Cu siguranţă baiatul nu s-a aruncat. Ar trebui profesoara sa spuna tot ce s-a intamplat acolo. Oricum nu e stabila psihic si e foarte falsa.
Am avut si eu colege in liceu care au facut pasiuni pt proprii profesori dar profesorii nu le+au dat apa la moara, au pastrat distanta.
Plin clasa 9 a si mie imi placea, sincer ma credeam indragostita de profesorul de religie care era preot in acelasi timp, logic casatorit. Insa n+am facut nimic, cum e si firesc, cu totii mai am avut un dascal care ni se parea un ideal , respectiv barbatul<femeia vietii mele dar pana la a intra intr'o astfel de poveste...cale lunga , de ambele parti.
Bogdan era totusi un copil , nu trebuia sa il corupa atat de mult. Sper ca dl Lazaros si OTV+ul sa descopere inaintea justitiei adevarului si sa treaca frumos Corina dupa gratii, acolo unde ii este locul.
Cu siguranta este vinovata. O femeie intreaga la minte si nevinovata nu fura jurnalul fostului iubit si il arde, nu ii sterge arhiva de la messenger ca sa nu mai ramana nimic pt Politie, nu se comporta la o inmormantare ca o straina....ce.......pana si noi telespectatorii care nu il cunosteam pe Bogdan am plans vazand inmormantarea.....dar ea care i+a fost iubita si nu a varsat o lacrima??????????????????????????????