PDA

View Full Version : Intrebare despre site



seny
08-20-2006, 04:18 PM
Unde se fac setarile pe site sau se schimba pentru a aparea mesajele in ordine crescatoare sau descrescatoare?

suleiman
08-20-2006, 04:27 PM
E oprita aceasta optiune .
Deocamdata .
O sa fie inchallah un alt aranjament cat de curand

seny
08-20-2006, 04:51 PM
Multumesc.:give_rose:
Pot gasi instructiunii de folosire a site-ului sau trebuie descoperit de fiecare in parte?


E oprita aceasta optiune .
Deocamdata .
O sa fie inchallah un alt aranjament cat de curand

Nadia
08-20-2006, 06:47 PM
Cam asa ceva...nu este un loc special pe forum unde poti gasii, cum sa faci anumite lucruri cu asa un sef...in fiecare zii gasim lucruri noi, ca forumul este intr-o continua schimbare din ce in ce mai bine:36_1_21: :36_1_21: ...sau nu stiu daca ai incercat FAQ...poate vei gasii rapsunsul acolo. Dar inca ceva, daca nu gasesti raspunsuri la intrebarile tale noi suntem aici sa te ajutam cat putem. Fara rusine si stinghereala ai tot dreptul sa intrebi.
Sau.....ai verificat subiectul cu PROPUNERI de obicei acolo sunt puse intrebari despre forum care si in ce fel.

Sper ca m-am facut inteleasa...:give_rose:

seny
08-20-2006, 07:21 PM
Mercic, mercic Nadine :give_rose: :give_rose: :give_rose:
O sa mai caut, ii dau eu de cap intr-un final.:36_1_21:


Cam asa ceva...nu este un loc special pe forum unde poti gasii, cum sa faci anumite lucruri cu asa un sef...in fiecare zii gasim lucruri noi, ca forumul este intr-o continua schimbare din ce in ce mai bine:36_1_21: :36_1_21: ...sau nu stiu daca ai incercat FAQ...poate vei gasii rapsunsul acolo. Dar inca ceva, daca nu gasesti raspunsuri la intrebarile tale noi suntem aici sa te ajutam cat putem. Fara rusine si stinghereala ai tot dreptul sa intrebi.
Sau.....ai verificat subiectul cu PROPUNERI de obicei acolo sunt puse intrebari despre forum care si in ce fel.

Sper ca m-am facut inteleasa...:give_rose:

suleiman
08-20-2006, 07:35 PM
Si Faq a fost luata pentru securitatea site-ului .
Orice intrebare o ai , iti raspundem cu mare drag .

seny
08-20-2006, 07:45 PM
Doresc sa incarc imagini(poze) in postare.
Cum se face?

Mariyah
08-20-2006, 08:02 PM
felicitari pentru alegerea facuta

decizi care poza/e vrei sa le incarci
accesezi siteul asta : www.imageshack.us
incarci poza acolo
astepti
apoi vei primi mai multe coduri: vei alege pe cel in dreapta caruia scrie Thumbnail for forums (1)
si apoi inserezi in postare URL-ul (codul dat)

latifa
08-21-2006, 09:42 PM
Eu tot incerc sa-mi pun la semnatura o animatie si nu reusesc:confused: Ma ajuta si pe mine cineva?Eu stiu ca poza e miscatoare,dar cand o pun la semnatura nu se mai misca:confused: De ce?:give_rose:

Nadia
08-21-2006, 09:47 PM
Esti sigura ca o pui la semnatura ca eu stiam ca numai la avatar nu avem optiunea asta, poate nu faci copy la link bine! si ai pus ...link... corect?

latifa
08-21-2006, 10:25 PM
Pai le-am pus in toate felurile:confused: Apare poza,dar nu se misca:confused: De ce?:give_rose:

Nadia
08-21-2006, 10:30 PM
Sicer nu stiu cum as putea sa te ajut, daca stii ca se misca cu siguranta si cand o pui la semantura nu merge, inseamna ca e ceva de la forum sau de la PC tau. SORRY:give_rose: mai verifica o data daca se misca :give_rose:

seny
08-21-2006, 10:55 PM
nu merge nici la avatar animatia.
la mine in computer merge, dar aici pe forum nu.

latifa
08-21-2006, 10:58 PM
Pai la mine sigur nu merge.Pun o poza si voi sa-mi spune5ti daca se misca.Ok?:give_rose:

latifa
08-21-2006, 11:00 PM
Deci?????Se vede,se misca ceva????:confused: :confused: :confused:

La mine se vede,dar nu se misca!

