assalamu alaykum wa rahmatullah wa barakatuhu
:salam:
Multumesc pentru raspuns frate Dan , Bunul ALLAH sa te ajute in tot ceea ce faci , inshaALLAH ....pe voi toti de altfel !
insa .....dragii mei ...daca stau sa ma gandesc la ce a zis sora noastra Hanen atunci singurul gand ar fi ca Bunul ALLAH ar fi mult mai multumit de un rob al sau care alege sa asculte Quran Al-Karim atunci cand de fapt ar vrea sa asculte o muzica "permisa"....tocmai de aceea am vrut sa stiu care este treaba cu muzica in islam , dar nu ptr mine , ci ptr altcineva care nu cred ca isi da seama ca muzica este haram atata timp cat asculta fara retineri ... ( poate sa aibe legatura cu educatia in sensul acesta ?!!!! de altfel , este un om bun alhamdulillah ! )...
... dar luand exemplul perioada aceasta , ce ne facem atunci cand suntem intr-o tara ca Rom de ex si ne ducem la o pizzerie sau oriunde in alta parte ( locuri decente , bineinteles) si acolo se "serveste" ce muzica doreste "DJ-ul" ?!!!...sau suntem la telefon si pe hold avem muzica de tot felul.....ei si tot asa ...exemplele pot continua ( magazine , parcuri ....aici toata lumea asculta muzica )....?!!!! in momentul acela noi pacatuim ?!!! ... sau de fapt intentia noatra din acel moment conteaza ( adica , nu a fost alegerea nostra ) ?!!