Ba Da!
Citeaza mereu din Qur'an si Sunnah...
~~~
In "The Evolution Deceit" (eu asa o stiu.. in engleza)
le da un raspuns materialistilor, evolutionistilor...
pur si simplu le ---------------streaza ca teoria lor nu inseamna Nimic_e foarte, foarte interesant...
le arata ca Exista Allah Preainaltul...
(mai bine citesti cartea!)
stii.. sunt oameni care cred in orice .. si in "Imposibil" numai ca sa nege existenta Cuiva in spatele tuturor lucrurilor _ existenta unui Creator (si nu numai Alhamdulillah.. Ocrotitor, Sustinator etc)..
Imi Place Foarte Mult :D
cartea asta_e si un fel de a chema la Islam ;)
~~~
apoi.. mai are si vreo 2 capitole _ eu zic sa citesti Insha'a Allah (Daca voi avea timp curand voi incerca sa le traduc.. Insha'a Allah.. poate va fi mai usor in felul asta)..
~~
Harun Yahya a scris multe carti: una, dupa cum am amintit este cea cu "Numele lui Allah Preainaltul" (pe care o traduce fratele Dan la sectiunea Islam).. sau despre Profetul Muhammad (salla Allahu alayhi wa salam!).. ori despre diverse aspecte: Taqwa, Iubirea pentru Allah s.a.m.d. si totul se Bazeaza pe Qur'an si Sunnah... carti tratand chestiuni legate de religie
mai are si carti pentru copii...
ori carti tratand subiecte stiintifice: miracolele din Qur'an...
mai are si carti care se impotrivesc diverselor ideologii: gen darwinism, comunism, materialism.. fiindca se neaga existenta lui Dumnezeu Preainaltul.. si in cartile astea ---------------streaza intr-un mod limpede lucruri interesante (cum ar fi cat de "subrede" sunt teoriile acelea :D) si in acelasi timp_ e un mod de a chema la Islam.. (in toate cartile lui cheama la Islam)
~~
apoi, mai are o conceptie asupra "materiei"_cred ca tine de ----fizica :D :D oricum, e interesant sa citesti... dar nu sa iei totul mot-a-mot... asta e doar un mod de a vedea lucrurile, si cred ca de asta se leaga cel care a scris articolul.. numai ca eu nu inteleg ceva: autorul articolului chiar i-a citit cartile? :cool:
(de exemplu afirmatia cu Qur'an-ul si Sunnah)..
eu cred ca cel care a scris:
1. este musulman si nu i-a citit cartile si / sau are niste idei neclare despre ce a scris.. (ori doar parearea lui) :( (uite, de exemplu.. unii frati musulmani spun ca de ce sa luam in Sfantul Qur'an toate dovezile stiintifice? ca trebuie luat ca atare_nu ca o carte stiintifica _cam asta e ideea.. nu mai tin minte Exact ~ e punctul lor de vedere si cred ca au dreptate_dar Partial)
sau
2. este cineva care e impotriva cartilor lui si pur si simplu scrie un articol _ sa nu i le mai citeasca lumea...
~~~
surioara_ nici eu nu stiu multe despre Harun Yahya, insa parerea mea este asta: ca se straduieste si Allah sa-l rasplateasca dupa intentiile sale... si eu cred ca poti lua cartile lui chiar ca o modalitate de a chema lumea la Islam _ Insha'a Allah....
Allah sa ma ajute si voi incerca sa traduc din ele..
poate va fi mai limpede
si mai usor de inteles..
:)
~~~