PDA

View Full Version : donez haine

genan
01-21-2009, 02:29 PM
sslamu alaykom!
vreau sa dau mai multe haine decente ce pot fi purtate de femile musulmane fara probleme ( pantaloni eleganti, fuste, bluze, jeansi, tunici f lungi) si nu stiu cum sa procedez.
sunt destul de multe (cam un sac jumate). ele sunt perfect purtabile, curate, ingrijite, unele fiind aproape noi; nu sunt rupte, patate sau deteriorate.
as vrea sa ajunga intr-un fel la cele care au nevoie de ele.
mentionez ca fiind asa de grele, nu am cum sa le transport , cineva ar trebui sa vina sa le ia ....,eu stau in zona 13 septembrie - bucuresti
daca cineva este interesat, daca cunoasteti persoane care sa aiba nevoie , va rog sa ma contactati.
ma gandesc huda sau maryam poate ma ajutati voi, caci aveti f multe cunostinte, mai ales pe la organizatiile si asociatiile musulmane
va multumesc

batool391
01-21-2009, 10:48 PM
Sora Genan lasa/mi un nr de tel pe privat ca sa discutam....

maryam
01-22-2009, 12:00 AM
:006:
:salam:

ALLAH sa te rasplateasca!
Si pe Huda care ti-a raspuns, Huda, lasa-ne mai multe detalii, se pot strange si haine???? Ptr Ghaza???

genan
01-22-2009, 12:06 AM
Sora Genan lasa/mi un nr de tel pe privat ca sa discutam....

TI-AM SCRIS
.................................................. .................................................. ....................................

Mariyah
01-22-2009, 12:07 AM
Allah sa te rasplateasca Genan.
Ai curaj ca ai postat aici pe forum, maine poimaine auzi ca si sa strangi haine pt Gaza e bidah.

genan
01-22-2009, 12:09 AM
Allah sa te rasplateasca Genan.
Ai curaj ca ai postat aici pe forum, maine poimaine auzi ca si sa strangi haine pt Gaza e bidah.

numai curaj sa nu fie asta .. :)))))))))))))))))))

genan
01-23-2009, 03:43 AM
hudiiiiiiiiiiiici, ai zis ca ma ajuti tu ...
pleaseeeeeeeeeeee:D

Rafa'
01-24-2009, 11:31 PM
Assalamu aleykum

Eu pot sa ajut cu masina...daca este nevoie de transportat.

salam

genan
01-25-2009, 12:55 AM
multumesc frumos pt ajutor, insa deja am vbit cu huda, si cei de la taiba vor veni cu o masina , insha allah si le vor lua.