PDA

View Full Version : Luna Ramadan Septembrie 2008

gabriela guettat
08-19-2008, 01:52 AM
As-Salamu 'alaikom wa rahmatu-LLAH

Incepand cu astazi se vor discuta la rublica ISLAM numai despre INTAMPINAREA LUNI RAMADAN.

SA INCERCAM IMPREUNA SA AJUTAM PE TOTZI CEI CARE SUNT RE-INTORSHI LA ADEVARATA RELIGIE.

Incep eu shi va pun o intrebare:

CE ASHTEPTATZI DE LA LUNA RAMADAN AL ACESTUI AN?

genan
08-19-2008, 02:14 AM
Astept ca oamenii sa fie mai buni, mai intelegatori si mai rabdatori unii cu altii, si sa puna .
pret pe adevaratele valori; sa descopere reala fata a religiei noastre, sa se roage si sa respecte cu adevarat ceea ce bunul Allah a trimis pt noi.
Insha Allah sa fie o luna ramadan frumoasa si plina de credinta!

maryam
08-19-2008, 02:40 AM
Amiin Ya Rabb Amiin Amiin!!!!!!

Astept Ptr Mine Si Ptr Toti Fratii Si Surorile Mele Sa Gaseasca Franghia Si Sa Se Tina Strans De Ea.
Astept Ptr Comunitatea Mea Mica, Rasfirata Si Agitata Sa Cauzeze Allah O Intrare Frumoasa In Adevar Si Normalitate Si O Iesire Frumoasa In Si Pentru Adevar.
Astept Sa Am Ocazia Sa Traiesc Pana La Ramadan, Sa Ma Rog, Sa Ma Caiesc, Sa Cer Iertare, Sa Petrec Nopti Si Zile Imaginandu-mi Ca Acolo, Undeva Sus, Ingerii Planteaza Copacii Umbrei Noastre.
Astept Sa Vina Ziua Cand Se Va Auzi Azan Din Bucataria Mea De Aici, De Acasa, Astept Sa Aud Coran La Fiecare Portita, Astept Sa Fie Moscheile Pline, Astept Sa Ne Iubeasca Allah Si Sa Ne Ierte.

Ya Rabb.

fatima_najma
08-19-2008, 12:06 PM
Stam si cautam bogatii , uitand ca cea mai frumoasa bogatie care ne face impliniti cu adevarat este islamul. Se apropie luna Ramadan , o luna in care in sha Allah sa ne apropiem tot mai mult de Allah.Aceasta apropiere facandu-se prin rugaciune , post si meditatie. Faptele noastre bune nu trebiuesc sa lipseasca din comportamentul nostru deasemenea. .Ramadanul nu inseamna doar abtinerea de la mancare ci si de la faptele pacatoase.Ramadanul nu este o luna ca oricare alta ,este luna cand drumul capata o lumina puternica.
Luna Ramadan constituie o lună unică în viaţa musulmanului, a familiei musulmanului şi a societăţii musulmane care a fost numită şi “primăvara vieţii islamice”. În această lună se renaşte întreaga viaţă: renasc gândirile cu ştiinţa şi cunoştinţa, inimile cu credinţă şi evlavie, societatea cu legături strânse, astfel încât se înmulţesc încurajările spre faptele bune şi scad motivele faptelor rele.
O ALLAH! Iti cerem ca din mila ta imensa sa ne ierti pacatele si sa ne stergi greselile.AMIN[IMG]

elif1977
08-19-2008, 12:39 PM
buna intrebare,

eu, ca un abia incepatoare pacatoasa, m-as multumi daca mi-ar da Allah putere sa imi inving corpul, sa imi imbunez inima si sa imi inalt cu macar o picatura de rugaciune spiritul...

e greu drumul, cand esti plin de slabiciuni...

sa imi dea Allah vointa si putere si supunere sa ii urmez calea

O zi frumoasa:)

Gabriela Gharabli
08-19-2008, 07:35 PM
:salam:
Mashallah surioara, buna intrebare....:smile06:
In primul rand fiind primul meu Ramadan ,Inshallah am asteptari fata de mine. Astept ca pe langa indatoriirile de mama a 3 copilasi Alhamdulallah , sa pot dedica cat mai mult timp rugaciunii si citirii Coranului cel Sfant inshallah.
Astept sa vad pe fata fratilor si surorilor lumina ce vine din suflet si din inima, iertare pentru cei ce au gresit si sa stim si noi la randul nostru sa cerem iertare.
Astept sa ne bucuram de fiecare clipa a acestei Luni binecuvantate in care portile Raiului se deschid si cele ale iadului sunt inchise.
:002:

gabriela guettat
08-24-2008, 06:39 PM
:salam:

Mashallah,frumoase ashteptari,

EU ASHTEPT CA SA PRND SEARA DE AL QADR,SHI DORESC TUTUROR MUSULMANILOR MUMINI SA O PRINDA

ASHTEPT SA VAD MAI MULTA INTZELEGERE IN ACESATA MICAAAAAA COMUNITATE

ASHTEPT SA VAD MAI MULTA IUBIRE

ASHTEPT ACEA ZI IN CARE SA SPUN``AM ASHTEPTAT DAR S A MERITAT``

ALLAH KAREEM!