PDA

View Full Version : Calomnii si minciuni- rusine!

maryam
08-05-2008, 03:34 AM
:006:

:salam:

ALLAH sa ne fereasca de vremurile cand musulmanii vor fi precum niste lupi deghizati in haine de oi doar pentru a obtine avantaje si pentru a isi insusi foloase necuvenite, pentru a avansa in aceasta viata, a o duce mai bine, a deveni cunoscuti, pentru a emigra precum taranul la oras in speranta ca va deveni.............VIP.

Din nefericire ceea ce se intampla astazi nu doar peste granite ci si in Romania ne arata ca traim vremuri foarte grele in care cu adevarat sa fii drept-credincios este ca si cum ai tine carbune incins in mana.
ESTE O MARE INCERCARE (Fitnah) CEEA CE SE INTAMPLA IN COMUNITATEA MUSULMANA ASA INCAT NU POT SA NU MA INTREB:
Este greu sa rezisti oare pe drumul drept atunci cand esti (aparent) mai sus cu o treapta decat norodul?
Nu incetez sa ma mir de intelepciunea ce deriva din zicala "A uita de unde ai plecat"...ya wailana (In traducere romaneasca aproximativa "Vai de noi!")

Tristetea si durerea care m-au determinat sa deschid acest subiect pe care nu l-as dori decat un anunt reamintit mereu tuturor este faptul ca se vehiculeaza minciuni enorme si aberatii in legatura cu o persoana careia multi nici macar nu sunt demni de a ii trece prin fata.

ACEASTA PERSOANA ESTE SEKH SAID, CEL CU CARE GRATIE SI MULTUMITA DOAR LUI ALLAH O MANA DE FETE MUSULMANE INVATA TEOLOGIE ISLAMICA DE TREI ANI, ALHAMDULILLAH.

Nu mi-as fi atribuit rolul de avocat al apararii :Ddaca nu as fi fost aproape intotdeauna prezenta (exista dovada ptr cei neincrezatori in veridicitatea afirmatiilor mele) la aceste cursuri.
Cred ca in trei ani am lipsit la maxim 6 sedinte, asa ca cei care isi bat capul sa stea fara grija ca stiu ce spun:D.

Asadar.

Este o minciuna uriasa, grava si o marsavie din partea celor care habar nu au ce vorbesc sa faca afirmatii cu atat mai mult cu cat nu au fost de fata la aceste ore.

SEKH NU A OBLIGAT SI NU A CERUT NICIUNEI SURORI NICIODATA LA ACESTE CURSURI SA POARTE NIQAB!!!!

La primele lectii ne-a spus in cel mai delicat si mai modest mod posibil, ALLAH sa il rasplateasca pentru rabdarea pe care a avut-o si o are cu noi, ca ar prefera pentru o mai corecta practica islamica sa fim acoperite; (LE REAMINTESC CELOR CARE AU STIUT CANDVA SI LE SPUN CELOR CARE NU STIU CA IN CORAN SUNT MULTE VERSETE CARE STATORNICESC LEGATURILE DINTRE FEMEI SI BARBATI SI CA ISLAMUL ESTE UN MOD DE VIATA CARE TINE LA DEMNITATEA FEMEII SI DE ACEEA ATAT HIJABUL CAT SI A VORBI CU O FEMEIE STRAINA "DUPA O PERDEA" SUNT MIJLOACE DE PROTECTIE IM POTRIVA CELOR BOLNAVI...) deasemenea la lectiile referitoare la acele zile specifice din viata unei femei ne-a spus ca ar prefera sa ne invete despre toate astea o femeie, dar daca nu exista o femeie pregatita pentru asta o sa o faca dansul. Si a facut-o, alhamdulillah.
De la asta si pana la barfele murdare este o cale lunga pe care doar cei cu sufletul stramt si mic o parcurg cautand sa ajunga la nivelul lui.

NU NE-A OBLIGAT NICIODATA SA FACEM CEVA DESI A FOST SI GRAV SI POATE UNEORI FOARTE RADICAL IN EXPUNERI. BA MAI MULT DE MULTE ORI CHIAR A REUSIT SA NE FACA SA INTELEGEM UNDE SUNTEM EXACT IN RELATIA NOASTRA CU ALLAH, CU TOATE CA NU NE-A FOST CHIAR PE PLAC, PENTRU CA OMULUI II ESTE FOARTE GREU SA VADA CAT E DE STRICAT.

ESTE O MINCIUNA CA ACEST OM ESTE EXAGERAT. ESTE UN OM CARE STIE SI CULMEA SI PRACTICA, POATE ASTA E EXAGERAREA, CACI "TRENDUL" ESTE DOAR SA SPUI SI SA STII NU SA SI FACI;).
SE SPUNE DESPRE EL, E ADEVARAT ASA, MISELESTE, BARFIND, CA DEH, E MARE LUCRU SA AI PUTEREA SA O SPUI FACE TO FACE, CA CEEA CE SPUNE E NEPOTRIVIT PENTRU ROMANIA, CA E PREA STRICT, CA NU POTI FACE CUTARE LUCRU ASA. BA SE POATE!

Mi se pare o dovada de handicap in...iman sa spui ca ceea ce nu poti face tu este imposibil, generalizand.

As vrea doar ca cei care sunt de mai putin timp in islam sa stie ca islamul nu este adaptabil si transformabil in functie de ceea ce ne place sau de ceea ce ne anima. Sa stie acestia si multi altii ca in islam scopul nu scuza mijloacele si ca nu ai voie sa faci ce vrei sau cum vrei doar ca sa dea bine, doar ca sa nu-i deranjezi pe cei cu prea multa...sensibilitate, insa cu prea putin bun simt, doar ca sa fii pe placul lumii.
Sa stim cu totii ca raspundem pentru faptele noastre si ca daca inventam, denaturam, schimbam, ignoram in religie incalcam reguli impuse de ALLAH Suhanahu wa Ta`ala; sa stim ca daca devenim aroganti doar pentru ca am ajuns "mai sus" suntem precum iblis authu billahi min a seitan a rajiim care se credea mai bun.
Sa nu uitam ca doar ALLAH judeca si nu este normal sa transmiti informatii despre care nu ai stiinta.
Celor care se intreaba: ce a apucat-o sau cine a suparat-o pe m, le raspund anticipat ca este obligatia fiecarui musulman sa apere demnitatea fratelui/surorii sau/sale, ca nu e corect sa trecem peste limite.
In Coran este relatata intamplarea Ayshei, ALLAH sa fie multumit de ea, sotia profetului :009: care a fost ponegrita si denigrata si a spus ALLAH :

"De ce nu au avut drept-credinciosii o banuiala buna?"

Asadar nu credeti ce auziti, la aceste lectii participa o mana de fete, mashaa ALLAH. Si subhanna ALLAH aceste lectii le-au schimbat vietile.
Cei care isi permit sa vorbeasca habar nu au, sunt doar niste ignoranti invidiosi atat de mici incat daca ii vezi bine de aproape constati ca ei de fapt nu sunt decat niste pitici care incearca sa se ridice pe catalige si tot cad si se tot suie din nou, sperand ca de mai sus viata arata mai bine.

PS Desi nu sunt fictive relatarile, asemanarile cu persoanele reale sunt intamplatoare:D, ceea ce nu inseamna ca daca vreunul se regaseste nu mai are timp sa se indrepte sau sa se caiasca.:999:

iman99
08-05-2008, 10:10 AM
Asalamu aleikom wa rahmtullahi wa barakathu

Allaah sa fie multumit de sheik Saad.
Si au am auzit ca ar fi prea strict si nu sunt de acord..sunt sigura ca tot ceea ce spune el se gaseste in Cartea lui Allah ,in sunnah Porfetului Muhammad sallallahu alahi wa sallam sau in actiunile companionilor Allah sa fie multumit de ei.

Masha Allah maryam..un lucru bun ai facut....Allah sa fie multumit de tine.

gabriela guettat
08-05-2008, 01:31 PM

Nu asha putea sa spun decat ca SEVERITATEA in zilele noastre FOARTE RAR o mai intlneshti.

A fii SEVER,NU INSEAMNA CA NU AI INIMA BUNA.

Este sigur ca DE FOARTE MULTE ORI,pentru a te face intzeles(asa),este nevoie sa ACCENTUEZI CU SEVERITATE asha cel puzin ramn in cap ACELE INVATZATURI.

Allah subhanahu sa fie multzumit de totzi cei care fac TOTUL PENTRU ALLAH!!!

batool391
08-05-2008, 02:10 PM
.

SEKH NU A OBLIGAT SI NU A CERUT NICIUNEI SURORI NICIODATA LA ACESTE CURSURI SA POARTE NIQAB!!!!

