PDA

View Full Version : La Illaha ill Allah

meebed
09-19-2008, 04:56 AM
Al salamu aleikum

Intrati pe forumul ,,islamulazi,,si vizionati ziua a 18-a a Caravanei de iftar

Allahu Akbar

huda_alrahim
09-19-2008, 05:04 AM
Al salamu aleikum

Intrati pe forumul ,,islamulazi,,si vizionati ziua a 18-a a Caravanei de iftar

Allahu Akbar

Aceasta este cu adevarat o lectie de viata... o lectie trista... Am intrat acolo abia dupa ce am citit postarea ta... Allah sa ii ajute si sa le arate si lor Islamul... subhanallah... am crezut ca asa ceva nu o sa vad... un Coran ros de soareci dintr-o moschee parasita, a carei chei o pastreaza carciumarul... Pentru astfel de oameni trebuie sa colaboram si sa facem ceva pentru ei... Probabil nu este singurul sat care arata astfel :(:(:(

meebed
09-19-2008, 07:00 AM
Al salamu aleikum

Cu adevarat o lectie de viata surioara si multumesc fratilor de la islamulazi care ne-au adus-o spre cunostinta prin intermediul pozelorcaci altfel poate ca multi dintre noi nu ar fi stiut.Inshallah sa se gaseasca frati si surori sa se poata face ceva pentru acei oameni,pentru a-i reintoarce la islam caci au pierdut calea.
Eu pe langa ca sunt departe nu am nici putere materiala ,nu-mi ramane decat sa ma rog ca bunul Allah subhana wa ta,ala sa deschida inimi si sa calauzeasca,inshallah sa se poata face ceva pentru acel loc.:(

huda_alrahim
09-19-2008, 07:03 AM
Al salamu aleikum

Cu adevarat o lectie de viata surioara si multumesc fratilor de la islamulazi care ne-au adus-o spre cunostinta prin intermediul pozelorcaci altfel poate ca multi dintre noi nu ar fi stiut.Inshallah sa se gaseasca frati si surori sa se poata face ceva pentru acei oameni,pentru a-i reintoarce la islam caci au pierdut calea.
Eu pe langa ca sunt departe nu am nici putere materiala ,nu-mi ramane decat sa ma rog ca bunul Allah subhana wa ta,ala sa deschida inimi si sa calauzeasca,inshallah sa se poata face ceva pentru acel loc.:(

Allah sa primeasca du'aul tau si al tuturor musulmanilor, AMIN. Allah sa te rasplateasca pentur gandurile tale bune si acest du'a este la indemana tuturor, inshaAllah atunci cand intrerupem postul sa ne gandim si la cei in situatia lor, la cei care acum sunt in inchisori, la cei care acum sunt in spitale, uitati de familii, la cei care sunt pe strazi, la cei care sunt in teritorii aflate in razboi, la cei care sufera si nu au cu ce intrerupe postul, decat amaraciune si suferinta...

meebed
09-19-2008, 07:25 AM
Asa este surioara,nici unii dintre fratii nostri nu trebuie uitat.
Inshallah,Allah sa ne asculte du,ua-urile si sa ne aibe in paza lui pe toti.Inshallah,ameen

gabriela guettat
09-19-2008, 07:38 AM
:salam:

SubhanAllah,Leileha IL Allah,Allahu Akbar!!!
Mashallah,Allahu subhanahu sa asculte dawa ta surioara,dawa tuturor musulmanilor mumini .

``Allah sa primeasca du'aul tau si al tuturor musulmanilor, AMIN. Allah sa te rasplateasca pentur gandurile tale bune si acest du'a este la indemana tuturor, inshaAllah atunci cand intrerupem postul sa ne gandim si la cei in situatia lor, la cei care acum sunt in inchisori, la cei care acum sunt in spitale, uitati de familii, la cei care sunt pe strazi, la cei care sunt in teritorii aflate in razboi, la cei care sufera si nu au cu ce intrerupe postul, decat amaraciune si suferinta...``

AMEEN!!!