piatra !
:give_rose:
maria1tamer
06-15-2008, 09:55 PM
Assalamu Alaikum Wa Rahmatu - Llahi Wa Barakatuhu
Mashaallah, Bine Ai Venit Printre Noi Draga Khulud Si Vorba Ingerului Gabriel In Sha Allah Sa Fim Cat Mai Multe.
Nadia
06-16-2008, 03:50 PM
as-salaam aleikum
draga sora Khulud,
bine ai venit in acest forum
Allah Subhanahu wa Ta'ala sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca.
:smile06: