E pacat sa ai iubita inainte de casatorie???
De la inceputul facultatii adica cu 2 luni in urma am cunoscut un student arab(colegul meu de altfel).....am devenit iubiti si in tot acest timp am facut totul impreuna.....invatam impreuna, mancam impreuna, adormeam impreuna, ne trezeam impreuna, totul era frumos....a ajuns chiar sa imi spuna ca ma iubeste chiar daca sunt constienta de faptul ca eu fiind prima fata din viata lui e posibil ca el sa nu stie cu adevarat ce e iubirea....dar acum 2 zile totul s-a terminat.....mi-a spus ca nu mai putem fi impreuna deoarece e pacat si prietenii lui il critica.....in acest moment sunt distrusa pentru ca sincer il iubesc si nu pot intelege de ce renunta la relatia noastra atat de usor dupa tot ce a fost intre noi toate momentele frumoase si toate vorbele care s-au spus.Mentionez ca intre noi nu au avut loc contacte sexuale chiar daca dormeam impreuna....eram constienta ca e pacat si nici eu nu imi doream asta fiind virgina....Acum ma intreb de ce trebuie sa fie asa.....e chiar atat de grav ca suntem impreuna...chiar e pacat?????:(