Care este varsta ideala pentru a avea un copil?
Citind pe internet despre acest aspect am gasit ca din p d v medical cel mai bine e dupa 20 de ani insa imi amintesc f bine ca in urma cu cateva luni am vazut la televizor un documentar potrivit caruia varsta ideala pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este de 34 de ani. Atunci , acel studiu stiintific sustinea ca varsta de 34 de ani e apogeul,.cand toate merg perfect dupa varsta asta incep disfunctionalitatile in organism.Tot acel studiu arata ca varsta e potrivita si din alte puncte de vedere nu numai medical, mama fiind la o varsta matura copilul se poate bucura de un parinte realizat profesional si material, matur din toate punctele de vedere.
Insa pe internet nu gasesc ce am vazut la emisiunea aia si a fost din cate imi amintesc pe discovery . Ba din contra studiile de pe internet arata ca, cel mai bine e ca o femeie sa aiba un copil intre 20-30 pt ca dupa aia ar putea aparea complicatii.
Si totusi ce am vazut eu pe discovery nu e oare adevarat?
Nu de alta dar mi se pare mai potrivit , pt ca ma uit la cei de varsta mea de abia puteam avea grija de noi dar de un copil?