PDA

View Full Version : In numele Lui ALLAH

suleiman
10-06-2008, 11:46 AM
Alhamdulillahi haqa hamdih wa-ssalatu wa-ssalamu 'ala man la nabiya min ba3dih wa 'ala alihi wa sahbih ila yawmi-ddin .

Traim intr-o lume unde adevarul este socotit minciuna iar minciuna adevar .
Islamul da omului libertate de exprimare , dar lumea islamica in ziua de azi in special lumea araba , este invatata sa puna direct masca pe gura omului sau un filtru pe aceatsa .

Cand judecam , trebuie sa o facem in functia islamului si in functia credintei . Cand un lucru spus si nu ne convine trebuie sa-l rezolvam cu discutie si cu argumente solide . Inchidem gura celui care ne ataca fara drept si din lipsa lui de argumente , care vrea sa ne arate ca noi islamul este inapoiat sau noi suntem rai si alte adjective deasupra carei noi ne inaltam .

Cand am ales numele Rasarit , am facut-o pentru ca am observat ca de zeci de ani suntem adormiti si spunem ceea ce nu facem si ne inecam in nestiinta noastra desi printre noi zace ceea mai puternica lumina .

- Cat despre asociatile din Romania , eu nu am treaba cu nici una , deci Rasaritul este un site care cheama oamenii la islam , adevaratul islam , cat putem de bine si cat ne straduim fara sa ne credem cei mai buni si nici cei mai corecti . Certurile intre sectele sunite au in fond dragostea de aceasta viata si iubirea puterii si a banilor , chiar daca titlul mare este islamul . Daca vrea cineva binele uneste si nu desparte .

- Cat despre alte secte care nu sunt suniti , nici o romanca convertita nu are dreptul sa vina si sa ne spuna ca ei sunt musulmani sau nemusulmani . E o chestia de stiinta si de studii . Nu aparam pe nimeni si nu atacam pe nimeni fara sa stim despre ce este vorba .

- Cat despre nevestele musulmanilor , indiferent de natia lor (a femeilor) , nu prin credinta sotilor si nici prin functiile lor si nici prin banii lor sunteti masurate , ci prin munca voastra si stiinta voastra .

Poate m-am grabit sa inchid site-ul dar am realizat ca prin inchiderea lui dau dreptate celor care s-au plans de fetele rasaritului , dar va spun ca aceasta este casa lor si ele au construit-o si e meritul lor sa fie casa lor deschisa si e dreptul lor sa primeasca pe cine ele vor .

Nu stiu cand m-a intorc dar vreau sa va spun ca ALLAH este martorul asupra voastra si nu eu .

batool391
10-06-2008, 12:10 PM
Fie ca Allah sa fereasca Rasaritul de norii negri si de intuneric. Allah sa ne indrepte si sa ne ajute sa nu ratacim de la drumul drept. Sa nu uitam ca la Domnul nostru este intoarcerea!

gabriela guettat
10-06-2008, 12:51 PM
Salemu alecom,cand construieshte ceva cu atata migala NU SE CUVNINE sa vina cineva (indiferent cine este ),sa ishi bata joc de munca ta,MAI ALES CAND TOTUL E FACUT INSHALLAH NUMAI CA SA ADUCA BINELE ,NICIDECUM RAUL SHI URA!

ALLAH subhanahu sa ne indrepte pe calea cea DREAPTA SHI ADEVARATA!
Ameen!

aiscia
10-06-2008, 02:39 PM
jazaka Allahu Khairan Frate Suleiman...fie Ca Allah Subhana Wa Ta'ala sa binecuvanteze Acest Forum...

Saira
10-06-2008, 05:12 PM
:salam:

InshaAllah nu vom mai avea discutii din care sa nu avem nimic BUN de castigat.

Bine v-am regasit pe toate,surioare dragi :p

elif1977
10-06-2008, 05:30 PM
jazaka Allahu Khairan Frate Suleiman...fie Ca Allah Subhana Wa Ta'ala sa binecuvanteze Acest Forum...

salaam aleikum

ameeen:))

si sper ca ati avut toate un ramadan binecuvantat, fie ca Allah Subhana Wa Ta'ala sa va accepte toate dua si toate faptele de bine facute in aceste zile si nu numai!!!!

O zi frumoasa,

genan
10-06-2008, 06:00 PM
asslamu alaykom
ma bucur suleiman ca ai luat aceasta decizie de a-l redeschide .
insha allah numai bine sa fie!

sara
10-06-2008, 07:30 PM

Bine v-am regasit fragi surori .
Jazak Allah Khair frate Suleiman .
Allah sa ne tina pe calea cea dreapta !

naisrep
Dar presupun ca pe acest forum sunt primiti si cei care nu sunt suniti sau ma insel?

daniela_muslimah
Assalamu Alaykum!

Fie ca Allah Preainaltul sa binecuvanteze acest Rasarit si sa-l faca o sursa de cunoastere si de rasplata..

Jazak Allah Khair

umalkasem
10-06-2008, 09:04 PM
Assalam aleicum.ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH.
Ma bucur fff mult pt redeschiderea forumului.
Allah sa ne aiba in Marea Mila Sa.
:999::999::999:

Gabriela Gharabli
10-07-2008, 12:59 AM
Alf alhamdulallah pentru redeschiderea Rasaritului! :999:
Jazak Allah khairan frate Suleiman .
Allah sa ne calauzeasca pe drumul cel drept!

maryam
10-07-2008, 05:09 AM
:006:

Pentru ca in Coran scrie ca atunci cand vin biruinta lui ALLAH, ajutorul Lui, Subhanahu wa Ta'ala, este o porunca extrem de pretioasa:

"Fa sabih bi-hamdi Rabbika
wa istaghfir..............."

nu am sa spun decat SUBHANNA ALLAH WA ALHAMDULILLAH WA ISTAGFIRULLAH AL AZIIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suleiman
10-07-2008, 11:54 AM
Dar presupun ca pe acest forum sunt primiti si cei care nu sunt suniti sau ma insel?

Depinde .

Sunt bineveniti sheitii care vor sa afle adevarul la fel ca si crestinii si evreii care cauta sa stie ce le-a ascuns preotii si rabinii lor .

Nu sunt bineveniti cei care cauta sa faca stricaciuni in pamant si fitnah si cei care se ascund in spatele calculatorului si fac copy si paste de la alte surse in care ALLAH nu a pus nici o putere .

Toti am facut legamant in fata Lui ALLAH inainte sa ne nastem ca nu o sa-i facem asociat si o sa fim supus doar lui , si drumul care iti arata acest lucru ala e drumul adevarat si restul sunt ca si o ceata imediat se dizolva si dispare .

gabriela guettat
10-07-2008, 05:01 PM

Un raspuns fara echivoc.

ALHAMDULILLAH!

Alina1968
10-09-2008, 11:40 AM
Asalamu aleycom
Ma bucur nespus de mult redeschiderea forumului,pt.mine acest forum a fost o sursa enorma de cunoastere,si m-a intristat f.mult cind s-a inchis,am crezut ca s-a terminat si cu sursa de informare a mea.Vorba aia ,,orice inceput are si un sfirsit",dar alhamdulillah ca ati reusit sa-l redeschide-ti.
Va rog orice supareri ati avea,nu face-ti sa fie in detrimentul celor care nu se baga .
VA MULTUMESC

Betti
08-13-2009, 12:38 PM
Multumesc Suleiman ca m-ai primit in familia voastra.Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru tot ce faci pentru noi.