PDA

View Full Version : Intrebari Despre PC...



Nadia
06-28-2006, 05:26 PM
Eu am foarte multe documente in PC in word, cum as putea sa le pun pe CD sa le pot vizualiza tot timpul si sa le pot modifica si sa le pot folosii la orice PC. Ce fel de CD imi trebuie. Ma gandesc sa fac asta sa mai usurez memoria PC-ului.
PC meu este unul din alea vechi care are si discketa dar astea noi nu mai au valabil aceasta posibilitate...sau modernizat si astea:D
:012:

imanikka
06-28-2006, 08:08 PM
Eu am foarte multe documente in PC in word, cum as putea sa le pun pe CD sa le pot vizualiza tot timpul si sa le pot modifica si sa le pot folosii la orice PC. Ce fel de CD imi trebuie. Ma gandesc sa fac asta sa mai usurez memoria PC-ului.
PC meu este unul din alea vechi care are si discketa dar astea noi nu mai au valabil aceasta posibilitate...sau modernizat si astea:D
:012:
Habibty ca sa le pui pe PC iti trebuie CD Writer ( ceva ca CD ROM) ca sa poti copia CD-uri , DVD-uri in caz ca CD Writerul citeste si DVD.

Ce fel de Cd-uri?
Pai eu folosesc cel mai bine CD-RW ( fiindca poti sa stergi documentele de pe CD in caz ca le inlocuiesti ori nu-ti trebuie) , in caz ca vrei sa folosesti CD-R ( sa stii ca nu-l poti sterge , pe CD-R mai des pun cantece sau filme ).

Daca ai CD Writer si un CD -RW atunci ca sa pui documentele pe CD iti trebuie un program special . Eu folosesc Nero Start Smart. Este usor de folosit. Si atat :cup1:

Cam asta e procedura.:give_rose:
Pupici scumpicoooo

Nadia
06-29-2006, 04:11 AM
IMAN saru'na de raspuns, dar pentru documentele facute in Microsoft Office aceeasi poveste?

suleiman
06-29-2006, 11:43 AM
Nadia .

Pe CD RW poti salva ce vrei indiferent de extensia sa .

Mai bine sa-ti cumperi un hard mai mare si niste RAM si iti faci P.C.-ul mai modern :D

Nadia
06-29-2006, 03:02 PM
Nadia .

Pe CD RW poti salva ce vrei indiferent de extensia sa .

Mai bine sa-ti cumperi un hard mai mare si niste RAM si iti faci P.C.-ul mai modern :D

Chiar nu stiam de asta, stiam ca sunt anumite file si ca le poti midifica, sucran mult:D
Ma lupt acum pentru un ecran flat:smile16:
:110:

bogdana
06-29-2006, 03:35 PM
Nadia

o alta solutie de stocare este USB drive.
Pot fi de marimi diferite de la cativa MB la cativa GB
Poti stoca, sterge, modifica, adauga cat doresti tu, in limita memoriei.

Daca calculatorul tau are suport pentru USB sau poate fi upgradat pentru USB atunci aceasta ar fi o varianta buna de stocare.

Este mic ca dimensiune si poti sa-l folosesti pe orice pc ce suporta USB.

Nadia
06-29-2006, 03:55 PM
Bogdana :give_rose: mersik frumos de raspuns, am si USB dar as prefera CD ca asa sotul nu va mai vedea atat de multe chestii pe PC si ma va scutii de intrebari si explicatii...in special ca eu sunt AS-ul la pc in casa si el nu prea le intelege si trebuie sa-i aduc de la inceputul inceputurilor:smile26: :smile26:

imanikka
06-29-2006, 04:00 PM
Nadia .

Pe CD RW poti salva ce vrei indiferent de extensia sa .

Mai bine sa-ti cumperi un hard mai mare si niste RAM si iti faci P.C.-ul mai modern :D
Sidaca se intampla ceva si pierde informatia din calculator? Chiar ca o sa fie plansete. Cel mai bine sa o pastreze pe CD-uri