Si daca ar fi cerut el acest lucru ar fi cerut ceva haram? In urma cu 300 de ani femeile musulmane purtau niqab si nu polemizau pe aceasta tema si nici nu le era teama de cum vor fi privite!!!! Astazi multe dintre noi cautam cu disperare ahadith pro sau contra niqabului...... Am ajuns zilele in care uneori ne ascundem dupa argumente cand vrem sa acceptam sau sa refuzam ceva..... Dar sunt convinsa ca eminenta sa sheikh Said nu ar cere asa ceva......

ESTE O MINCIUNA CA ACEST OM ESTE EXAGERAT. ESTE UN OM CARE STIE SI CULMEA SI PRACTICA, POATE ASTA E EXAGERAREA, CACI "TRENDUL" ESTE DOAR SA SPUI SI SA STII NU SA SI FACI.
SE SPUNE DESPRE EL, E ADEVARAT ASA, MISELESTE, BARFIND, CA DEH, E MARE LUCRU SA AI PUTEREA SA O SPUI FACE TO FACE, CA CEEA CE SPUNE E NEPOTRIVIT PENTRU ROMANIA, CA E PREA STRICT, CA NU POTI FACE CUTARE LUCRU ASA. BA SE POATE!

Nu tot spun unii dintre noi ca islamul este imuabil si valabil si aplicabil indiferent de loc si spatiu? Aceasta e o particularitate pe care nicio alte religie nu o are! Adica cum nu e potrivit ptr Romania? Ideea asta ma intriga, unii nici nu au incercat sa aplice acele lucruri pe care le declara nepotrivite. Oare cand ne vom trezi? A spus Salman Al Farisi ca nu poate aplica anumite norme islamice in Persia lui natala. A spus cumva Malik bin Dinnar ca in India lui natala se poate sa faci doar asta sau cealalta? Vai noua cat vom mai continua sa faramitam islamul si sa alegem din el? Cat de departe suntem azi de spiritul islamului si cat de diferiti suntem de companionii trimisului- pacea si binecuvantarea fie asupra lui *

.

.

maryam
08-05-2008, 04:38 PM
Eu nu am auzit decit de bine de dumnealui.

Singura chestie neplacuta pe care am auzit-o a fost intr/adevar aceea cu niqabul. Niqabul nu este fard si nu are dreptul sa oblige....poate doar sa faca o rugaminte ca in prezenta sa femeile sa poarte niqab ca o favoare pt el, dar nu obligatie pe viata. Dumnezeu stie ce e adevarat si ce nu din toate zvonurile. Dar ma intrebam... Au fost sigur calomnii... din moment ce mie nu mi-a ajuns nimic la ureche, i mean, nimic negativ.... sau poate o opinie a unui singur individ lansata in cine stie ce moment?

AS PUTEA SA TE INTREB SI DE UNDE AI AUZIT-O?:D
SI DE CE CREZI CA AR CERE FAVORURI PENTRU EL SI NU PENTRU NOI TOTI?:D
CACI ATAT NOI FEMEILE CAT SI EL AVEM NEVOIE IN EGALA MASURA DE PIOSENIE, NU?
SI ORICUM NU A CERUT NIMIC, A FOST O RECOMANDARE, DACA SE POATE, O CHESTIE SPUSA O SINGURA DATA SI NICIDECUM ASA CUM AU DECIS ZVONACII SI RASPANDACII (CULMEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI PE VIATA..............brrrrrrrrrrrrrr) o "obligativitate".

M-a amuzat teribil chestia asta cu urechea ta :D:D, ma gandesc io cum sa o iau dupa ce mi-au ajuns la ureche (si ochi;)) chestii atat de marsave?

Sunt de aceeasi parere ca sunt chestii landate de indivizi frustrati si extrem de mediocri "deranjati" de faptul ca cineva si nu ei pot fi cu adevarat MASHAA ALLAH!!!

