PDA

View Full Version : Mesaj de la fratele Suleiman

iman99
07-13-2008, 07:37 PM
Cel care nu are lumina in el nici unul dintre noi nu poate sa-i dea una .

Rasaritul nu este pregatit inca pentru secte pentru ca nici eu nu sunt in stare sa intru in discutii despre sheism , ash'arism , ahbashism , sufism si altele : dintr-un simplu motiv :::: NU AM TIMP .

Inchallah , cand o sa am timp , undeva dupa Ramadan o sa deschid un subforum special si o sa fie o premiera in limba romana , surse pe care nici una dintre voi nu le stie ca inca nu s-au tradus in nici o limba .

Si pana atunci , orice discutie despre secte , va rog sa fie mutata la trashcan cu conditie : SA SCRIETI UN RASPUNS IN ACEL SUBIECT IN CARE SA SPUNETI DE CE IL MUTATI , ca sa stiu si eu (dar sa o faceti inainte sa-l mutati) .

Mariyah
07-13-2008, 07:49 PM
Irelevant. Era de fapt o discutie despre noi si nu una despre secte.

batool391
07-13-2008, 07:54 PM
Va rog frumos nu mai stergeti topicele care vi se par incomode. Ati auzit de sfatuire, dialog, comunicare? Sa incercam sa discutam ca niste musulmani cu capul pe umeri si sa nu adoptam tactica strutului........

Mariyah
07-13-2008, 08:01 PM
Tot ce am postat eu gresit azi a fost provocarea data de un muslim shia cand i-am povestit astazi situatia, nu e nimic, inteleg, va fi in apropiere de ramadan discutia despre secte dar noi am pus accentul pe altceva , pe comunicare care e scindata de cateva zile, si care incepe sa ne imparta in tabere.
Eu nu inteleg cum un om crede ca poate rezolva aceasta situatie prin stergere?( stergerea="o intentie pura")
Ne deranjeaza anumite atitudini al unor muslimi de pe acest forum care au abilitati in catalogarea kafr, in stabilirea gradului de credinta al altor membri, in stabilirea adevarului absolut prin niste traduceri.De ce mai exista acest forum daca ne cenzurati pt ca indraznim sa ne dam cu parerea?