Un nou sediu Taiba se inaugureaza in curand in Craiova.
Printable View
Un nou sediu Taiba se inaugureaza in curand in Craiova.
mashAllah serios????
unde cand?
de unde stii?
eu stiu ca e sapt viitoare:)
Si pe mine nu m-a anuntat nimeni??? :D
Mai bine ca e saptamana viitoare,pana atunci mai scap si eu de stress :beberon: sper...
Sa-mi lasati si mie adresa pe pm Inshaa ALLAH ca nu-mi merge mess-ul, sa va trimit un dar de casa noua.:D :D :D
Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa faca acest loc unul dintre cele mai placute in care sa se intreprinda numai ce EL iubeste.
ups eu asa fusesi anuntata ..ca astazi
am modificat
:36_1_21:
In lift nu ma urc singura,ca mi-e frica sa nu raman printre etaje...dar cu taxi a inceput sa-mi placa :D mai ales ca la noi intalnirile se stabilesc de obicei cu o ora sau juma de ora inainte,asa ca pana ma imbrac,pana alea alea...chiar e nevoie de taxi la scara blocului :beberon: ...asa ca am si secretara care sa-mi faca mereu comanda in timp ce eu imi fac harakiri cu cate un ac :D
Dar tre' sa ma leg si eu de ceva-cum adica "pe vremea meaaaa"??? pot sa stiez ce insemneaza chestia asta? :D Ti-am mai spus ca ai 17 ani,masha'Allah!
al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
fetele inaugurarea e abia in weekendul urmator cu voia lui Allah
va astept pe toate, oricum nu e numai pt fete ci pentru musulmani si musulmane asa ca Maryam si restul fetelor va asteptam cu toate navala aici la Craiova
adresa este: Cart Lapus, bl U 10 ap 24 Craiova
eu intentionam sa postez invitatia pentru toti/ toate dar Mariyah mi-a luat-o inainte....m-am si speriat cand am vazut ca ar fi astazi ca stiam ca nu e totul gata pregatit:D
al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
iar u Bebiko azi lipsisi la araba ai absenta:D