Printable View
.eu cred ca vroia sa-l pupe pe obraz, parerea mea.....
e interzis sarutul pe obraz?
:p
:salam:
Da Raluca pe obraz,asta e clar dar intzelegi titlul?
Cine e ``marele religios``?
Pe cine ANUME PUPA ASTA ERA!!!
Allah subhanahu ATOTATE SHTIITOR!!!
NIMIC NU RAMANE NESCOTIT ,NICI CAT UN GRAUNTZE DE NISIP!
Nu e vorba unde il pupa,ci persoana cu care este omul atat de amabil...cu toate astea insa,prefer sa nu comentez,numai Allah stie ce noi nu stim. Desi...:(:scenic:
De ce oare cred toti in zicala "te faci frate si cu dracu pana treci podul?"
"Son tal para qual"
Noroc ca doarme copilu` ca altfel radeam de-a binelea...cum mai nu e vb unde-l pupa????:D:D
Offfffff in ce lume de....traim.?
Huda sincer mai potrivit ar fi sa intrebi de ce unii pot totusi sa nu se infrateasca cu...?:p
...desi dc ar fi sa raspund as face-o spunand:
"Pentru ca o aplica temeinic"
Marele credincios il pupa pe fratele lui in credinta :D ... Nu m-am gandit la locul pe care o sa cada sarutul ci la persoana pupata .....
Daca ma uit mai bine la poza, bag seama ca pupa un evreu, nu stiu exact cine e....si nu vad ce e rau in asta ...sau Iranul a intrerupt orice relatii diplomatice cu Israelul? Nu exista cale de intoarcere? Mai bine una pasnica, pe calea vorbelor decat pe cea a armelor. Poate e un pas catre reconciliere, de ce sa nu privim asa? Sau poate a vrut doar sa-i sopteasca ceva malitios la ureche.
sau poate zicala....care suna de genul: prietenii ii tii aproape, dusmanii si mai aproape..
De unde ati luat poza...sa citesc articolul:)
Suleiman, chiar te rog sa comentezi daca tot ai pus poza....no comment spune multe, intr-adevar....dar totusi ce?:)
Tot la no comment raman .
Da e evreu dar nu numai , este un rabin ...
Nimeni nu a pomenit de razboi / de pace , nimeni nu a comentat ce a facut ca si fapta ....
Dar ....
Mai cauta cine este acela care daca vorbeste minte , si daca ii acorzi increderea te insala , si daca promite nu tine de promisiuni .