impactul mass media asupra.... mass media
Anul 2012.... Centura fotonică.... schimbarea polilor pământului....APOCALIPSA!!!!!
Mass media românească are o grijă "deosebită" ca receptorii mesajului scris sau audio-vizual să fie să fie cât mai "în" temă sau.... teamă???...nu percutez încă "impactul" asupra vieţii personale...şi nici scopul...
Să revenim însă la subiect!
Să observăm cum ştirea teribilă că vine APOCASLIPSA este reflectată în mass media românească.
ANTENA 3: Dragi români,stimaţi conaţionali: AM ÎNVINS!!! În trei zile vine Apocalipsa şi spre fericirea românilor de preturindeni BĂSESCU NU VA MAI FI PREŞEDINTE!!!!!
OTV: SENZAŢIONAL! În exclusivitate la Dan Diaconescu în direct: TOTUL DESPRE APOCALIPSĂ! Invitată specială: vrăjitoarea Rodica, regina magiei albe, adevărata fată a mamei Omida, vă va spune cum să vă purtaţi pe Lumea Cealaltă. Are talismane şi descântece pentru orice situaţie...Chiar a fost premiată la Congersul Internaţional al vrăjitoarelor pentru stingerea Focului Iadului!!
LIBERTATEA: Ultima şansă! Deragi românce, e ultima voastră şansă...în trei zile vine Apocalipsa, trimite, aşadar, fără întârziere, poza ta! POŢI FI ULTIMA FATĂ DE LA PAGINA 5!!!
PRO TV - Andreea Esca: Un copil a ars de viu. Nefericita întâmplare va face ca acel biet copil să nu mai poată vedea Apocalipsa. S-a deschis o anchetă, iar tutorele minorului carbonizat va avea posibilitatea să vadă Apocalipsa numai printre gratiile închisorii.
O fată de 16 ani s-a spânzurat.....
CANCAN: Sursele noastre spun că Nicoleta Luciu, Andrea Bănică şi Sexy Brăileanca vor petrece sfârşitul lumii departe de iubiţii llor.
Nici Cătălin Botezatu nu va rămâne în ţară.... el va viziona Apocalipsa din Burj-al-Arab...(în caz că a vândut totă colecţia de lenjerie intimă....Victoria's Secret!!! )
Cotidianul: Mai ai timp! În trei zile mai poţi citi o carte. Alege colecţia Cotidianul!
B1Tv: Urmăreşte emisunea NAŞUL....Veţi afla dezvăluiri incendiare despre cum parlamentarii români, sprijiniţi de mogulii de presă, profită la maxim de pe urma Apocalipsei.
Cosmopolitan: Sfârşitul lumii, dragi cititori nu poate fi chiar atât de plictisitor. iată că reporterii noştri s+au gândit la relaxarea dumneavoastră în articolul: 10 sfaturi pentru ULTIMA partidă de amor. Vă asigurăm că va fi una fantastică!!
Acasă tv:
Poveştiri de noapte: Mircea Solcanu: "Dragilor, dă-mă naibii (aolou...cred că pe mine mă ia primul!), mai avem trei zile, eu nu ştiu cu cine să mă iubesc...dar nu contează! Avem ceva pentru voi teribil: Ultima manea compusă de Asociaţi Maneliştilor, condusă de Adi Minune şi Guţă ...plus Baby
Ea ne va însoţi pe ultimul drum.....maneau se numeşte: NU MĂ BATE DOAMNE TARE, C-AM FOST HOŢ DE BUZUNARE! Audiţie plăcută!"
TVR1: De-ale lui Mitică:
Rep: Am auzit că vine Apocalipsa. Sunteţi de acord cu ea?
Interpelatul: Să vină, taică, să vină, poate ea e mai bună şi mai cilivizată şi ne-o de şi nouă dreptul la medicamente copensate, că acum nici nu mai ştim ce să credem, că Floarea lui Jidovu o luat mai ieftine, şi mie mi le-o dat scumpe, ca dracu., şi nici .....