View Full Version : DE DRAGUL LUI ALLAH subhanahu wa ta`ala
gabriela guettat
08-20-2008, 02:01 AM
As-Salamu 'alaikom wa rahmatu-LLAH
In numele Lui ALLAH Cel Milostiv Indurator
Acum cand ne despart doar 10 zile pana la inceperea Luni Reusintei,Luna Curateniei,Luna Duioseniei,este nu in ultimul rand Luna cand tebuie sa ne cerem iertare shi sa iertam.
Asha este IERTATORUL este EL UNICUL subhanahu
DAR NU uitatzi ca IERTAREA intre NOI este FOARTE IMPORTANTA .
Allah subhanahu o sa ma intrebe:
Gabriela ai fost iertata de ..........daca ei, cei care i am suparat m au iertat,shi Allahu subhanahu ma va ierta daca nu..................vai de mine.
De aceea ``fratzi shi surori intr un islam totzi cei care au simtzit ca i am suparat cu ceva va rog sa ma iertzi ca nu am facut o intentzionat``!
Iar eu, la randul meu, pentru totzi cei care m au suparat
``v am iertat``.
ALLAH KAREEM!!!
ALLAH subhanahu sa ma indrepte pe calea cea buna shi sa va indrepte pe calea cea buna!
AMEEN,AMEEN,AMEEN!!!
maryam
08-20-2008, 10:15 AM
:006:
:salam:
Jazaaki ALLAHU khairan, de la mine, unda verde:D:999: te-am iertat (oricum nu aveam de ce:D:D:D) Inshaa ALLAH si tu sa ma scuzi dc te-am mai enervat cateodata, sau poate chiar dc te-am suprata raaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu.
AI PUP IU:D.
ummraschid
08-20-2008, 11:47 AM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
surioarele mele dragi, AMIN la toate rugile voastre! ... :give_rose: ....jazakAllahu khairan, si eu va rog sa ma iertati si va multumesc daca ma iertati, barakAllahu fikum!...
...inshaAllah, la fel ii rog pe toti cei care ma cunosc sau nu, pe cei pe care i-am suparat sau doar i-am deranjat cu orice ar fi sa fi fost, sa ma ierte, si Il rog pe Allah Azza Wa Jall sa ma ierte, ya Rabb, si sa raspunda tuturor rugamintilor voastre, AMIN!...
gabriela guettat
08-21-2008, 11:07 AM
Maryam:give_rose::give_rose::give_rose: UmmRaschid:give_rose::give_rose::give_rose:cuvinte le sunt de prisos.
Allahu subhanahu sa va binecuvanteze!
aynur
08-21-2008, 04:01 PM
.mashaAllah surioarele mele dragi!:999: iertati-ma si pe mine daca v-am suparat si inshallah sa ne ierte Allah SwT pacatele tuturor! si inshallah Allah sa va accepte toate duaurile inshallah amin!
Saira
08-22-2008, 01:22 AM
MashaAllah Gabi,jazakAllahi khairan :smile06:.
Cum altfel puteai sa fii decat blanda,iertatoare si impaciuitoare? :o
Amin la toate du'aurile voastre si sper sa ma iertati si voi pentru toate momentele in care v-am sacait,deranjat,suparat si o intreaga lista de sinonime partiale...
Imi cer si eu iertare de la toate surorile mele daca le-am gresit sau le-am deranjat cu ceva , iar Allah imi este martor .
maryam
08-24-2008, 12:43 AM
Si cei/cele care doar au intrat:D??????????
Mai aveti ceva pe corazon?
Ziceti acum ca sa putem Inshaa ALLAH sa ne "spalam" inainte de Ramadan.
ALLAH sa va rasplateasca si sa va usureze postul.
gabriela guettat
08-24-2008, 10:47 AM
``Si cei/cele care doar au intrat??????????
Ziceti acum ca sa putem Inshaa ALLAH sa ne "spalam" inainte de Ramadan.``
Maryam,trebuie ACEASTA SA VINA DE LA INTERIOR,DIN SUFLET,daca nu raman litere scrise:( ATATA TOT!
assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu
inshaAllah dragi surori imi cer si eu iertare de la voi toate, cele ce ma cunosc sau nu....iertati ma va rog daca v am suparat cu ceva, intentionat sau nu, cu vorba sau fapta....inshaAllah sa ne iertam surorile si fratii ptr ce ne au gresit iar Allah subhanahu wa ta ala prin mare mila si indurarea Sa sa ne ierte pe noi toti, sa ne tina departe de greseala si pacat si sa ne calazeasca mereu pe calea dreapta ....amin
maryam
08-24-2008, 06:05 PM
``Si cei/cele care doar au intrat??????????
Ziceti acum ca sa putem Inshaa ALLAH sa ne "spalam" inainte de Ramadan.``
Maryam,trebuie ACEASTA SA VINA DE LA INTERIOR,DIN SUFLET,daca nu raman litere scrise:( ATATA TOT!
sigurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ca daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar ai deschis topicul si e frumusel dc ti-am trecut pragul sa si "salutam" nu?:p