:006:
:salam:
INSHAA ALLAH IMI DORESC, SPER SI MA ROG, AS VREA CHIAR, DACA SE POATE, SA NU VA APRINDETI PATIMASI:D SI SA IMI SPUNETI SI MIE CUM E CORECT DIN PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE CU "A" SAU CU "E" IN:
-ASALAMU ALEIKUM SAU ESALAMU ALEYKUM
-ALLAHU AKBAR SAU ALLAHU EKBAR
-ALHAMDULILLAH SAU ELHAMDULILLAH
-MUHAMMAD :009: SAU MUHAMMED :009:
-SUBHANAKA SAU SUBHANEKE
-BIHAMDIKA SAU BIHAMDIKE
-LA ILAHA ILA ALLAH SAU LA ILEHA ILA ALLAH
-AZAN SAU EZAN?
PENTRU CA EXISTA DEJA PARERI DIFERITE PRINTRE NUMELE GRELE :DCUM SPUNEA CINEVA, AS DORI SA AFLU SI PARERILE NOASTRE ALE CELOR MAI USUREI:D.
Nu de alta dar in afara de unii frati si surori inruditi sau doar atasati :Dde turci si tatari, ALLAH sa fie multumit de fiecare drept-credincios musulman in jihadul lui de dragul lui ALLAH: turc, tatar, arab, roman, albanez, francez, japonez..................nu am auzit nicaieri ESSALAMU sau alte asemenea "E"-uri, in Egypt, Turcia, Syria, Saudia am auzit doar ASSALAMU ca si alte cateva exemple...A in Azan pana si in Mekka chiar, asa ca nu pot sa ma nu ma intreb, cine stie mai bine?
CU SIGURANTA, ALLAH STIE CEL MAI BINE, PE MINE MA INTERESEAZA DOAR CORECTITUDINEA.
BARAKA ALLAHU FIIKUM!
PS sa nu va suprati ptr glumite, care sunteti mai sensibili, nu este nimic ascuns, este doar un fel de a fi.