Salam aleikum...Vroiam sa nu raspund la acest thread dar in final nu ma pot abtine...
Amina, ai spus ca sotul tau cu prima are 8 copii, mashaallah...Stii ce inseamna asta? Poti tu doar sa te pui in locul ei? Si inca ceva, 8 copii nu se fac in 2 zile, deci , daca acesti soti au hotarat, cu autorul lui Allah sa aiba atatia copii,inseamna ca intre ei nu a fost chiar asa de rea relatia..AAAAAAAA, acum vine faza naspa....Prima vine criticata, ca nu gateste ca nu face curat ca nu isi giugiuleste printul cand intra acasa seara...Stii ceva, eu astept al treilea copil,alhamdulillah, sunt umflata ca un balon, mai imi lipseste putin pana la nastere si nu vreau sa iti descriu cum ma simt cateodata, cat sunt de obosita, cum i-as trimite pe toti la plimbare...Ar fi culmea sa isi permita o alta femeie,care,dupa ce ca si sta in casa mea, sa iasa in lume si sa ma critice, ca sa poata justifica intr-un fel sau altul ca sotul ei a fost nevoit saracutul sa se insoare cu o fata mai tanara deat el cu 20 de ani...Mashaallah...Mabruk pentru voi...Foarte frumos si islamic...
E usor pentru tine sa vorbesti, mai ales ca copii nu ai, sa vezi ce inseamna se te trezeasca dimineata un biberon gol in cap, sau mirosul unui scutec plin de (....), si sa mai fi si cu burticutza cat casa, si sa nu stii de unde sa incepi ca sa poti sa ii impaci pe toti...De la facutul cafelei la barbat, pregatit micul dejun la bebei, spalat vase,in timp ce masina de spalat in goana spala prima tura, scos haine ude, bagate haine uscate, calcat la nevoie...OOOOOOOO....Stai...Repede ca vine pranzul...pune oala pe foc si da-i si gateste...Pana e gata mancare da cu aspiratorul, spala podele...etc...etc...Vasele??? Le spala sotul??? NUUUUUUUU....Tot tu...
si nu are rost sa continui pentru ca sunt sigura ca toate astea si chiar mai multe ai vazut singura in casa primei sotii cand ai stat acolo...
Deci, ai acceptat sa te casatoresti cu el? Ok...Allah sa va binecuvanteze casatoria si sa puna mereu intre voi armonie, respect si iubire....Dar, imi permit, chiar daca nu te cunosc, sa iti dau un sfat...Fii tu buna cu sotul tau, ai grija de el, fa-l fericit, si nu mai cauta sa o critici pe prima, pentru ca sigur la Allah nu ii place, mai ales ca ea este surioara ta in islam...Si vei simti si tu ceea ce toate femeile simtim cand avem casa plina de copii,mashaallah, si vei vedea ca nu e floare la ureche...Si ar trebui sa fii incantata ca oricum a avut grija de sotul tau pana cand l-ai intalnit tu....