View Full Version : De ce a fost banata alina?
salam alikum wa rahmatu Allah wa barakatuh
de ce a fost banata alina?
AishaA...
tocmai am vazut in profilul ei ca este banata??:scenic::scenic::scenic:
Mariyah
02-02-2009, 08:47 PM
waleikum salam
da, da si pe mine ma intereseaza si cred ca pe toata lumea.
Daca a fost din greseala, sa se remedieze cat mai curand.
Daca a fost o masura abuziva atunci sa ni se comunice oficial motivul pt ca sa vedem ce putem face. Eventual, protest, pt ca toata lumea vrea sa se intoarca Alina pe forum.
Asteptam cu nerabdare raspunsul oficial in scris.
umalkasem
02-02-2009, 10:41 PM
Assalam aleicum.
Si eu acum ma gindeam sai scriu pe privat si so intreb de ce au scoso de pe forum si am vazut aceasta postare.Si eu nu inteleg de ce :( ?
Allah sa ne aiba in Marea Mila Sa .
Mariyah
02-02-2009, 11:27 PM
Da buna idee cu luatul la intrebari prin email a adminului ca asa vad ca stam precum capsunarii la ghiseul pt viza in spania.
Nimeni nu misca un deget pe tastatura .
Mariyah
02-03-2009, 12:21 AM
Assalamu aleikum,
de obicei toata lumea e atat de prompta sa raspunda insa cum se tace. Oameni buni, un cont a fost suspendat in fata noastra insa nu ni s-a dat nici un motiv.
Vi se pare corect, firesc?
E vorba de suspendarea unui cont al unei surori musulmane si nu al unei oi ratacite ajunsa aici din greseala pe forum.
Profetul s-a dus sa intrebe de sanatate pe femeia care ii era vecina si care in fiecare zi ii punea gunoi la usa, arunca cu mizerii in el si pentru ea, el s-a ingrijorat, daramite pentru un musulman?
Saira
02-03-2009, 01:16 AM
Assalamu alaykum
Doar ce am poposit pe forum si citesc in ordinea subforumurilor,deci habar nu aveam ca Aisha e banata. Ma duc sa incerc sa "ma prind" de ce.
...poate pentru ca argumentele ei supara uneori? Nu stiu,zic si eu...:scenic:. SubhanAllah,in ultimul timp e asa o atmosfera apasatoare...
Mariyah
02-03-2009, 01:16 AM
Alina, da e numele parca predestinat unei persoane care trebuie sa sufere o drama din cauza altora. Nu e vb de Alina din Gaza, ci de Alina sora noastra, alias AishaA, pe care o vedeam frecvent la emisiunea despre Islam, la conferinte, la targuri de carte islamica. Eu observ ca treceti pe langa subiect si nu dati nici un raspuns, nici o lamurire.
Am observat ca atunci cand cineva are ceva de scris care ne convine noua, umplem paginile cu mashaAllah.Mai ales daca este o traducere mot-a - mot dupa un autor cunoscut.Dar daca cineva spune ceva pentru care nu avem argumente din islam, dar nici nu ne convine, atunci stergem postarile si banam userul.
Mariyah
02-03-2009, 01:26 AM
Assalamu alaykum
Doar ce am poposit pe forum si citesc in ordinea subforumurilor,deci habar nu aveam ca Aisha e banata. Ma duc sa incerc sa "ma prind" de ce.
...poate pentru ca argumentele ei supara uneori? Nu stiu,zic si eu...:scenic:. SubhanAllah,in ultimul timp e asa o atmosfera apasatoare...
Banarea nu reprezinta o solutie. Ideile, argumentele Alinei nu vor fi distruse. Ea ca persoana poate fi banata dar ideile sale nu, niciodata .Istoria ne- a ---------------strat ca cenzura si inchizitia intotdeauna au pierdut. Singura arma impotriva ideilor proaste, sunt intotdeauna ideile bune.
Assalamu alaykum
chiar daca uneori nu suntem de acord una cu cealalta ar trebui sa ne banam?
si de ce restul forumului tace? parca suntem surori....nu?
Saira
02-03-2009, 11:36 AM
chiar daca uneori nu suntem de acord una cu cealalta ar trebui sa ne banam?
si de ce restul forumului tace? parca suntem surori....nu?
:salam:
Pai iti dai seama ca nici eu nu sunt de acord cu cenzura,la samaha Allah. Dar altfel ce motiv ar putea exista? E grav daca am ajuns sa banam toti membrii care nu se conformeaza unor opinii ce iau amploare pe forum (nu conteaza cat de corecte sunt ele). Pana la urma sunt multi care au pareri diferite de noi,atat muslimi cat si de alta religie,dar cu politica pumnului in gura nu s-ar mai fi reusit niciodata o actiune de dawa sau anularea unor stereotipii cu privire la islam...:(
Rafa'
02-03-2009, 04:02 PM
Assalamu aleykum
Banuiesc ca a fost banata din cauza ca a deschis un thread despre salafi si care vad ca a disparut...care se pare ca a deranjat :D
salam
Mariyah
02-03-2009, 04:46 PM
Assalamu aleykum
Banuiesc ca a fost banata din cauza ca a deschis un thread despre salafi si care vad ca a disparut...care se pare ca a deranjat :D
salam
waleikum salam
Daca acesta este motivul atunci avem de a face cu un abuz. Cum sa banezi un om pentru asa ceva?
Acea postare supravetuieste pe islamulazi iar pe rasarit se termina cu banarea?
Acesta este forum islamic sau cocktail extremist de orientare salafita?
Sa se dea o descriere acestui forum ca sa stim si noi unde ne aflam.
genan
02-03-2009, 05:31 PM
cele care o cnoasteti, care mai vbiti ccu ea pe messenger, de ce nu o intrebati ce s-a intamplat....
banuiesc ca ei i s-a dat o explicatie....
Mariyah
02-03-2009, 05:47 PM
:salam:
Pana la urma sunt multi care au pareri diferite de noi,atat muslimi cat si de alta religie,dar cu politica pumnului in gura nu s-ar mai fi reusit niciodata o actiune de dawa sau anularea unor stereotipii cu privire la islam...:(
Asta e dawa celor care abuzeaza de titulatura de salafi neavand nici o legatura cu companii profetului din nici un punct de vedere: cenzura, pumni in gura , banare de pe forum plus vesnicile lor acuzatii de necredinta.
Noroc ca nu suntem in Irak sau Cecenia ca acum trebuia sa ne ingroape parintii.
Assalamu aleykum
salam
Articolul postat de ea pe islamul azi a fost postat si aici ca eu nu l-am apucat:d probabil atat de repede a fost sters.
daca intr-adevar acesta a fost motivul...
DACA AS POSTA ACEL ARTICOL AS FII SI EU BANATA LA RANDUL MEU?
articolul respectiv nu este scris de ea ci tradus si contine citate din spusele celor sustinuti de fff multe de pe acest forum
de cine ascundeti parerile lor? de musulmani in general sau de voi?