PDA

View Full Version : Produse OK

Mariyah
01-13-2009, 12:33 PM
Salam

Acest thread este dedicat produselor de toate categoriile care pot fi folosite de astazi de catre toti cei care vor sa boicoteze produsele Israelului atat de raspandite pe piata din Romania.

Asa ca fiecare e invitata sa faca recomandari de produse din orice categorie dar dupa o verificare a brandului pe internet, un mic istoric al firmei, al partilor implicate si o verificare cu lista din threadul deschis cu produsele interzise aflata chiar aici pe rasarit.

Si incepem cu categoria DETERGENTI : Dero, Bonux, Marsilia, Fairy, Bref, Rex

Insa exista o mare problema aici, marca Dero este una romaneasca , infiintata de prin anii 70 cam asa dar acum este aflat in portofoliu firmei Unilever care detine o groaza de branduri ce trebuie boicotate, deci?

in curand nu o sa mai avem cu ce sa ne spalam rufele, poate cu produsele de tip marca nr 1 din hypermarketuri ( dar nu si carrefour sau auchan)

maryam
01-13-2009, 01:30 PM
:006:
:salam:

Jazaaki ALLAHU khairan...nu cred ca Fairy e ok, o sa ma interesez, cred ca este tot de-al lor:(.

Mariyah
01-13-2009, 04:57 PM
salam

Incearca Dero Alb- DALB , lol

sau poate ajungem la sapun de casa

aiscia
01-13-2009, 05:35 PM
o sa sal cu gel de dush, dar nu cu dero, ma deprima, imi aduce aminte de comunism, cind asta era singura marca available

LOL...Da AishaA ai mare dreptate...vedeti??? "tovarasu' " Nicolae a fost mai GRIJULIU ...si ne-a tinut departe de toate marcile astea "jidanesti" LOL :D

Mariyah
01-13-2009, 05:41 PM
la capitolul detergenti de rufe nu prea sunt solutii, la ceilalti detergenti se gasesc marci cat de cat ok mai putin cunoscute care posbil sa nu aiba legatura evreiesti insa la spalat haine...hm va fi o problema.

sara h
01-14-2009, 11:14 AM
o sa continui eu lista cu produsele cosmetice OK :D
Pe cele care sunt pe lista neagra le putem inlocui inshalla cu:
Rimmel
Deborah
Arcancil
Kalos
Sephora
Pupa
Yves Rocher
Burjois
Pierre Cardin
Chanel

sara h
01-14-2009, 04:19 PM
Mii de scuze CHANEL este pe lista neagra !....si era marca mea preferata :smile18:

umalkasem
01-17-2009, 01:52 PM
Assalam aleicum pt toate surioarele.
Nu mai stiu la ce thread sa scriu.
Am cumparat Bonux si cind mam uitat in dos scrie ca marca lui este Procter and Gamble si aceasta marca este boicotata :( .Asa ca Maryah il putem scoate si pe el din lista.
Acum as vrea sa stiu si eu,in pozele cu lucrurile boicotate gasim Domestos,el este distribuit de Unilever,cind mam uitat pe Cocolino si Sunsilk si ele sunt distribuite de aceasta firma Unilever,acum intrebarea mea este daca aceasta firma e si ea boicotata?
Geazac Allahu hair wa baracallaufiki.Allah sa va rasplateasca pe cele care ne-ati ajutat sa stim si noi ce se boicoteaza.

Saira
01-25-2009, 09:33 PM
o sa continui eu lista cu produsele cosmetice OK :D
Pe cele care sunt pe lista neagra le putem inlocui inshalla cu:
Rimmel
Deborah
Arcancil
Kalos
Sephora
Pupa
Yves Rocher
Burjois
Pierre Cardin
Chanel

Maxfactor e bun sau rau? Dar de Boots stie cineva?

sara h
01-26-2009, 09:25 AM

De boots stiu ca e ok, chiar am uitat sa-l trec pe lista :D
Dar de maxfactor nu stiu, deoarece nici nu am folosit vreodata si nu m-au interesat, dar inshalla o sa incerc sa aflu.