PDA

View Full Version : Marea Britanie

Mahi EID
08-25-2008, 08:27 AM
Assalamu aleikom,

imi cer scuze ca postez aici dar cred ca in mare este unul dintre cel mai vizitat subforum si de aceea daca nu este potrivita locatia, rog administratorii sa-mi mute topicul, le cer scuzele de rigoare si multumirile de rigoare :)

Doar ce m-am mutat in Anglia, mai specific in Manchester si caut surioare :)
stiu ca erau niste fete romance musulmance prin marea britanie dar nu mai stiu de unde sa le iau. daca stiti pe cineva va rog sa ma indrumati, ca tare e greu fara nimeni :)

dunia
08-25-2008, 05:42 PM
salam alaikum
eu locuiesc in uk de cativa ani, insa cam departe de manchester insa daca vrei putem vb oricum, traiasca telefonul, netul etc :D
de asemenea daca ai nevoie de ajutor si pot sa te ajut o fac cu placere

laialy
08-29-2008, 09:56 PM
Fetele care stau in Marea Britanie,stiti cumva daca dupa ce as lucra 12 luni ca au pair,pot optine National Insurance Number?

dunia
08-29-2008, 10:39 PM
laialy nu cred ca poti, trebuie sa ai contract de munca cu familia respectiva, sa te angajeze eventual ca si nanny insa probabil ca trebuie sa dovedeasca ca nu pot angaja pe altcineva die uk sau alti cetateni din ue care are mai multe drepturi aici ca romanii etc. Cam complicat....:(

laialy
09-03-2008, 08:26 PM
laialy nu cred ca poti, trebuie sa ai contract de munca cu familia respectiva, sa te angajeze eventual ca si nanny insa probabil ca trebuie sa dovedeasca ca nu pot angaja pe altcineva die uk sau alti cetateni din ue care are mai multe drepturi aici ca romanii etc. Cam complicat....:(

Hmm am reusit sa vorbesc cu avocatul meu si am reusit sa vorbesc si cu cei de la Home Office si alhamdu lillah..dupa 12 luni lucrand ca au pair pot lua national insurance number si inca foarte usor...cu o scrisoare de la familie ca am locuit si lucrat la ei:999:

dunia
09-03-2008, 09:38 PM
Na inshAllah sa se rezolve, inainte nu se putea, nu am stiut ca s-a schimbat legea insa bine ca poti sa iti rezolvi sa obtii NIN
:999: