Originally Posted by
munir
As salam alaykum wa rahmadulah wa barakatuku
Draga sora Maryam iti multumesc tare mult ca ai avut bunatatea si rabdarea sa citesti acesta poezie si sa faci si citeva aprecieri la adresa ei.
Totusi cu totata condescendenta necesara vreau sa iti spun ca acesta poezie nu este o compilatie pentru ca nu a fost inspirata dupa o alta existenta anterior .Am scris aceasta poezie (ca si cealalta de altfel ) la dorinta unei surori care mi-a dat citeva cuvinte (sa le zicem cheie) si pe care dorea sa le integrez in versuri ,iar restul este un vis de-al ei pe care mi l-a impartasit . Si sa stii draga surioara ca eu nu am vazut nici un film sau episod de film din serialul ,,Clona''
Am martori patru sau cinci surioare care ai asistat aproape in direct la ,,nasterea" acestor poezii .Poezia la care te referi a avut alte 3 variante inainte de acesta pe care am postat-o.
Cit despre,, izul Eminescian " acesta apropiere de un ,,Titan al poeziei romanesti" nu poate decit sa ma bucure, dar de la Eminescu si pina la mine ...i-o cale atit de lunga ,ca mi de ani i-ar trebuii ,acestui ,,iz" s`ajunga.