Ce cauta angajata in baie ?
Aceasta este o poveste reala dar ciudata , si nu o crede decat cel care are o inima plina de credinta .
O doamna din Riyadh a fost diagnosticata cu leucemie , de aceea a cautat sa angajeze o doamna care sa aiba grija de ea .
Dupa o saptamana , menajera ajunge din Indonesia , si dupa doua saptamani de lucru a dovedit ca este o femeie de incredere si cu un nivel de credinta foarte mare . Un singur lucru a nelinistit-o pe proprietara casei , si acesta este faptul ca menagera intra des in baie si sta cam mult .
A intrebat-o : Ai putea sa-mi spui de ce intri des la baie si de ce stai asa mult ?
A raspuns : Eu am nascut cu 5 zile inainte sa vin in Arabia Saudita , si din cauza ca am nevoie de bani nu am refuzat cand m-a contactat agentia pentru acest post , si trebuie sa intru la baie ca sa elimini laptele pe care il am in cantitate insa mare .
Proprietara casei a fost tare afectata si pe loc a rezervat un loc pentru menajera sa se intoarca acasa , i-a dat salariul ei pe doi ani de zile si i-a zis ca daca vrea sa mai lucreze la ea dupa ce se termina cei doi ani , atunci ea o asteapta .
Menajera a plecat , iar la cateva zile , doamna merge la controlul medical .
Medici s-au socat cand au vazut ca toate analizele arata ca doamna s-a vindecat de cancer , au repetat investigatile medicale de multe ori .
Foarte mirat , doctorul o intreaba pe doamna cu ce s-a tratat , iar ea si fara sa se gandeasca mult i-a spus : M-am tratat cu Hadithul "Tratati-va bolnavii cu Dania" .
gesah.net
--------
Vreau sa subliniez faptul ca hadithul este Da'if , insa este sahih ca Dania (Sadaqa) impiedica raul .