Este o stire ... pentru ca vine cu ceva nou pt cei mai multi de aici
Salam alaicum!
Bismillah, in numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator
De cand m-am inregistrat pe forum tot stau si citesc diverse subiecte, discutii... Am auzit vorbe foarte frumoase despre rasarit si despre tot ce se postaeaza aici. Mash Allah! Jazak ALLAH pt toti/toate! Rugi pt zilele de post, sfaturi pt ramadan si toate astea printre acuze, jigniri, vorbe pline de rautate.... ce sa mai zic.... :( mai punem un bismillah, dupa care dai cu jignirile, mai scriem un "Allah este martor la ce spun", mai dam cu o galeata de noroi, mai scriem de doua ori ALHAMDULILLAH, dupa care iar ne luam cu mainile de sold si replicam ca e dreptul nostru sa ne spunem parerea.... :confused:
Si pentru ca reprezinta o stire intr-adevvar (pentru ca vine cu ceva nou) va instiintez ca dreptul meu de a merge pe strada este limitat la dreptul celuilalt de a merge pe aceeasi strada. Si ca sa ma explic: eu am dreptul de a merge pe strada xx (si ca sa fac ca pe forumul asta: SA NU-MI SPUNA MIE NIMENI CA NU AM ACEST DREPT, SI NIMENI NU MA POATE OPRI SA MA FOLOSESC DE ACEST DREPT, DECAT ALLAH SUBHANAHU WA TAALA), dar pot sa ma folosesc de acest drept atat timp cat nu incalc drepturile celorlalti, atat timp cat nu fac ceva ce afecteaza in mod direct pe celalalt (de exemplu: stau pe strada xx - dreptul meu - si dau in cap celor care mi se par mie altfel decat vreau EU personal). Atunci inseamna ca am incalcat dreptul altcuiva...
La fel si aici: ESTE DREPTUL FIECARUIA DE A POSTA, DE A SCRIE, INSA ATAT TIMP CAT NU INCALCAM DREPTURILE ALTCUIVA (si mai mult decat atat - drepturile unui frate/sora in Islam). NU scriem "este parerea mea, buna sau rea, si am tot dreptul sa mi-o exprim!!!" :cow: "Allah stie ca din bunatatea si iubirea mea pentru islam si pentru adevar, nu pot sa tac!!!!" Dar cine detine adevarul? Decat Allah... nu e nevoie sa ne dam noi mari ca daca am vrea am spune tot ADEVARUL despre cutarica si l-am face de rahat in fata tuturor, dar din MILA SI BUNATATEA NOASTRA nu o facem, pentru ca suntem cei mai buuuuuni musulmaaaaani (Doaaaaamne miluieeeeeeste!!!).
Dar putem sa aruncam cu gunoi in toti spunand ca facem asta "DOAR de dragul lui Allah Subhanahuwa Taala" si sa incarcam vorbele cu gunoi cu "bismillah", "DOAR pentru a castiga fata lui Allah" si sa ii reducem pe ceilalti la tacere spunand: "ESTE RAMADAAAN. ALLAH SA VA CURETE SUFLETELE CARE SE VEDE CA SUNT ATAT DE MURDARE!!!".
am luat-o ca pe o stire, pt ca se vede ca multi de aici nu stiu aceste lucruri...
"Asalatu wa salamu `ala rasul ALLAH
Wa alhamdulillah.
Wa LA ILAHA ILA ALLAH Muhammad rasul ALLAH!"