PDA

View Full Version : Cum ne manifestam fiecare creativitatea?

Nadia
02-19-2011, 06:03 AM
As-Salaam Aleykum wa Rahmatullah wa Barakatu

Creativitatea are sens in viata noastra, facand-o mai frumoasa. Poti fii creativ in orice domeniu. De fapt cred ca ea inseamna dragostea, fericirea, bucuria de a iti imbunatatii viata.

Sa luam de pilda domeniul internetului, unde parca devi mai creativ, in spatele unui cont virtual, ai mai multa originalitate. Ai dorinta sa incerci sa definesti oamenii din spatele fiecarui cont, incepi sa faci speculatii, incercand sa-i intelegi, sa-i cunosti, atat cat se poate creea o viata a lor, in functie de cat iti permit ei. Este atat de frumos sa creezi!

Creatie inseamna multe, dar intodeauna iti aduce frumosul in viata. Treci mai usor peste griul social, peste clipele in care intalnesti raul in cale. Creativitatea iti aduce bucuria de a fii intr-o societate mai buna.

Va dati seama ce inseamna sa traiesti intr-o societate cu copii creativi in sensul bun al cuvantului?

flor6
02-23-2011, 11:10 PM
creativitatea la copii in ceea ce priveste internetul nu e tot timpul pe calea ce buna.va dau un exemplu cred ca il stiti,a circulat pe foarte multe
"Bo0na!....pueyy...let`s talk...ma cheama andreea...prefer deea deyutssa deyu etc etc..aja...plashe sa ma distez la sk...sa fak mijt0 d aia pro0shtii...sa fak poje[bOoOoOoala mea:x:x]...inv bn la sk[hai k ma da0 j eo0 male...bn da`aja e...]urask pr0ofa d sp....a dreq....fu*k her=))=)) k am 4 la alergare in 2 min 600m...:((:((nu rade k t bat:(...da`asta e...n-ai c sa faki la pers l0k4s....luw:rom...mate:x...eng. ..franc[niki s nu ao0d]...plahse geografie[luw ddomn`profesor]...aja c mai e....orele q diriga[mf lau d t0t pwp ea:x:x]...hai gata q sk k m-am plycty.."
unii cred ca e un mijloc de creativitate si copii isi creaza un limbaj al lor iar eu cred ca ei pe internet mutileaza limba romana pe mess.......
unde este creativitatea copiilor cand toate lucrarile,referatele,compunerile sunt offfffff course cautate pe internet si transcrise?
ce facem cu biblioteca?ii dam foc!!!!!
oare cineva mai merge la sala de lectura sa scrie o tema!!!!!!!
hei hei ce vremuri!!!!

flor6
02-23-2011, 11:15 PM
deci acest citat l-am extras din foarte multe situri si la domniul invatamat e plin cu fel de fel de exemple de internet creativ.(24)

yvette
02-23-2011, 11:30 PM
Păi este rezultatul unora care se dau profesori... Că acum se poartă mai mult suplinitorii...
şi nici nu īţi mai dai seama de diferenţă că sunt asemenea...
Fac doamenle "profesoare" facultatea īn acelaşi timp cu elevii...

Dacă tu care ai fost īnvăţătoare scrii aşa ...elevii tăi te-au imitat.

Uită-te cum scrii tu şi pe urmă spune de alţii...n-ai punct, n-ai virgulă

pe internet mutileaza limba romana pe mess.......

flor6
02-23-2011, 11:38 PM
da doamna yvette si mai scriu si cu litera mica prenumele si tot asa.stiu(virgula)stiu ca gramatica limbii materne e grele tare.dar eu nu dau lectii nimanui aici pe rasarit.si de aia m-am lasat eu de invatamant :beberon: era prea grele pt mine.
da sa aud si parerea doamnei stie-tot cu ce se papa creativitatea
:confused: