PDA

View Full Version : Felicitari pt alegerea corecta

umalkasem
07-10-2008, 05:57 PM
Assalam aleicum wa rahmatullahi wa baracatuhu.
Azi este o zi deosebita pt o surioara/membra de pe rasarit care a imbogatit comunitatea musulmana intrind azi in islam.Mashaallah.Allah sa o binecuvinteze si sa o faca un exemplu pt toti.Allah sa o tina pe aceasta cale si sa aiba parte de fericire in aceasta viata si de Rai in Viata de Apoi inshaallah.

ALLHAMDULLILLAH.SUBHANALLAH.
NU ESTE PUTERE IN AFARA DE PUTEREA LUI ALLAH.

P.S.Asteptam urari pt surioara noastra dianamihaela38. :scenic:

ummraschid
07-10-2008, 06:43 PM
assalamu alaikum wa rahmnatu-llahi wa barakatuhu,

Allahu akbar! Allahu akbar! Allahu akbar!

fii binevenita in Islam, surioara, si fii binevenita in familia Rasaritului!...

Chiar daca imi repet urarea, alhamdulillah, alhamdulillah, ca am ocazia sa o repet!...

...Fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te pastreze pe Calea cea dreapta , la fel cum te-a calauzit spre Religia cea adevarata, alhamdulillah...
Fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa iti faca pasii cat mai usori si sa statorniceasca credinta in inima si in viata ta, Amin!...

:give_rose::give_rose::give_rose:

maryam
07-10-2008, 06:56 PM
MARIRE LUI ALLAH CARE TE-A REINTORS LA ISLAM.
INSHAA ALLAH SA FII DINTRE CELE MAI SINCERE SI MAI BUNE DINTRE DREPT-CREDINCIOASE, SA TE TEMI DE ALLAH CA SI CUM L-AI VEDEA SI DACA TU NU-L VEZI SA STII CA EL TE VEDE.

ALLAH sa te apere si sa iti usureze drumul, nu uita ca esti acum precum un bebe mic...

diana mihaela38
07-10-2008, 07:22 PM
Va multumesc la toti pentru urari.....intr adevar...ALLAHU AKBAR....eu sunt tare fericita....nu am mai avut asa emotii de mult...nici nu stiu ce sa mai spun...insallah sa fie totul bine....sa pot merge bine pe calea aceasta eu stiu ca vor fi si greutati....dar insallah sa trec cu bine....si voi toti la fel sa avem o inima buna..!:999:

iman99
07-10-2008, 07:58 PM
Asalamu aleikom wa rahmatu llahi

M asha Alah mabrouk ..Allah akbar..la ilaha illa llah muhammadan rasulu llah.

Fie ca Allah sa-ti calauzeasca pasi in continuare spre calea cea dreapta.

amen

wa aleikom salam

suleiman
07-10-2008, 10:38 PM
Alhamdu-lillah care indruma spre lumina Sa pe cine El voieste .

ALLAH sa te accepte printre robii lui cei evlaviosi .

Eman
07-11-2008, 12:32 AM
sunt foarte bucuroasa ca ai ales calea islamului . bine ai venit in islam
Fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa iti calauzeasca pasii pe calea islamului sa vezi adevarul asa cum este el si sa ai rabdarea de care e nevoie pt a vedea frumusetea islamului. . inshallah :999: