salam aleikum dragii surori.am si eu o dilema sau mai bine zis o intrebare,ce ati face in locul meu?in perioada de eid trebuie sa plec in iordania amman in vizita la cumnatele mele care una dintre ele este vaduva si celelalte necasatorite inclusiv soacra,socrul a murit in urma cu 3 luni de cancer.sotul cumnatei mele a murit in irak intr-o explozie lasand doi gemeni.la inceput am fost incantata sa plec eu cu cele doua fetite ale mele sotul neputand calatori din cauza unei restrictii a pasapoartelor irakiene,dar acum am aflat de la sot ca minim trebuie sa stau 3 luni pt ca cumnatele mele sunt deprimate si le-ar face mare placere vizita mea,este adevarat dar 3 luni?o sa imi fie greu ca o marioneta trebuie sa rad ,sa glumesc -sa nu isi dau seama ca m-am plictisit asta a fost sfatul sotului,cand i am spus parerea mea ca eu nu contez mi-a spus ca sunt egoista ,ca trebuie sa ma gandesc la familia lui,ca pana o sa reuseasca sa le aduca aici cu noi mai mult o sa stam pe acolo,imi ia timp sa ma obisnuiesc cu ideea, ma simt folosita de propriul sot,umilita,astept parerile voastre:(