View Full Version : Cutremurul orei
iman99
11-20-2008, 06:53 AM
As'salamu 3aleikom
Urmariti doua clipuri ale seikhului Feiz(atentie da-ti volumul mai incet.. dar nu la minim!!)
CxjisJCrjBk
xatDb8Qyfms
gabriela guettat
11-20-2008, 07:01 AM
:salam:
Inshallah ,Inshallah sa ne trezim,sa ne caim,sa intzlegem ca tot ce e jurul nostru e un avertisment MARE,de la CREATORUL a tot shi a toate.
Allah subhnahu sa ne fereasca de cutremurul OREI!
maryam
11-20-2008, 02:31 PM
:006:
Asa este, cu totii trebuie sa ne trezim, sa meditam, sa ne caim, sa ne schimbam inainte de a fi prea tarziu, dar mai mult decat toate astea trebuie sa stam in garda permanent, pentru ca nu e suficient sa te caiesti cand vezi un clip sau la un sujud din 100...
Nu stiu cine a facut clipul (cu turcia...) dar acolo este o eroare de traducere in lb rom LA ILAHA ILA ALLAH - NU EXISTA DIVINITATE IN AFARA DE ALLAH este corect, acolo se foloseste o cu totul alta exprimare in care un singur cuvant "numai" schimba intreg sensul.
Inshaa ALLAH sa se atraga atentia si sa se modifice, altfel este fereasca ALLAH o dovada de cu totul altceva.
iman99
11-20-2008, 03:27 PM
AS'SALAMU 3ALEIKOM
Maryam eu am facut videoul:)):p..
Am vazut si eu acum...nu e tradusa sahada cum trebuie,din neatentie.. dar zic eu ca ideea e cam aceasi?Nu stiu?e o problema mare?Daca e ,ma mai chinui odata sa-l fac:(...Am sa mai intreb si eu in sha Allah
iman99
11-20-2008, 09:15 PM
As'salamu 3aleikom
Am schimbat alhamdulilah..Alah sa fie multumit de voi.
wa 3aleikom salam
XwXeE8ufX8o
maryam
11-20-2008, 10:45 PM
AS'SALAMU 3ALEIKOM
Maryam eu am facut videoul:)):p..
Am vazut si eu acum...nu e tradusa sahada cum trebuie,din neatentie.. dar zic eu ca ideea e cam aceasi?Nu stiu?e o problema mare?Daca e ,ma mai chinui odata sa-l fac:(...Am sa mai intreb si eu in sha Allah
Mashaa ALLAH aleiki, jazaaki ALLAHU khairan, dar eu cred ca este o problema ia mai intreaba si tu si cand mai ai mai da-le la cenzura:D:D:D stii ca uneori e bine sa ai un ochi critic:D in plus.
Baraka ALLAHU fiiki.