Nadia
08-21-2006, 11:18 PM
Nu Latifa nici la mine nu se misca, sincer nu stiu care este problema. Seny la avatar nu se pot pune poze cu terminatia .gif sau miscatoare asa este dat de la forum, cu toate ca parca am vazut la cineva, dar nu stiu sigur unde un avatar care straluceste.
Nu stiu ce sa zic poate vine sefu sa ne lamureasca.:give_rose:


edit: da asa este am fost si am verificat, avem un membru la care avatarul se misca, adica in format .gif

latifa
08-21-2006, 11:21 PM
:smile308: :smile308: :smile308: Vreau sa se miste,ca-i asa frumoasa cand se misca!!!!!!!!
Asa nu e frumoasa si o voi sterge:give_rose:

latifa
08-22-2006, 12:11 AM
Am pus alta poza,care nu e miscatoare,dar nu inteleg de ce e asa mica.
As putea sa o maresc?:give_rose:

Nadia
08-22-2006, 01:07 AM
Daca e mica din formatul oroginal nu se poate mari, dar cand te duci si selectezi poza din PC si inainte de a copy linkul trebuie sa deschizi poza adica sa dai click pe poza.
Stii din cate stiu eu si poza pe care o ai acum la semnatura are scliparici.

Saira
08-22-2006, 12:06 PM
:36_1_21: :smile16: ia uite ce cuminitica s-a facut Latifa,cum am certat-o nitel,cum s-a facut fetita ascultatoare si pune accesorii acilea :give_rose: iubita,nu se misca nimic in poza ta la semnatura,dar mai incearca,trebuie sa reusesti pana la urma...ai vazut ca multe dintre noi avem semnaturi miscatoare asa ca...spor la treaba,astept sa vad cu ce te "gatesti".


ps:sunt bine,stai linistita,doar ca in ultimul timp sunt f uituca si nu-mi aduc aminte sa deschid yahoo mess...iar pe forum sunt cam lenesa :scenic: incerc sa-mi revin repede :kuzya_01:

latifa
08-22-2006, 12:14 PM
Bebik dragut,in sfarsit ai aparut:scenic: Da ,iubita,ce ne facem fara tine?Cine ne mai distreaza?:give_rose:

Problema este ca eu incarc pozele de pe imageshack si cand vreau sa o bag direct de acolo imi spune invalid URL,asa ca le bag din calculator.Dar nu se misca,nu sclipesc si sunt prea mici:(

Saira
08-22-2006, 12:42 PM
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=271


Iote aici iti da Suleiman un programel tare mumusel,il iei si faci pozicile mai mari,mai mici,cum vrei dumneata :kuzya_01: apoi treci pe la photobucket (mie asta imi place) si apoi pe forumic...sa vedem ce iese...si daca iese bine,vreau un pupic...iar daca nu...stupid me!:36_1_21:


acum vazui ca nu poti redimensiona pozici in miscare :(

latifa
08-22-2006, 03:54 PM
Multumesc de sfaturi ,Bebikule,dar programul asta nu ma ajuta cu nimic:o

Mi se pare cidat ca pe forum pot sa pun miscatoare,dar la semnatura nu pot.Si natafletul asta ce-l am la semnatura ar trebui sa sclipeasca,cum a zis si Nadia:confused:

Nadia
08-22-2006, 06:54 PM
ps:sunt bine,stai linistita,doar ca in ultimul timp sunt f uituca si nu-mi aduc aminte sa deschid yahoo mess...iar pe forum sunt cam lenesa :scenic: incerc sa-mi revin repede :kuzya_01:


I-a vezi poate iti revii mai repede decat te-ai planuit ca tare ne este dor de BEBIKUL nostru nazdravan:36_1_21: :give_rose:

Saira
08-22-2006, 07:15 PM
I-a vezi poate iti revii mai repede decat te-ai planuit ca tare ne este dor de BEBIKUL nostru nazdravan:36_1_21: :give_rose:


:scenic: ar fi trebuit sa va bucurati...ca am avut si eu o perioada (scurta,de altfel) de cumintenie si v-am lasat mai linistite...ca daca ma intorc...sunt si mai "nazdravan(a)" :36_1_21:




http://i66.photobucket.com/albums/h255/denisa_aisha/72eeac66.gif

shama
08-23-2006, 01:22 PM
Apelez pentru rezolvarea ghicitorii din titlu la cei familiarizati cu limba araba si cu site-ul :give_rose: . Am "descoperit" in: view profile - forum info, sub posts, o mentiune in araba urmata de o cifra (citind de la dreapta la stanga). Ce reprezinta asta?

shama
08-24-2006, 11:06 PM
Apelez pentru rezolvarea ghicitorii din titlu la cei familiarizati cu limba araba si cu site-ul :give_rose: . Am "descoperit" in: view profile - forum info, sub posts, o mentiune in araba urmata de o cifra (citind de la dreapta la stanga). Ce reprezinta asta?

Nah, ca ma citez singura acuma:smile16: .
Imi poate scrie cineva cu litere izolate mentiunea aceea in araba?
Ma roade curiozitatea, poate mai slabesc putin:smile16:...

Nadia
08-24-2006, 11:08 PM
Cred ca ar trebui sa intrebi admin, eu personal nu stiu araba.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta:give_rose:

shama
08-24-2006, 11:34 PM
Cred ca ar trebui sa intrebi admin, eu personal nu stiu araba.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta:give_rose:

Multumesc, nadine. Stiu ca m-ai fi ajutat cu draga inima, daca ai fi putut :give_rose:
Subiectul poate fi sters de aici, i l-am expediat admin-ului.