Mariyah
08-05-2008, 05:44 PM
Am auzit vag de acest sheik, cred ca singurul lucru pe care il stiam pana azi e ca tine anumire lectii de religii la Liga Islamica. Insa, am observat ceva interesant. Se sustine ca o mana de fete frecventau aceste lectii. Logic e ca una dintre persoanele care frecventau sa lanseze astfel de "afirmatii". (or fi ele minciuni, calomnii , eu una ma declar neutra). Cu singuranta o particpanta la lectie, sau mai multe nu au fost de acord cu anumite lucuri spuse de dl Said si poate ca au inceput sa "comenteze", sa lanseze zvonuri in comunitatea.
Pararea mea e ca Allah salveaza intotdeauna reputia celor care au intr-adevar o reputatie fara alte interventii.Si aici am in cap exemple chiar din Coran si Biblie.

maryam
08-05-2008, 06:14 PM
Am auzit vag de acest sheik, cred ca singurul lucru pe care il stiam pana azi e ca tine anumire lectii de religii la Liga Islamica. Insa, am observat ceva interesant. Se sustine ca o mana de fete frecventau aceste lectii. Logic e ca una dintre persoanele care frecventau sa lanseze astfel de "afirmatii". (or fi ele minciuni, calomnii , eu una ma declar neutra). Cu singuranta o particpanta la lectie, sau mai multe nu au fost de acord cu anumite lucuri spuse de dl Said si poate ca au inceput sa "comenteze", sa lanseze zvonuri in comunitatea.
Pararea mea e ca Allah salveaza intotdeauna reputia celor care au intr-adevar o reputatie fara alte interventii.Si aici am in cap exemple chiar din Coran si Biblie.

Pai da, corect, ca doar n-o fi ciripit pasarelele:D, cineva a zis ceva, chiar si eu le-am povestit de n ori tot felul de lucruri legate de lectiile acestea, de lucrurile spuse de el, fetelor care nu vin. Ba mai mult le-am si povestit cum ne tine cate un speech asa, fara a fi indreptat catre o anume persoana (cred:D, adica) care te face sa intri in pamant.
Insa de la asta si pana la ceea ce s-a spus este un fel de telefon fara fir.
Si e ok, lumea e libera sa NU fie de acord, ca doar nu suntem si nici nu putem fi toti la fel.
Insa asta nu-ti da dreptul sa minti, poti comenta, e ok, dar spunand adevarul.
De multe ori chiar si eu si tu probabil spunem si cred fiecare, ca ceea ce noi nu putem face nu inseamna ca NU ASA TREBUIE, incapacitatea mea nu reprezinta incorectitudinea lucrului sau imposibilitatea existentei lui. Despre asta e vorba.

Pai oricum reputatia lui nu cred ca poate fi atinsa, alhamdulillah ca este ALLAH.
Insa atunci cand vedem auzim....avem obligatia morala de a indrepta, nu?
Cu atat mai mult cu cat unii sunt primii cand e vorba de critici :D - fac parte din minoritatea asta asa ca stiu ce scriu.;):D
Ar fi trebuit sa nu spun nimic? E doar o intrebare, ptr ca vreau sa stiu pareri si nimic mai mult, mersi.

maryam
08-05-2008, 10:38 PM

Da, asa e, n-am inteles ce ai spus, se poate.............................:p
Oftica mea e urmatoarea:

1. ca se minte cu nerusinare (in procesul asta de tu zici, eu ii zic lu x, ala lu y si ajunge la z ce nici nu s-a pomenit)
2. ca oamenii nu au curajul sa zica asa cum ziceam face to face; si asta cu laudabila asa e sa stii chiar eu l-am "scos din sarite" de multe ori cu "impresii" de genul "pai daca e asa si asa atunci de ce asa si asa" si iar zic sigur ce zic ca stiu.:D;) - si sa stii ca nu a fost un capat de tara, a avut rabdarea si calmul sa asculte ce aveam de zic; dar au un tupeeeeeeeeeeeuuuuuuu wow wow UNII sa manance ..........plus ce o sa mai manance si pe lumea ailalta ;)
3. NU ARE CE SA CONTRAVINA IMAGINII SI FELULUI LUI DE A FI PTR CA NU A OBLIGAT PE NIMENI LA NIMIC SI NU E VORBA DE CE ZICI TU, AICI E VORBA DE CEEA CE SE SPUNE DESPRE EL CA AR FI ZIS DESI N-A ZIS SI CA AR FACE DESI NU FACE.
MASHAA ALLAH ce mashaa ALLAH a punctat Huda!

Off topic si comentariul meu este identic, nu poti impune nimanui nici ceea ce e fard nici ceea ce e sunna, nici NIMIC, de la om la om, doar ALLAH impune!

Imagineaza-ti daca tie ti se pare ciudat care nu ai asistat la orele lui si nu-l cunosti cum mi s-a parut mie de am sarit asa ca arsa :D auzind asta dupa trei ani desi am mai vazut strambaturi din nasuri fine :D:D cand am zis ca "Sekh a zis ca..................".

sara
08-06-2008, 01:51 AM
Este o atitudine islamica excelenta in a renunta le ceea ce nu te priveste ;)
Chestia asta cu " telefonul fara fir " , X a spus la Y , care la randul sau i-a spus lui Z , etc , etc , etc , si fiecare a mai " adaugat " un mic comentariu propriu :p , ca deh , vrem drepturi de autori , a fost si va fi tot timpul , gura lumii numai pamantul o astupa .
Normal ca te simti " deranjat " cand vezi cate rautate si invidie este { de ce sa i se spuna lui X mashaAllah cand mi se poate spune mie , vb lui Maryam } .
Cineva a zis odata { un roman crestin } " problema oamenilor este ca noi vrem sa ne luam locurile unora altora , in loc sa stam unul langa altul " .
Allah sa ne lumineze calea .

maryam
08-06-2008, 02:02 AM
Este o atitudine islamica excelenta in a renunta le ceea ce nu te priveste ;)
Chestia asta cu " telefonul fara fir " , X a spus la Y , care la randul sau i-a spus lui Z , etc , etc , etc , si fiecare a mai " adaugat " un mic comentariu propriu :p , ca deh , vrem drepturi de autori , a fost si va fi tot timpul , gura lumii numai pamantul o astupa .
Normal ca te simti " deranjat " cand vezi cate rautate si invidie este { de ce sa i se spuna lui X mashaAllah cand mi se poate spune mie , vb lui Maryam } .
Cineva a zis odata { un roman crestin } " problema oamenilor este ca noi vrem sa ne luam locurile unora altora , in loc sa stam unul langa altul " .
Allah sa ne lumineze calea .

Amiin la du`a.

problema omenirii este cum zicea cineva intr-un mod foarte haios, odata ca "oamenii nu se pot schimba.................decat cu atii:D."

huda_alrahim
08-06-2008, 02:32 AM
Assalamu alaikum!!!

Eu am auzit multe povestiri despre lectiile lui Shaikh Said, am fost foarte aproape sa asist la una, din pacate nu s-a mai putut.... Nu stiu de unde chestia ca le-ar fi obligat pe fete sa vina cu niqab.... este o premiera pentru mine.... Una este sa zici ca el a afirmat ca o femeie musulmana este mai bine sa poarte hijab (apropo, nici pe asta nu am auzit-o de la el, este asa de exemplu) si alta e sa zici ca a obligat pe cineva sa poarte... Sotia lui mashaAllah poarta niqab, chiar si cand a fost in romania, este o femeie extraordinara, de un bun simt ce rar mi-a fost dat sa intalnesc... Acum daca noi suntem de acord cu ceea ce shaikh Said invata la cursuri.... sheikhii din noi sa isi spuna parerea... problema e ca putini se duc sa asculte, mai mult se "judeca" ce s-ar fi spus la lectie, ca ne-a spus cutare, careia i-a spus altcineva si tot asa.... Allah sa ne indrume inshaAllah si sa ii rasplateasca pe aceia care cu adevarat muncesc pe calea Lui....

maryam
08-06-2008, 02:45 AM
Assalamu alaikum!!!

Eu am auzit multe povestiri despre lectiile lui Shaikh Said, am fost foarte aproape sa asist la una, din pacate nu s-a mai putut.... Nu stiu de unde chestia ca le-ar fi obligat pe fete sa vina cu niqab.... este o premiera pentru mine.... Una este sa zici ca el a afirmat ca o femeie musulmana este mai bine sa poarte hijab (apropo, nici pe asta nu am auzit-o de la el, este asa de exemplu) si alta e sa zici ca a obligat pe cineva sa poarte... Sotia lui mashaAllah poarta niqab, chiar si cand a fost in romania, este o femeie extraordinara, de un bun simt ce rar mi-a fost dat sa intalnesc... Acum daca noi suntem de acord cu ceea ce shaikh Said invata la cursuri.... sheikhii din noi sa isi spuna parerea... problema e ca putini se duc sa asculte, mai mult se "judeca" ce s-ar fi spus la lectie, ca ne-a spus cutare, careia i-a spus altcineva si tot asa.... Allah sa ne indrume inshaAllah si sa ii rasplateasca pe aceia care cu adevarat muncesc pe calea Lui....

Aleykum salam

Mashaa ALLAH.
Sigur nu ai fost la lectii?:36_1_21:
Mai sa cred ca le filmezi cu camera ascunsa ca tare super ai punctat.:D

Asa ca, de acu` ca esti aproape n-ai nicio scuza sa lipsesti, asta asa ca tot am gura, deci exist:D.

maryam
08-06-2008, 06:49 PM
Puteti sa imi dati din nou linkul unde au fost postate lectiile lui, va rog? acum nu sunt acasa si nu mai am documentele cu mine si nu terminasem de citit... Si se poate sa continuati postarea lor? e important pt cele care chiar nu pot ajunge. macar ideile principale.

Inshaa ALLAH le selectez asta seara si ti le trimit pe toate, adica tot ce am editat.
Oricum am sa le postez Inshaa ALLAH de fiecare data asa ca daca vrei ti le trimit direct pe mail. Sau aici, cum ti-e mai bine.

sara
08-07-2008, 12:36 AM

Aici , ca sa avem toti acces :999:
Jazak Allah Khair !

naidamasa
10-30-2008, 02:11 AM
assalamu alaikum. nu cunosc pe nimeni si nici habar nu am ce razboi e pe ulitete mariilor voastre,dar nu m-a mirat deloc acest incident. de ce? sunt atitia lupi ,imbracati in mielusei, printre noi ,care stau cu pixul si carnetelul,doar-doar,or prinde un tintar sa-l faca armasar.:( uohh,mai ales cind obiectul de discutie e islamul si cei cel urmeaza, toti nemultumitii vad doar ce vor sa vada,mereu cautind "defecte","minusuri"etc.
ar trebui sa ne fie mila de ei,vai de ele. nimeni (cred)n-ar vrea sa guste din hoitul fratelui,surorii in ziua de apoi. ALLAH sa ne fereasca in a judeca pe cineva,

Yumna
10-30-2008, 09:37 AM
V-am citit abia azi,eram in vacanta cand ati discutat acest subiect,si cu toate ca am promis ca nu ma mai amestec,de data aceasta trebuie,pt ca si eu particip la aceste cursuri de la Liga si vreau sa spun ca niciodata seikh Said nu ne-a obligat sa purtam niqab la lectiile dansului,ba nici macar nu a fost vorba despre asa ceva pt noi.Cand am avut lectii despre femeia in islam si a venit vorba despre niqab,a spus doar atat:"Allah sa le rasplateasca pe cele care poarta niqab."
Dar,imi amintesc ca la inceputul cursului dumnealui,o fata (nu dau nume),a venit in sala de curs si a spus ca sotul ei a vorbit cu seikh despre curs si acesta i-a spus ca ar fi bine daca ar fi o perdea intre noi.Doar atat.Iar asata nu stiu cat e de adevarat,pt ca nu ne-a spus noua la curs.Apoi,acea fata ne-a spus noua in clasa asa:"Daca ar vrea seikh,noi ne-am putea acoperi cu niqab la curs."DECI,EA A PROPUS,ATENTIE!!!!Si,bineanteles,ca atunci erau cam 10 fete si au inceput discutii si pro si contra.Dar,discutia asta a fost de mai bine de 2 ani,si numai intre fetele de la curs,dintre acestea multe nu mai vin pana in prezent.Dar,v-am povestit aceasta intamplare,ca sa vedeti cum se raspandesc zvonurile.DECI,ATENTIE,acea fata a propus niqabul,iar apoi s-a auzit ca seikh Said ne-a bligat.CE RUSINE!!!

Yumna
10-30-2008, 09:54 AM
Si inca ceva vreau sa mai spun.Acest seikh este foarte bine pregatit,este un om modest,un om deosebit,iar eu personal,la lectiile dansului,simt ca traiesc pe vremea profetului*salat*.Cum spunea si Maryam,a schimbat comportamentul si gandirea multora dintre noi.

batool391
10-30-2008, 06:06 PM
Sheikh Said este un om de o foarte buna calitate si de o inalta tinuta morala pe care am avut ocazia sa il ascult vorbind despre islam. Lectiile lui iti umplu inima de Iman si te inalta pe treptele credintei, te motiveaza sa te purifici, sa iti cunosti religia si sa o aplici. In lumea noastra meschina si murdara el e un exemplu de puritate. M-a impresionat placut respectul pe care il are fata de cursanti, profunzimea si claritatea, limbajul elevat folosit, rigoarea argumentelor. Fie ca Allah sa il rasplateasca ptr fiecare secunda petrecuta alaturi de cursantii lui.