Assalam alaikum,iata ca am venit si eu cu continuarea la ceea ce am scris mai sus
RELELE URMARI ALE IMPODOBIRII OSTENTATIVE IMPODOBIREA ESTE NESUPUNERE FATA DE ALLAH SI DE TRIMISUL SAU
Acela care se arata nesupus fata de Allah si fata de Trimisul Sau nu-si provoaca rau decat lui insusi si nu-i provoaca nici un rau lui Allah. Trimisul lui Allah-Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca! - a spus: “Toata comunitatea mea intra in Paradis cu exceptia celor care se arata cu trufie”. Si l-au intrebat pe el: Si care sunt aceia care se arata cu trufie, Trimis al lui Allah? El le-a raspuns : “Aceia care mi se arata cu supunere vor intra in Paradis, in vreme ce acela care mi se arata cu nesupunere se arata cu trufie.”
IMPODOBIREA ATRAGE BLESTEMUL SI ALUNGAREA DE SUB INDURAREA LUI ALLAH
Trimisul lui Allah –Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca!- a spus: “La urma comunitatii mele se vor afla niste femei imbracate- goale , care vor purta pe capetele lor ceva ca niste cocoase. Blestemati-le pe ele , caci ele sunt blestemate!”.
IMPODOBIREA ESTE O CALITATE A CELOR CARE SALASLUIESC IN INFERN
Trimisul lui Allah-Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca !- a zis: “Doua sunt soiurile de salasluitori ai Infernului pe care nu le-am vazut: un neam care poarta cu ei bice semanand cu cozile boilor si-i lovesc cu ele pe ceilalti oameni si niste femei imbracate –goale..” (hadis).
IMPODOBIREA INSEAMNA INTUNERIC SI BEZNA IN ZIUA JUDECATII DE APOI
S-a relatat ca Profetul Muhammad –Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca!-a spus: “Aceea care merge falindu-se cu podoabele ei printre care nu fac parte din familia ei este asemenea beznei in Ziua Judecatii de Apoi, fara de nici o lumina”. El a vrut sa arate prin aceasta ca femeia care merge leganandu-se , tarandu-si vesmintele se va ivi in Ziua Judecatii de Apoi neagra si intunecata, de parca s-ar afla intr-o bezna. Hadisul –chiar daca este slab-exprima un sens autentic, deoarece placerea pentru nesupunere este chin, parfumul este respingator si lumina este bezna, contrar supunerilor, caci mirosul gurii celui care posteste si sangele martirului sunt mai bune pentru Allah decat parfumul moscului.
IMPODOBIREA ESTE IPOCRIZIE
Profetul Muhammad –Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca !-a spus: “ Cele mai bune dintre femeile voastre sunt cea devotata, care va adduce multi copii, cea care va aduce consolare si va vine in intampinare, daca sunt cu frica de Allah. Iar cele mai rele dintre femeile voastre sunt cele care umbla impodobite, si sunt inchipuite, caci ele sunt fatarnice si nu vor intra in Paradis dintre acestea decat asemenea corbului rosu”. Iar corbul rosu este cel care are ciocul si picioarele rosii si este folosit ca ----fora pentru ceva care se intalneste foarte rar, deoarece calitatea aceasta nu se intalneste decat in mod exceptional.
IMPODOBIREA ESTE NERUSINARE SI OCARA
Trimisul lui Allah-Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca ! – a spus : “Femeia care si-a scos vesmintele in afara casei sotului ei rupe pavaza pe care i-o daruieste Allah Preaputernicul si Preamaretul”.
IMPODOBIREA ESTE INCESTA
Femeia este rusine, iar descoperirea rusinii echivaleaza cu indecenta si dezgustul, Allah Preainaltul a grait: “ Iar atunci cand acestia savarsesc o faradelege, ei zic: “ Noi am aflat-o de la stramosii nostri si Allah ne-a poruncit-o!” Spune : “Allah nu porunceste nelegiuirea! Spuneti voi, punand pe seama lui Allah, ceea ce voi nu stiti?”’ Al-A’raf:28.Iar diavolul este cel care porunceste aceasta indecenta , caci Allah Preainaltul a grait: “ Seitan va ameninta cu saracia si va porunceste lucruri urate, in vreme ce Allah va fagaduieste iertare si har, caci Allah este Cel cu Har Nemarginit, Atoate stiutor”; Al-Baqara: 268
IMPODOBIREA ESTE O RANDUIALA DIAVOLEASCA
Povestea lui Adam cu diavolul ne dezvaluie dorinta diavolului –adversar al lui Allah de a descoperi rusinea, de a distruge tot ceea ce serveste ca pavaza si faptul ca impodobirea constituie un tel fundamental al lui,caci Allah Preainaltul a grait: “ O,fii ai lui Adam ! Sa nu va amageasca Seitan, asa cum i-a scos pe stramosii vostri din Rai, dezbracandu-i de vesmintele lor , ca sa le arate goliciunile lor! El va vede-el si ostenii lui-in vreme ce voi nu-i vedeti! Noi i-am pus pe seitani aliati pentru aceia care nu cred”; Al-A’raf:27.Asadar, diavolul este cel care cheama la impodobire si la descoperire si el este camionul a ceea ce se numeste “eliberare a femeii”.
IMPODOBIREA ESTE O MANIERA EVREIASCA
Evreii au o bogata si indelungata experienta in domeniul distrugerii natiunilor prin ispita femeilor. Profetul-Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca! –a spus: “Fiti cu frica de aceasta lume si fiti cu frica de femei, caci prima ispita a neamului lui Israel a fost printre femei!”
IMPODOBIREA ESTE UN OBICEI RESPINGATOR SPECIFIC PERIOADEI PREISLAMICE
(JAHILIYYA)
Allah Preainaltul a grait: “ Sedeti in casele voastre si nu va aratati nurii, asa cum se aratau in vremea Jahiliyyei de mai inainte!”; Al-Ahzab: 33. Profetul –Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca ! –a descries chemarea din perioada anterioara aparitiei Islamului (Jahiliyya) ca fiind respingatoare si urata, iar chemarea din Jahiliyya este sora buna cu impodobirea din aceeasi perioada. Profetul-Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca ! – a zis: “Toate lucrurile din Jahiliyya sunt puse sub talpa mea”. Sunt incluse intre acestea impodobirea din Jahiliyya, chemarea din Jahiliyya si fanatismul din Jahiliyya.