Originally Posted by
gabriela guettat
:salam:
Mashallah,Maryam,un articol scris cu mult bun simtz,apreciez:give_rose:
DAR EU SUNT MAI DURA,asta sunt.
Ceea ce eu nu intzeleg este cum ceva care este atat de clar NE INCAPATZANAM sa ``ne facem ca NU EXISTA?`` :
``The correct scholarly view is that that of the Hanafis and Hanbalis who say that it is not permissible for a woman to travel for Hajj or for any other purpose without a mahram, because the Prophet (peace and blessings of Allah be upon him) said: “No woman should travel except with a mahram.” Narrated by al-Bukhaari (1862) and Muslim (1341).``
``Hanafis shi Hanbalis care spun ca nu este permis pentru o femeie de a calatori pentru Hajj sau pentru orice alt scop fara mahram, pentru ca a Profetului (pacea şi binecuvantarea lui Allah fie asupra lui) a spus: ``Nici o femeie nu trebuie sa calatoareasca EXCEPTIND CELE CARE AU MAHRAM.`` Narrated de al-Bukhaari (1862) si musulmani (1341).``
Ceea ce a spus Allah subhanahu revelat Profetului Mohammed salla Allah alihi wa sallam,facem tot sa interpretam.
Cautam tot felul de scuze, hadhituri chiar daife(adica cel care a scris este in contradictzie ori cu Coranul ori cu Sunna)numai,numai sa .............plecam,subhanaAllah!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
NU AM SHTIU,asta e cu totul altceva,DAR ODATA CA SHTIU,de ce incerc sa vin cu interpretari,ca ``grup de femei``,ca mai shtiu ce???
Cand peste tot este scris -femeia fara MAHRAM NU MERGE,Nu este obligatoriu chiar daca toata viatza ei va fii fara mahram.
OARE NU CONSHTIENTIZAM VORBELE LUI ALLAH subhanahu,care numai EL shtie ce e in inimile noastre ???????
INSHALLAH CELE CARE NU VOR AVEA MAHRAM TOATA VIATZA ALLAH subhanahu IL SCRIE,ce vrem mai mult de ATAT?????
SubhanaAllah,subhanaAllah,Allah IAHDINA!!!!!!!!!!!!