Anunt curs de limba araba
Liga Islamica si Culturala din Romania va anunta inceperea cursului de limba araba - nivel incepatori.
Deschiderea va avea loc sambata 20.01.2007, ora 17.00, la sediul nostru din str. Fabrica de Gheata, nr. 14, BUCURESTI - sector 2, Colentina
Relatii la telefon: 021-2411578
mobil: 0723.918.131
Re: Anunt curs de limba araba
stie cineva daca se tin cursuri de lb. araba shi in iasi? :)
Quote:
Originally Posted by
Sarah_Nour
Assalamu aleykum , pot sa va spun, la sediul Ligii Islamice si Culturale - str. Fabricii de Gheata nr. 14 - bucuresti - sector 2, au inceput cursurile de Luni , 22.01.2007 , programul este in fiecare saptamana : Luni, Miercuri si Vineri - 17-19.30, perioada cursurilor 3 luni , inshaAllah sa reusim cu totii sa fim dintre cei buni si rabdatori, sa cunoastem limba sfantului Quran cat mai bine, Allah swt sa fie multumit de tot cei care sustin si se implica in astfel de proiecte.
uite, numai programul asta e stabilit in fiecare an la LICR.. eu de 3 ani incerc sa particip, dar mi-e imposibil din cauza programului asta... femeile care lucreaza , si mai sunt si departe de liga, ca mine, nu pot participa... de ce nu fac si ei cursurile in weekend??? am participat la deschidere de fiecare data si am incercat sa propun asta, dar mi-au sarit toti in cap ca ei i weekend sunt ocupati cu familiile... parca nu puteau sa rupa 2-3 ore si pt. cursuri??
salamaleikum,
goldensystar ai mai aflat ceva despre organizarea cursurilor si la iasi?m-ar interesa si pe mine..
mersi.
se mai fac cursurile in bucuresti ?
as fii foarte interesata ..astept un raspuns .. multumesc frumos si va doresc o seara minunata