PDA

View Full Version : Asallam aleykum!!!

sherine
02-12-2010, 05:40 AM
Ma bucur ca v-am descoperit, chiar daca la mijloc a fost pura intamplare.
Sunt incantata de postarile de pe acest forum si, tocmai de aceea, am decis sa ma alatur celor care au ca numitor comun, dragostea pentru Allah!!!

suleiman
02-12-2010, 09:06 AM
Wa'laikom Assalam
Sora sherine , bine ai venit printre noi , fie ca dragostea pentru ALLAH sa fie primul lucru care ne aduna .
Iti doresc o sedere placuta , si daca ai nevoie de ceva in cadrul forumului te rog sa ne contactezi , pe mine sau pe oricare dintre surorile din echipa rasaritului .

ummraschid
02-12-2010, 02:48 PM
Ma bucur ca v-am descoperit, chiar daca la mijloc a fost pura intamplare.
Sunt incantata de postarile de pe acest forum si, tocmai de aceea, am decis sa ma alatur celor care au ca numitor comun, dragostea pentru Allah!!!

assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

Bine ai venit, draga sora, mashaAllah, fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa iti daruiasca mult folos din acest forum, spre care, cu siguranta, nu te-a calauzit din intamplare, alhamdulillah...ne bucuram sa te avem intre noi, inshaAllah, sa invatam unii de la altii si sa ne indemnam neincetat la fapte bune, in numele si pe calea lui Allah subahanahu wa ta'ala...

http://i19.photobucket.com/albums/b193/ummraschid/welcome03.gif

sherine
02-12-2010, 04:48 PM
Wa'laikom Assalam
Sora sherine , bine ai venit printre noi , fie ca dragostea pentru ALLAH sa fie primul lucru care ne aduna .
Iti doresc o sedere placuta , si daca ai nevoie de ceva in cadrul forumului te rog sa ne contactezi , pe mine sau pe oricare dintre surorile din echipa rasaritului .

Frate Suleiman, multumesc pentru primirea deosebita si pentru oferta dvs. Cu siguranta de va fi nevoie voi apela pentru ca lucrurile sa decurga asa cum trebuie.
Multumesc lui Allah ca mi-a indrumat pasii catre voi!!!

sherine
02-12-2010, 04:53 PM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

Bine ai venit, draga sora, mashaAllah, fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa iti daruiasca mult folos din acest forum, spre care, cu siguranta, nu te-a calauzit din intamplare, alhamdulillah...ne bucuram sa te avem intre noi, inshaAllah, sa invatam unii de la altii si sa ne indemnam neincetat la fapte bune, in numele si pe calea lui Allah subahanahu wa ta'ala...

http://i19.photobucket.com/albums/b193/ummraschid/welcome03.gif

Ai dreptate draga sora, nimic in viata nu este intamplator. Acum pot spune ca, in primul rand, voi avea noi surori si noi frati, alaturi de care sa invat si mai multe despre Islam.

gabriela guettat
02-20-2010, 07:51 AM
:salam:

Sherine,bine ai venit in mijlocul nostru,speram sa te simtzi cat mai bine alaturi de totzi rasaritenii.

Allah subhanahu wa ta ala sa te binecuvanteze.

sherine
02-28-2010, 08:48 PM
:salam:

Sherine,bine ai venit in mijlocul nostru,speram sa te simtzi cat mai bine alaturi de totzi rasaritenii.

Allah subhanahu wa ta ala sa te binecuvanteze.

Ma bucur din tot sufletul ca am devenit si eu rasariteanca si , mai ales, ca deja am descoperit prieteni minunati in randul celor de pe acest forum.