Nadia
06-29-2006, 04:14 PM
Sidaca se intampla ceva si pierde informatia din calculator? Chiar ca o sa fie plansete. Cel mai bine sa o pastreze pe CD-uri
:smile06:
De asta zic si eu CD, ca mi s-a intampla de cateva ori si mama ce greu mi-a foast sa recuperez tot ce veam si nici acu nu am reusit sa gasesc tot ce aveam:smile308: :smile18: :smile308: :smile18: :smile308:

bogdana
06-29-2006, 04:19 PM
Bogdana :give_rose: mersik frumos de raspuns, am si USB dar as prefera CD ca asa sotul nu va mai vedea atat de multe chestii pe PC si ma va scutii de intrebari si explicatii...in special ca eu sunt AS-ul la pc in casa si el nu prea le intelege si trebuie sa-i aduc de la inceputul inceputurilor:smile26: :smile26:

Pai sotul nu va vedea nimic, ca USB drive e extern si il poti consulta doar cand e atasat la calculator, exact ca un CD sau floppy disk

uite cum arata si este si micut, cam cat un ruj, poti gasi si sub forma de portchei, sau sub forma de pix :smile16:.. sunt o gramada de variante pe piata

http://www.jmtekstore.com/ProdImages/lg-img-od-1gb.jpg

Nadia
06-29-2006, 04:24 PM
Am crezut ca vorbesti de cablu ala USB:36_1_21: ma voi interesa sa vad cat costa unul din asta si pot sa-l folosesc la orice computer, adica il pun in poseta si ma ma mut la alt PC si va fii la fel??????

bogdana
06-29-2006, 04:31 PM
Da, poti sa-l folosesti la orice calculator care are suport pentru USB, te uiti si tu la calculator daca are priza aceea speciala pentru USB, scuze ca nu stiu cum se cheama
Eventual e posibil sa ceara instalarea driver-ului pentru USB dar care banuiesc ca va fi oferit impreuna cu USB drive.

Nadia
06-29-2006, 04:38 PM
:cup1: ...saru'na mult de tips chiar am sa ma duc sa vad cat costa si ce pot face...:give_rose:

latifa
07-14-2006, 10:24 PM
Nu am stiut unde sa postez,sper ca nu am gresit...
Nu stie cineva de ce nu pot sa mai vad cine e online?

Mariyah
07-14-2006, 10:26 PM
pt ca admin a scos optiunea asta dar lasa ca il prind eu zilele astea si insist sa "invie" optiunea

imanikka
07-14-2006, 10:32 PM
pt ca admin a scos optiunea asta dar lasa ca il prind eu zilele astea si insist sa "invie" optiunea
Bafta Nazirah , ca eu am scris si un subiect si l-am intrebat , mi-a raspuns si l-a sters. Uitate in trash :smile18: Mie imi placea optiunea ca mai vedeam cine si unde posteaza :scenic: :scenic:

latifa
07-14-2006, 10:33 PM
Serios?Dar de ce?Noi sa nu vedem,numai el?:give_rose:

Saira
07-14-2006, 10:35 PM
Bafta Nazirah , ca eu am scris si un subiect si l-am intrebat , mi-a raspuns si l-a sters. Uitate in trash :smile18: Mie imi placea optiunea ca mai vedeam cine si unde posteaza :scenic: :scenic:


Si mie imi placea...ca atunci cand eu ma pregateam sa plec dupa forum,ma uitam daca posteaza cineva,ca sa astept sa vad ce a zis....dar acum...:smile18: :smile18:

Nadia
07-14-2006, 10:36 PM
Nu am stiut unde sa postez,sper ca nu am gresit...
Nu stie cineva de ce nu pot sa mai vad cine e online?

Data viitoare daca mai aveti intrebari despre forum puteti intreba aici :give_rose:
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=554


Si eu l-am intrebat de ce nu merge si mi-a spus ca a scos afara aceasta optiune, dar nu vrea sa zica de ce?:)

latifa
07-14-2006, 10:38 PM
Si mie imi placea...ca atunci cand eu ma pregateam sa plec dupa forum,ma uitam daca posteaza cineva,ca sa astept sa vad ce a zis....dar acum...:smile18: :smile18:


Si eu la fel,bebe!Tocmai asta e ideea,ca doar se vede cine e online,dar vreau sa vad si eu daca raspunde cineva la ceea ce ma intereseaza,daca nu sa merg sa-mi vad de treburi si sa ma intorc mai tarziu:)

latifa
07-14-2006, 10:40 PM
Bine ,NADIA!Scuze!!!!

Vezi,si tu care iti faceai griji ca nu vei fi un bun moderator.....:smile06:

Nadia
07-15-2006, 03:52 AM
Bine ,NADIA!Scuze!!!!

Vezi,si tu care iti faceai griji ca nu vei fi un bun moderator.....:smile06:

:p :give_rose: :p :give_rose:

QURRAT-UL-AIN
07-16-2006, 03:06 AM
Cum incarc si eu o poza din pc meu ,sa o postez langa celelalte cu copiii aceia adorabili???????????Ori e tarziu si mintea nu.mi mai functioneaza cum trebuie, ori imi mai trebuie minte.....cine ma ajuta?:smile06: :smile06: :smile06:

Saira
07-16-2006, 07:19 AM
Cum incarc si eu o poza din pc meu ,sa o postez langa celelalte cu copiii aceia adorabili???????????Ori e tarziu si mintea nu.mi mai functioneaza cum trebuie, ori imi mai trebuie minte.....cine ma ajuta?:smile06: :smile06: :smile06:

Ca sa poti posta o poza pe forum trebuie sa-i faci upload inainte.Eu pentru asta folosesc http://www.fotobucket.com ....exista mai multe site-uri,dar mie asta mi s-a parut cel mai usor,fetele pot sa-ti mai dea niste linkuri.

Anna
07-16-2006, 11:37 AM
al salam aleykum
bebica te grabeai?:D
siteul este http://www.photobucket.com/ si necesita inregistrare....
si mai este si www.imageshack.us unde poti uploada fara sa te inregistrezi

Saira
07-16-2006, 11:40 AM
al salam aleykum
bebica te grabeai?:D
siteul este http://www.photobucket.com/ si necesita inregistrare....
si mai este si www.imageshack.us unde poti uploada fara sa te inregistrezi

Nu ma grabeam,doar ma trezisem :D :D :D nu ai vazut ce matinala is?

QURRAT-UL-AIN
07-16-2006, 02:37 PM
:smile06:
Ca sa poti posta o poza pe forum trebuie sa-i faci upload inainte.Eu pentru asta folosesc http://www.fotobucket.com ....exista mai multe site-uri,dar mie asta mi s-a parut cel mai usor,fetele pot sa-ti mai dea niste linkuri.
:smile06: Multumesc pentru ajutor, incerc akum si vedem ce iese?!?:D :give_rose: :smile06:

Anna
07-16-2006, 03:00 PM
am uitat sa iti spun continuarea:D
dupa ce uploadezi imaginea ca sa o poti pune pe site
intri pe rasarit la compose messege si apesi pe insert image este deasupra blocului gol in care scrii mesajul pe linia cu B I U etc..o imagine mica si galbena:D
acolo dai click si apoi dai paste la linkul de pe siteul de ulpoad...
pe photobucket iti apare url de acolo dai copy iar de la imageshack apare direct link to friends...
sper ca ai inteles ce am vrut sa spun:D

nur
09-05-2006, 05:02 PM
salam aleikum,
am si eu o intrebare : de unde pot sa iau si eu un program power-point? ma tot chinui sa deschid ceva ce este in power-point si nu pot...:smile308: :smile308: :smile308: :smile308: ,aveti mila si almuriti-ma si pe mine dar usurel si cu rabdare ca eu si calculatorul meu suntem mai grei de cap...:36_1_21: :36_1_21:
multumesc anticipat

imanikka
09-05-2006, 10:21 PM
salam aleikum,
am si eu o intrebare : de unde pot sa iau si eu un program power-point? ma tot chinui sa deschid ceva ce este in power-point si nu pot...:smile308: :smile308: :smile308: :smile308: ,aveti mila si almuriti-ma si pe mine dar usurel si cu rabdare ca eu si calculatorul meu suntem mai grei de cap...:36_1_21: :36_1_21:
multumesc anticipat

Nur pai daca ai Cd-ul cu Microsft Office pe el el totul (adica Word, Excel , power point, Acces etc...) daca nu , poate il ai instalat in calc? Fa si tu un search :give_rose:

Anna
09-06-2006, 03:27 AM
salam aleikum,
am si eu o intrebare : de unde pot sa iau si eu un program power-point? ma tot chinui sa deschid ceva ce este in power-point si nu pot...:smile308: :smile308: :smile308: :smile308: ,aveti mila si almuriti-ma si pe mine dar usurel si cu rabdare ca eu si calculatorul meu suntem mai grei de cap...:36_1_21: :36_1_21:
multumesc anticipat


http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&displaylang=en


uite de aici il descarci
inshAllah sa iti fie de ajutor:kuzya_01: :kuzya_01: