PDA

View Full Version : Tainuirea greselilor musulmanilor

Yumna
10-07-2009, 09:30 AM
Allah Preainaltul spune:

"Aceia care vor ca printre dreptcredinciosi sa se raspandeasca ticalosia,vor avea parte de pedeapsa dureroasa atat in aceasta lume,cat si in Lumea de Apoi." (24:19)

"Abu Huraira(Allah sa-l aiba in mila Sa!) relateaza ca Trimisul lui Allah*salat*a zis:"In Ziua Judecatii,Allah va ascunde defectele(greselile)celui care acopera greselile celorlati in aceasta lume."
(MUSLIM)

"Abu Huraira (Allah sa-l aiba in mila Sa!)relateaza ca el l-a auzit pe Trimisul lui Allah*salat* spunand:"Toti adeptii mei vor fi iertati,in afara de cei ce scot la iveala faptele lor rele.Este o nerusinare ca omul sa comita o fapta rea la adapostul noptii.Allah o tine ascunsa,dar el,cand se trezeste in zori spune:Asa si asa.Am comis cutare si cutare fapta noaptea trecuta.In timpul noptii Allah a tainuit-o dar in zori,el dezvaluie secretul lui Allah insusi(sfasie paravanul lui Allah)."
(CONVENIT)

"Abu Huraira(Allah sa-l aiba in mila Sa!) relateaza ca el l-a auzit pe Trimisul lui Allah*salat*spunand:"Daca o sclava preacurveste,ea trebuie pedepsita fara sa se arunce cu reprosuri asupra ei;daca pacatuieste din nou,sa fie pedepsita dar sa nu fie certata.Daca ea pacatuieste a treia oara,atunci sa fie vanduta,fie si pentru o franghie impletita din par."
(CONVENIT)

"Abu Huraira(Allah sa-l aiba in mila Sa!)relateaza ca un om care bause vin,a fost adus la Profet*salat*si el ne-a spus sa-l batem si atunci unii l-au lovit cu mainile,altii cu vesmintele,iar altii cu incaltarile.Cand el(betivul) s-a intors,unii dintre oameni au zis:"Allah sa te umple de rusine!"El(Profetul)*salat*a zis:"Nu spuneti asa(nu-l ocarati).Nu ajutati diavolul sa puna stapanire pe el."
(Bukhari)