Al salamou alaykoum
Saaliha,eu din postarea lui Suleiman am inteles acelasi lucru ca si tine si la fel stiam si eu,ca oricum ar fi nu avem voie sa ne vopsim brunete.Acum mai asteptam insha'Allah si avem un raspuns mai elaborat,eu una nu am timp acum sa caut fatwa.
Cat despre substantele pe care le contin vopselele de par,sa-ti spun ce ne-a spus noua un imam la lectie:ca daca stim ca vopseaua respectiva formeaza un invelis asupra firului de par,o anumita pojghita,asta inseamna ca ne aflam in acelasi caz cu oja-deci ablutiunile noastre urmatoare nu vor fi complete.Dar daca stim ca acea vopsea patrunde in firul de par,atunci este totul ok.Dar acum stau si imi aduc aminte ca se spunea (prin reclame,saloane etc) ca daca ai firul de par prea subtire,e bine sa te vopsesti,ca "ingroasa" firul de par.Si ma gandesc cum ar fi putut sa se ingroase un pic altfel decat sa formeze un strat deasupra firului de par?!!Si astfel ne aflam la punctul 1...si zic eu,mai bine nu ne vopsim. :D
Dar si eu astept un raspuns bun insha'Allah.Eu am parul natural...dar mai stii ca poate am chef peste ceva vreme sa ma vopsesc si nu stiu cum sa fac? :D