PDA

View Full Version : Permis sau interzis?

Aliye Alexia
02-04-2011, 02:19 PM
As Salamu Aleykum, am o intrebare: putem manca si carne de ied? Pentru ca in Sfantul Coran nu am gasit, sau am omis din greseala. Va multumesc.

hannen
02-04-2011, 03:54 PM
salam aleikum,
Papam,papam si ied ,si miel si camila...

Aliye Alexia
02-04-2011, 06:53 PM
lol, camila nu avem, poate plecam in Dubai sa aducem la mine la tara sa fac crescatorie... buna idee mi-ai dat surioara, ma fac fermiera de camile...dar cu o cocoasa sau cu doua?? care este mai frageda la mancat? :)

hannen
02-05-2011, 05:44 AM
uite ca la asta nu m-am gindit!S`o intrebam pe yvette,poate ea stie care`i mai frageda!
Acum lasind gluma la o parte,eu am mincat si habar nu aveam ce e,dupa ce am lins farfuria am aflat.Poate o fi fost asa buna mincarea de camila pt. ca era facuta de soacra`mea,o artista culinara,maninci pina nu te mai ridici de la masa indiferent ce`ti pune in farfurie!Miiiiaaaaaaaaam!

Yumna
02-05-2011, 07:39 PM
Noi,adica familia,am facut un obicei din a ne petrece toata vacanta de vara a copiilor in Siria si abia dupa Ramadan venim in Ro.si cum prindem postul acolo,vara trecuta mi-a adus sotul carne de camila(nu mancasem pana acum si este sunnah,macar o data in viata)sa pregatesc cabe cu ea.Gustul cabelor mi-a placut mai mult decat daca le-as fi pregatit cu carne de oaie ca de obicei,dar mirosul e cam neplacut inainte de a fi pregatita carnea.Dupa ce este gatita dispare orice miros.

yvette
02-06-2011, 01:57 AM
egiptenii de nord nu se streseaza cu camila!!! La familionul meu nu e in retetar asa ceva. In schimb e o delicatesa pe la mongoli, care mananca carnea de pe capul camilei, dupa ce aceasta se fezandeaza pe sub seaua calului!! Hihihi...am lesinat cand am vazut cu ce voiau sa ma serveasca!!! (Eram in Trans/Siberian catre China cand am avuta aceasta "onoare"!!!) YAMIIIIII???? Ce zici sora hannen???

Norhan
02-06-2011, 10:07 PM
mai fetele :-s sa va fie ruuuuuusine :(( imi faceti pofta :(( cica e bun :-s vreau si eu :D...am mancat eu cabanos(carnea e de cal) si nu pap eu camilotza? :)) treci la mama sa te devoreze:))