Concursul Ramadan 2009 : Rezultatele finale
In numele lui ALLAH Cel Milostiv Indurator
In primul rand vreau sa cer scuze pentru ca am intarziat asa mult sa public rezultatele , insa am avut motivele mele .
Ca sa vedeti intrebarile si raspunsurile corecte va rog sa vizitati acest link : raspunsurile corecte
Ca sa vedeti clasamentul final , va rog sa vizitati urmatorul link : clasamentul final
Cine doreste sa afle in detaliu , ce nota a primit pentru fiecare intrebare , sa ma anunte intr-un mesaj privat si ii dau rezultatele .
Accesul la pagina de concurs va fi valabil timp de o saptamana , apoi o sa o sterg din baza de date , si va rog in termenul acesta sa spuneti daca aveti plangeri sau contestatii .
http://www.rasarit.com/concursuri/premiile.jpg
Locul I Aiscia
- 500 Lei (5 milioane lei vechi)
- Titlu la alegerea membrului
- un sub-forum in cadrul rasaritului de care ea se ocupa si ea hotaraste scopul acestuia .
Locul II Hayat
- 300 Lei (3 milioane lei vechi)
- Titlu la alegerea membrului
Locul III Gabriela guettat
- 200 Lei (2 milioane lei vechi)
Incurajare Alexyna
- 200 Lei (2 milioane lei vechi)
Vreau sa le multumesc tuturor membrilor care au participat la acest concurs , si sa subliniez faptul ca Alexyna merita incurajarea mea si a noastra pentru ca s-a straduit sa raspunda la toate intrebarile desi unele raspunsuri au fost gresite , dar macar a incercat si a obtinut locul 4 in functie de note si locul 3 in functie de numarul raspunsurilor date .
Tin sa va anunt ca acest concurs a fost sponsorizat de catre dl. Inginer F.B.; proprietarul site-ului www.pxll.com
Ii rog pe membrii care au castigat sa ma contacteze prin mesaj privat.
Inca o data cer scuze ca am intarziat , si sper ca ALLAH sa ne apropie urmatorul Ramadan cu binecuvantare .
Felicitari membrilor care au castigat si multumesc membrilor care au participat la concurs , si sper ca la concursul Ramadan 2010 sa fie mai multi concurenti si mai multi sponsori ;)
Suleiman ,