Nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape un an si mai e atat de putin...
nu-mi vine sa cred ca este al nu stiu...3,4,5-lea an cand va scriu multora dintre voi si alhamdulillah ca din an in an suntem tot mai multe; acelasi subiect...cu aceleasi emotii.
Mai e putin, mai putin de-o luna pana va incepe Luna Ramadan.
Oare ce ar trebui sa pregatim?
Un program de studiu? Sa invatam cateva sure mai lungi? Sau un program de curatare? Sau mai bine,poate, o purificare temeinica din toti rarunchii?
Va fi, Inshaa ALLAH pentru mine al 10-lea post al Ramadan-ului si mereu imi spun :"anul asta o sa fac asa...si asa...". Si ALLAH sa ma ierte...nu stiu dc am reusit macar 10% sa fac din tot ce mi-am propus.
Nu pot sa nu tresar de tulburare gandindu-ma ca profetul*salat* astepta aceasta luna in modul in care o facea...de cum trecea ramadanul, rugandu-se sa-l prinda si pe urmatorul...
Inshaa ALLAH sa dedicam aceasta luna CELUI care Ii apartine, Lui, Marire Lui I se cuvine totul, dar mai ales aceasta luna!!!
Poate n-ar striuca sa ne facem programe, sa ne punem alarme care sa ne reaminteasca de ele...sau poate dc am deconecta luna asta cablurile, net-urile...:D
Deaja ma gandesc cu tristete ca va trece atat de repede...Inshaa ALLAH macar sa ramana in urma nu doar foamea si setea sau/si gandul la programul de Eid.
"INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN"