Originally Posted by Ishtar
Semnalez si eu un site:
http://www.islamic-awareness.org/
*Este un site extrem de interesant si de bine documentat.
*Este un site care raspunde,punct cu punct,tuturor acuzatiilor vehiculate pe net de catre diversi misionari si asa-zisi orientalisti.Acuzatii care,dupa cum probabil ati observat,au aparut si aici in diverse postari.Sursa de inspiratie principala a celor care vehiculeaza astfel de acuzatii este site-ul
www.answering-islam
Datoria noastra,ca musulmani este ca,atunci cand intalnim astfel de acuzatii,sa incercam sa le explicam celor care le aduc,cu rabdare si intelegere,chiar si atunci cand ne este foarte greu s-o facem!!!
De aceea,rog pe orice musulman care citeste acest mesaj sa nu ezite sa raspunda vreunui afront adus Qur'an-ului,Profetului(SAWS) sau oricarui lucru care priveste Islamul.Daca cineva are dificultati in intelegerea limbii engleze si doreste sa i se traduca ceva in mod special,va rog,nu ezitati sa ma contactati pe PM.Multumesc si nu uitati ca vom fi intrebati si de aceste actiuni ale noastre!
Allah(SWT) sa ne dea intelepciunea si puterea sa reusim!
*Este un site care se reactualizeaza destul de frecvent si care,pe langa acest prim scop declarat,mai are o multime de articole foarte,foarte interesante.
Inafara de acest site,pe care am vrut in mod deosebit sa-l semnalez,mai am si eu vreo cateva favorite:
www.quraan.com -acest site are intreaga colectie de Ahadith
www.sunnah.org
Pentru doamne si domnisoare:
www.muhajabah.com
www.themuslimwoman.com
www.karamah.org
www.islamicamagazine.com
Medicina
www.islamicmedicine.org
Tafsir(Interpretare,comentarii)
www.altafsir.com
www.tafsir.com
Filosofie
www.muslimphilosophy.com
Intrebari si raspunsuri
www.islam-qa.com
Aynur,site-ul ala de care zici tu,cred ca si eu am dat de el,este
www.submission.org
Si am o presimtire ca astia sunt "coranitii" despre care vorbeau Hannen si Amoodica,la subiectul cu hijabul.Fetelor,daca va bagati nitel nasucurile pe-acolo,dati-ne o confirmare!;)