Iusuf Estes cum a imbratisat islamul?
- Yusuf Estes-
Primii 50 de ani sau toata viata mea am fost casatorit,divortat,recasatorit,am 5 copii 4 nepoti,si am trait intr-o societate de mijlor nici sarac,nici bogat.Am avut ocazia sa vizitez numeroase tari cum ar fi Monaco,Canada,mexico,gemany.england,Italy,Asweeden ,Danemark,Holland,Irland,Danemark,Austria and Grand Bahamas.
M-am bucurat de compania printilor, cersetorilor, conducatorilor si sclavilor. Am fost invitat in anumite locuri si am fost membru al unor exclusiviste cluburi country, si am stat chiar si in inchisori, alaturi de prizonieri.
Am facut si pierdut multa avere.Am inceput prima mea afacere la 12 ani,primul meu million l-am adunat la varsta de 35 de ani si l-am pierdut la 40.Apoi am castigat alti bani si i-am cheltuit pe "prostii"Chair si cand pierdeam bani niciodata nu m-am considerat un "fraier"(looser) eram doat aproape de success,intotdeauna averea era f importanta pentru mine,mi-a placut puterea banilor,de a face ce vreau,cand vreau,unde vreau,pentru ca vreau.
Avem cateva intrebari:
Care este scopul vietii?
Exista Dumnezeu?
Cum am ajuns aici?
Este viata dupa moarte?
Este vreao dovada?
Cine sunt?
Am fost ceea ce numesc ei (wasp ) white (alb)anglo-saxon ,protestant .Familia mea s-a mutat in TEXAS in anul 1949 unde am urmat cursurile solii primare.Am crescut intr-o casa cu reguli religioase,parintii mei si rudele mele fiind foarte buni crestini.Asta insemnand ca nicodata nu au baut alcool doar in ocazii special si intr-o cantitate foarte mica.Religia era o parte din viata mea,credeam foarte tare in Dumnezeu si in Biblie ,cand copii se jucau la scoala de-a politistu eu o faceam pe preotul,chiar imi amintesc prima mea predica stand pe jos spunand:*Trebuie sa invatam calea lui Dumnezeu,si apoi sa stam pe acea cale*
. Doar asta repetam,nu ma puteam gandi la altceva
INtreaga mea familie si parintii mei erau membri active intr-o secta Crestino-protestanta.Cu totii mergeam in fiecare duminica la biserica pentru lectile si predicile din acea zi .Apoi bineanteles aveam activitati deosebite de craciun .paste,halloween si petreceri care erau partea esentiala in perioada aceea.Biserica noastra era numita Biserica crestina,apoi s-a impartit in 2 grupuri diferite care s-au numit "Disciplina crestinilor"
(VA URMA)