Alexyna
10-05-2010, 12:49 PM
Desi am deschis subiect atat cu Egiptul cat si povestea mea cu islamul am descis sa deschis un nou subiect arand cum cele doua se intrepatrund . In cursul diminetii am ajuns din Egipt si deja vreau sa merg inapoi atat de impresionata am fost . In afara faptului ca am ajuns in locurile pe care voiam sa le explorez ca arhelog in copilaria si adolescenta mea , am purtat highab , am auzit chemarea la rugaciune si cum oamenii fac wodo ba chiar rugaciunea . Am ramas impresionata la muzeul de Egiptologie din Cairo cand a venit momentul rugaciunii cum oamenii stateau in gradina cu fata spre Mecca rugandu-se . Din pacate in Hurgada nu erau moschei unde puteau sa se roage si femeile . Am rugat pe cineva sa se intereseze . Dar am stat cu femeile la rugaciune , am rugat sa mi se puna highab . Am fost atat de impresionata incat m-a apucat plansul . IAr mama care m-a insotit a spus ca ne intoarcem la anul . Si si-s schimbat punctul de vedere in ceea ce priveste islamul din ce in ce mai mult . Sau dubiile care le mai avea incep sa dispare .
Alamdulilah si Mashalah
Alamdulilah si Mashalah