Tin sa va anunt ca sora noastra Dunia si-a luat examenul de licenta in medicina de magari si vaci :D
Felicitari dunia , si sper ca pisica mea sa nu se imbolnaveasca :p
Printable View
Tin sa va anunt ca sora noastra Dunia si-a luat examenul de licenta in medicina de magari si vaci :D
Felicitari dunia , si sper ca pisica mea sa nu se imbolnaveasca :p
Assalamu alaykum
Mabrukkkk Dunia!
Suleiman,ce "poetic" ne-ai anuntat :D:p
Multumesc Suleiman si Saira.
Nu stiam ca ai pisica :D, dar daca ai las-o pe mana mea :p
Suleiman mi-ai inveselit ziua
Felicitari dunia! Felicitari si pt nota mare:)
Bine ca ai scapat!
eu n-am acum pisica dar daca o sa mai am o aduc la tine;)
felicitari, dunia... si la mai multe animalutze vindecate... :p
cat despre pisica lui suleiman.... la cat de poetic a fost in anuntzul cu pricina, eu il sfatuiesc sa nu i-o dea duniei in vederea tratarii... :D:D:D
:salam:
MABRUK draga mea :give_rose::give_rose::give_rose:Allah subhanahu sa fie multzumit!
Cat despre fratele Suleiman il shtii cat de delicat vorbeshte,dar e sigur ca tzine foarte mult la tine:smile06::smile06::smile06:!
Mabruk surioara Dunia...Allah sa te ajute sa faci o munca buna si plina de succes...
Frate Suleiman, am ras cu lacrimi..zau asa...frumos anunt.:D
Mabruk surioara, sunt sigura ca vei fi un doctor bun pentru pacientii tai necuvantori, care vor fi bine tratati de mana unei doctorite musulmane.Daca ar exista medic de familie ptr animalute l/as inscrie pe pisi al meu in lista ta de pacienti.....:D
Al Salamu Aleikum Wa Rahmatulah Iu Barakatu!
Felicitari!!!!!!!!:999::999::999:Allah Sa Fie Cu Tine In Tot Ce Faci!!!
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
draga surioara Dunia si din toata inima, Felicitari !!!!...
fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te calauzeasca mereu pe calea cea dreapta si sa te faca dintre cei castigatori, in aceasta viata si in cea vesnica!...
http://i19.photobucket.com/albums/b1.../blumen-22.gif